CENA DIJAGNOSTICKOG SERVISA?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladaomega
    CBC Senator XXL
    • 11.10.2010
    • 484
    • beograd

astra 1.7td ugasila se u voznji.pozovu me kolege da im resim problem.prvo moje pitanje za vlasnika vozila je bilo dali auto ima alarm? pre 7 godina je alarm demontiran I nema ga na vozilu. posle pola sata ubedjivanja oko alarma vlasnik mi dozvoli da radim kako ja mislim da treba jer sam ja bio ubedjen da se alarm sam od sebe aktivirao I blokirao rad bosch pumpe. prespojio sam dve zice I upalio vozilo. naplaceno 20 eura ,covek zadovoljan.

Comment

• mishja
      CBC Veteran
      • 13.12.2013
      • 112
      • mladenovac
      • fabija, partner

Originally posted by TECA View Post
      Rekoste da je majstor koji 20 godina radi francuze naplatio 60e dihtovanje pumpe.Nije se taj najeo leba,pre ce biti da je mnogo gladan kada radi za dz.A i treba da bude gladan kada ne ume da ti resi problem,pa naplati samo sto je bosista uzeo(ako je u opste to i bilo kod njega).Kako si ga ti resio na kraju?
      pumpu sam ja odneo a on je skinuo, najeo se ima on i otpad, pa gde mu naletis, posle neuspelog dihtovanja poceo je da mi prica kako je to do ventila faznog pomaka ili aktuator solenoida kako ga ko zove, koji kosta 120e, ja sam samo pozdravio i otisao iz radionice. Skinuo sam kod kuce rezervoar i oba creva od goriva stavio u balon i na krov od auta, upalio auto, ugasio i ostavio da gorivo slobodnim padom ide pa ce pokazati gde curi. Skinuo usis odmastio sva creva za gorivo, filter i pumpui ostavio preko noci. Ujutro ponovo vlazna pumpa, ja pogledam malo bolje posto je usis bio skinut, vlazno crevo koje ide od filtera do pumpe, ja da stegnem selnu, ona stegnuta, raskacim ja crevo i stegnem selnu sto se kaze krvnicki, do daske, zakacim crevo upalim auto i balon sa krova spustim na zemlju. Pomislih kad sam skinuo rezervoar da ga operem i taman ujutro probam ponovo kako ce da pali. Auto je upalio kao mina, nikakvo trokiranje,nista, verovatno je to crevo bilo malo sire pa je trebala veca sula da se to stegne da zadihtuje. Auto sam uzeo sa tim problemom, vlasnik mi nije rekao za to a ujutro sam vec imao zajebaciju. Ventil solenoid gore spomenuti od 120e sam nasao nov za 50e, tako da zna majstor sta radi. A ove zime je bilo jos bolje, doslo je do zamene motora a reseno za 20e.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Malko počinjemo da lutamo oko zadate teme u naslovu!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

a neki bas i nisu shvatili ili su ignorisali savete moderatora.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Igor_sd
            CBC Veteran
            • 23.12.2007
            • 146
            • Smederevo
            • 607 2.2 B tiptronic

Stiže jedan besan čovek na vrata neba pred Svetog Petra i dere se:
            - Šta je ovo, šta se dešava? Šta ja radim ovde, pogledajte me, imam 35 go...dina, ne pijem, ne pušim, sinoć rano legnem u krevet, a sad sam na vratima neba? Ovo je neka greška, proverite!
            - Nijednom nismo napravili grešku! - odgovori Sveti Petar - Ali proverićemo. Vaše ime, molim?
            - Tomislav Marić.
            - Zanimanje?
            - Automehaničar!
            - A da, evo, našao sam vas. Tomislav Marić, automehaničar. E pa, gospodine Mariću, prema našim podacima, vi ste umrli od starosti.
            - Kako od starosti? Pa imam samo 35 godina!
            - Ne znam - odgovori Sveti Petar - Sabrali smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 125 godina...

Comment

• vladaomega
              CBC Senator XXL
              • 11.10.2010
              • 484
              • beograd

znanje mora da se plati. nema to nikakve veze sa radnim satima I cenom istog.

Comment

Working...
              X