Jadan Uros se bas smorio zbog pandura, razumem i zasto.
Ima ok pandura, doduse retko ali ih ima.
E sad nazalost svi moramo prihvatiti da ovi sto voze automobile koji kostaju kao stan, imaju privilegije.
Najvise vole drndati mlade ,,novopece" vozace.
Mene je jedanput zaustavio dok sam vozio jer mi jedan far bio krepao u toku voznje (nije bas krepao, radi tj slabije).
Kaze kazna 1000 din, sreca bio drugar sa mnom ja uzajmim od njega pare i kazem evo.
Kad on meni:,,Nemam na cemu da ti napisem kaznu, jedino ako oces da sacekas patrolu, doci ce za nekih 15,20 do pola sata".
Rekoh sacekacu.
Gleda me 1min i kaze:,,Ajde teraj, imao si srece ovaj put".
A prethodno mi ceo auto ispregledao.
Zanimljvi su.
Jos jedan primer.
Kad smo tek uzeli sveci kola, Cale ih terao do servisa, i kada se vracao slucajno upalio maglenke.
Zaustavio ga Dzedaj, kad je video ko je unutra (ocekivao nekog klinca), kaze ne prilici vasim godinama.
I pusti coveka.
Moje neko zapazanje, samo kulturno sa njima tj opusteno.
Tako je meni barem do sada bilo ok, i sa saobracajnom i sa interventnom.
Ima ok pandura, doduse retko ali ih ima.
E sad nazalost svi moramo prihvatiti da ovi sto voze automobile koji kostaju kao stan, imaju privilegije.
Najvise vole drndati mlade ,,novopece" vozace.
Mene je jedanput zaustavio dok sam vozio jer mi jedan far bio krepao u toku voznje (nije bas krepao, radi tj slabije).
Kaze kazna 1000 din, sreca bio drugar sa mnom ja uzajmim od njega pare i kazem evo.
Kad on meni:,,Nemam na cemu da ti napisem kaznu, jedino ako oces da sacekas patrolu, doci ce za nekih 15,20 do pola sata".
Rekoh sacekacu.
Gleda me 1min i kaze:,,Ajde teraj, imao si srece ovaj put".
A prethodno mi ceo auto ispregledao.
Zanimljvi su.
Jos jedan primer.
Kad smo tek uzeli sveci kola, Cale ih terao do servisa, i kada se vracao slucajno upalio maglenke.
Zaustavio ga Dzedaj, kad je video ko je unutra (ocekivao nekog klinca), kaze ne prilici vasim godinama.
I pusti coveka.
Moje neko zapazanje, samo kulturno sa njima tj opusteno.
Tako je meni barem do sada bilo ok, i sa saobracajnom i sa interventnom.
Comment