Nemoj čiko da mi se auto kvari ko boga te molim
Ma forum je super čista 9
A za sveukupan dojam i čista 10
Ipak ima se osećaj da nešto nedostaje možda početna stranica foruma na kojoj bi se postavljala pitanja a moderatori bi korisnika upućivali na pravu adresu ista strana bi mogla da se koristi i za redovno zezanje nevezano samo za automobile.
Inače potpuno podržavam uredjivačku politiku moderatora pa i mi kad osmislimo nešto u svojim glavama nećemo dozvoliti da nam neko prepravlja zamisao to više ne bi bilo to.
Nedostaje i u zaglavlju foruma jedna stavka (pitanja i predlozi) pored opcija traži,lista članova,registracija...koja bi se odnosila isključivo na sam forum i na predloge u vezi njega
Home page!!!
Mislim da je suvisno bilo sta reci,da mi neodgovara bilo sta na forumu ne bih ni sekundu vise trosio. Neverovatan spoj ljudi(95%),toliko normalnih na jednom mestu...ili se neki samo prave preko tastature ne znam uglvnom extra mi je ovde.
Sa pordicom sam na je.bi si mater zbog foruma ali sta cu....
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Fourm je extra, mislio sam da me nikad nece interesovati kucanje po tastaturi, ali da ne bi ovog foruma koji me je prakticno naterao na taj put i ja
nesto da naucim oko racunara i kola.........
imam jednu malu primedbu
a odnosi se naravno na - moderatore
he he
negde, na nekom forumu sam procitao da je kao neki rok za odgovor 7 dana
dakle, ima vremena za ispravke, nije bitno da li ce videti 100 ljudi neku temu danas
previse su azurni
ne navodim primer
nego evo savet
samo nemoj da mi neko kaze da ima box za predloge
imam osecaj da se modovi utrkuju koji ce bolje da odradi posao, iz prostog razloga sto ih ima vise od jednog na temama,
polako, ima vremena, ako niste sigurni za opravdanost svoje reakcije, sacekajte sutra, delete uvek postoji kao opcija
a sto se tice foruma kao izvora informacija, resavanja problema i sl. u oblasti automobilizma
objektivno, bez emocija,
odlican
a opsti utisak o forumu
ima par stvari koje mi smetaju
najgori moguci odgovor je
-koriti opciju search
i onda sledi
-pa radio sam al nema
-nisi koristio kako treba
-pa kako...
umesto
ako te mrzi da odgovoris, ili nemas vremena, preskoci pa se vrati kasnije
I od mene devetka!
Par sugestija: - valjalo bi preći na novi phpbb, mnogo je lepši i funkcionalniji,
- super bi bilo kad bi ljudi više pažnje obratili na pisanje i na pismenost, nije to toliko teško, a izgleda dosta ozbiljnije kad je pravilno napisano
- još kad bi pravilno radio link "view posts since last visit" bilo bi super, ovako mi stalno izbaci 6 strana
Comment