Kabl - serijski na usb
Collapse
X
-
sorry, ne smem da palim mob , na vojnoj vezbi sam do 31.10. svaki dan od 06.00 do kasno uvece. Dakle neupotrebljiv sam 2 nedelje.
Ovo sto je @206 napisao je ono sto imas u comtelu za 800 kinti. Samo se plasim da se ne ponasa kao i ono sto je sad kod tebe.
Probaj pre toga sa nekim desktopom ili sa laptopom koji ima ser.port.
Ili kupi taj kabli, pa ako ne radi kod tebe uvaljacemo ga nekom ko kupi racunar u metrou za 15000, takvi nemaju nista a kamoli com port.
Ili sacekaj par dana da probam da zbrisem , pa cemo zajedno.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Uh, disciplina bato
Ajde onda se ti javi kad mozes, pa ce da hakerisemo zajedno, da ne kupujem bezveze nesto sto ne znam da ce sigurno da proradi, a i da vratimo ono sto si pozajmio
Comment
-
-
Ma ja sam ga terao da kupi , al' je veca cicija nego sto izgleda !
Ovo sto je sad kod hermesa je bas to , samo sto ima i PS2 dodatak, pa je skoro 2,5x skuplje. E sad dal' smo omanuli u proizvodjacu kabla ili je sw.brick u pravu sto se tice full hardverskog adaptera...
Sad se ponavljam, ali bi ja to probao na racunaru koji ima com port.
Najlakse je hermes pozajmi negde laptop koji ima RS232. Ako radi, onda cu da pozajmim jos 5-6 komada , koliko god mogu od razlicitih proizvodjaca, pa da proba redom.
Ili da ceka da ja pozajmim laptop, u sredu planiram da slazem da mi tashta umire i da mi treba 2 dana freeOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment