svchost.exe-prolem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tomamega
    CBC Senator XXL
    • 19.03.2009
    • 715
    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Re: svchost.exe-prolem

Samo jedno pitanje: Da li koristite Zone alarm pro full verzija ili freeware?

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Ne koristimo, a koja je bila kod drugih nemam pojma, lepo mu srpski kažem koji su računari u lokalnoj mreži, koji opseg adresa, čak sam probao i da fiksiram i svašta nešto i neće...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

ZA me je samo zezao gde god da sam ga zatekao...

Comment

• tomamega
          CBC Senator XXL
          • 19.03.2009
          • 715
          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

OK. Ja sam podelio svoje iskustvo na single računaru i rekao kako sam rešio problem. I meni kombinacija ZA i Norton savršeno funkcionišu. Svako neka nađe svoju pobedničku komninaciju za svoj specifičan slučaj i okruženje.

Over and out.

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96653.aspx
            (program se zove process explorer. skinite ga i pokrenite.)
            sa njim mozete da vidite koji vam proces odnosno podproces zajucava procesor.
            desni klik na "problem" sa 99% odnosno 100%, pa properties. u threads pronadjite nebulozni thread i kliknite taster "kill"

posle previse dana glavobolje sa racunarom koji prakticno da ne sme da se reinstalira niti iskljuci, pronasao sam i na ovaj nacin resio problem.

srecno.
            .

Comment

• dagy
              CBC Član
              • 09.10.2007
              • 77
              • Village of Cuprikovac

U zadnje vreme cesto nailazim na ovaj problem, uglavnom ga resavam u par koraka.
              Skinuti http://www.technibble.com/how-to-fix...u-memory-leak/ - ima upustvo, da ne prepricavam. Poste toga butovati komp u safe modu. U windows/system32 poredjati po datumu, menju prvima je fj...bat fajl, obrisati ga.
              Posle toga- unhackme http://www.greatis.com/unhackme/download.htm, samo pazljivo sa njim - pri prvom butovanju kompa pronadje sys fajl u start up-u koji treba obristi. (preporucljivo skinuti ga zajedno sa fixsvchost.bat fajlom i startovati prvi put u safe modu)
              Poste toga obavezno http://www.malwarebytes.org/, apdejtovati i skenirati na complete i to bi trebalo da resi problem.

Sorry ako je malo konfuzo, nadam se da je razumljivo

Pozzz

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Ni u jednom slučaju koji sam ja rešavao ovo nije pomoglo, pošto je na računaru već najnoviji update i installer (posebno ako je XP SP3) i jednostavno kaže nema potrebe da instalirate..., kao što već rekoh probao sam sve, a koliko čujem od kolega niko još nije našao rešenje.

Sledeći
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• acacar
                  CBC Početnik
                  • 16.01.2010
                  • 2
                  • Indjija
                  • Skoda Octavia 1.9 tdi 2000.

baca, ubaci ti instalacioni cd od sp2 i sa njim uradi repair... ili probaj da iskljucis mrezni kabal pa onda upali komp i vidi da li zakucava...? ako radi normalno kada je kompjuter bez mreze i interneta onda ces znati sta te muci...

Comment

Working...
                  X