Windows 10 - iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Danas bio neki zesci update. Vise od sat vremena je radio dok nije sve zavrsio, kao da je service pack u pitanju.

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Pošto koristim više računara sa različitim operativnim sistemima, definitivno moram da priznam da jedan proizvođač softvera/operativnog sistema ipak mora da se drži nekog standarda. Potpuno je ludilo kada sa 7 pređem na desetku, pa se vratim na 8cu i to i ceo Office paket povrh svega.
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Više nije besplatna 10-ka koliko vidim, ne može više da se radi update sa 7-ice.

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Moje iskustvo jer sam pre godinu dana presao na win 10 mobile, uz rezervu da nemam flagship model vec 640, je da ne vredi truda i zivaca. Aplikacija nema(95 % aplikacija ne postoji za windows - ovo kazem iz mog iskustva, jedinu public aplikaciju za win sam skinuo u nemackoj za red vozje vozova, moja banka je napravila aplikaciju koja ne radi), edge radi katastrofa ne u smislu brzine nego u smislu funkcionalnosti, generalno ceo windows, sporo bre sporo ! oni su napravili foru da su ubacili kvalitetan hardver da bi kupili vreme zato sto im je sistem *****. za desktop je druga prica mada je i to na klimavim nogama.
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

Working...
          X