Zbrka je pochela
Collapse
X
-
lake letelice ... hmm da je bog hteo da letimo dao bi nam krila ...
na ovom forumu necesh naci entuzijastu da pravi laku letelicu , ovde ljudi drve qr** koji chelik za S7 da koriste zamisli tek dileme koji alu ili dural il titanijum-magnezijum da se koristi ... pishi propalo ... ovde samo teshke letelice mogu da se prave ... to bi se od aluminijuma pokrivilo ... vec ce neko dati specifikaciju aluminijuma u limenoj plochi ... kako to da leti ...
Ljudi srecna nova godina ... Zelim vam svima da imate neki napredak u 2007 godini shto se tiche S7 ili bilo chega shto ste pocheli po ovoj ideji , a ja vas necu smarati vishe sa postovima da treba samo da pochnete i sigurno cete ga zavrshiti jednog dana ... makar i za 7 godina vazno je da imate zanimaciju i zelju ...
Sve najbolje od Dutchman-a
p.s. vidimo se posle probne voznje ...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
hmm ....lake letelice ......ja to pravim .....leti na visini od 10 cm od zemlje....visoka je 110 cm .....siroka 180cm .....teska 650 kg....ubrzava.. za...4 sekunde do sto.........i koristim je ikljucivo za letenje od samafora do samafora .......da bi vlasnici bmw koji se nadju na istom semaforu ostali jako povredjene sujete .........nadam se da cu u 2007...konacno poleteti ...... sretna vam nova godina ljudi i sretan let
Comment
-
-
@kobackobac
Ocigledno da jos nisi naleteo na M- a da te prizemlji
Vrlo mi je zanimljiva ideja o lakim jedrilicama... Vise me vuce prema jedrilicama jer sam se u mladosti kao lood bavio modelarstvom...
Takodje svima 2007 da donese nesto lepo. I zelje da se ispunjavaju kako-tako...
Pozz
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorSvakako se slazem da na plavce ne treba racunati.
Mom ortaku ukrali Golfa III 97' iste godine.Nasla ga policija u Bosni pocetkom ove godine.Lik nije mogao da veruje kad su ga pozvali(posle 10 godina).Auto je bio u ok stanju sa izbledelom bojom i predjenih 130000km (kad je ukraden nije imao ni 2000).Nasaje spora ali efikasna
Ako ne mozes danas ,sutra!
...ako ne sutra,prekosutra...
Comment
-
-
Originally posted by ziksyOriginally posted by prolupatorSvakako se slazem da na plavce ne treba racunati.
Mom ortaku ukrali Golfa III 97' iste godine.Nasla ga policija u Bosni pocetkom ove godine.Lik nije mogao da veruje kad su ga pozvali(posle 10 godina).Auto je bio u ok stanju sa izbledelom bojom i predjenih 130000km (kad je ukraden nije imao ni 2000).Nasaje spora ali efikasna
Comment
-
-
Originally posted by ziksyMom ortaku ukrali Golfa III 97' iste godine.Nasla ga policija u Bosni pocetkom ove godine.Lik nije mogao da veruje kad su ga pozvali(posle 10 godina).Auto je bio u ok stanju sa izbledelom bojom i predjenih 130000km (kad je ukraden nije imao ni 2000).Nasaje spora ali efikasna
Originally posted by DavorIzvinite zbog Off-a ali me zanima da li taj covek kome su nov auto pre deset godina ukrali ima pravo da tuzi nekog(posto lopov nije pronadjen),jer izgubiti nov auto i dobiti star 10 godina nije isto,znam da je bolje ista nego nista ali opet
Bas nikaga jer je lopov nepoznat.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
,,, neko mi upada u mail i pise i brise sta stigne i kome stigne!
sumnjam na bivsu devojku jer mi je ona tako upala pre u mail kada je sumnjala da sam sa drugom(nebitno).. ali nemam pojma kako je to uspela!
promenio sam sifru i cak sam pored mog imena dodao umesto marko sada je markos (acount information) jer sam mislio da ide na varijantu da proba da se konektuje kao ja pa onda ide na onu foru kao da je zaboravila sifru pa kuca sve moje podatke koje naravno zna pa upadne u mail al je to nemoguce jer ako tako nesto uradi, sistem joj daje novu sifru i ja ne bih mogao vise da pristupim svom mailu jer je tako na yahoo!!
kada je saznala to sto je saznala tj tada kada je hakovala moj mail, imali smo svadju, pomirili smo se i ja sam je pitao kako je to uspela tj na koju foru i uspeo sam nekako da izvucem od nje da joj je neko pomogao i upao na moju adresu na taj nacin jer sam ja taj koji je njoj otvorio mail tj ona fora da mora da postoji ALTERNATIVNI mail da se potvrdi tj verifikuje movi mail koji se otvara! verovatno je to i dalje u pitanju tako da mi je dzabe da i dalje menjam sifru i informacije!
da li je ovo stvarno moguce da upadnes u mail nekome ko ti je otvarao mail adresu?
kako to da sprecim tj kako da promenim ? ne bih da menjam mail jer sam svuda registrovan preko njega + imam 90 ljudi u imeniku,,
malopre dok sam bio na poslu, cimer je proveravao mail i video da imam 3 poruke pa me izlogovao i konektovao se on,,,kad sam dosao kuci,preneo mi poruku za te 3 poruke a ja otvaram i vidim da ima samo dve a cimer kaze da je siguran da je bilo 3! + se desavalo da dobijem mail na foru: kakve mi ono gluposti saljes ili sto ne odgovaras...
molim vas ajde malo saveta da bih zadrzao ovaj mail na yahoo!
Comment
-
-
Originally posted by markokg1982tj ona fora da mora da postoji ALTERNATIVNI mail da se potvrdi tj verifikuje movi mail koji se otvara!
Originally posted by markokg1982da li je ovo stvarno moguce da upadnes u mail nekome ko ti je otvarao mail adresu?
Ako tamo u opcijama izbrises alternativni mail koji si uneo i promenis sifru ja ne vidim kako tebi neko moze i dalje da udje u mail, sem ako nisi negde ostao ulogovan, ili ako ne stavljas neke toliko ocigledne sifre karakteristicne za tebe.
Kapiram da ima metoda da se sve provali i razbije, ali sigurno da tvoja bivsa nije u toj meri zaludjena i strucna.
Comment
-
Comment