promenjena sifra, datum rodjenja, izbrisan (za svaki slucaj) alternativni mail... i pored toga mi je stigla jutros poruka od drugarice, od koje sam inace ocekivao mail.. i povremeno joj govorio da i dalje nisam dobio odgovor od nje +joj objasnio da mi neko hakuje mail...
jutros konacno stize poruka od nje:
odgovorila sam ti ko zna koliko puta a tebi je najbolje da promenis meil i da se javis...
pozz
znaci mail mora da se menja,,, da li je ovo moguce??!!
Ma znas sta, kad sam trebao da menjam broj telefona (mobilnog) skroz sam upao u frku jer imam nesto oko 300 brojeva unutra i kako cu ljudima da javim i da ih obavestim za novi broj, a imao sam slican problem, s tim sto su neke klinke toliko bile dosadne da nista drugo nije pomagalo!
Samo cu ti reci da sam odlucio i kad sam krenuo da trazim po imeniku kome sve da javim za novi broj, ispostavilo se da su to samo 4 osobe koje su najbitnije, ovi ostali su saznali za broj u narednih nekoliko nedelja i nikakav problem nije bio, sta vise i te glupave klinke su saznale za oko dva meseca, tako da neces imati problem ako promenis mail, plus sto mozes svima poslati jedan kako si promenio adresu i resen problem!
Inace Gmail je toliko bolji od Yahoo da uopste ne razumem zasto ljudi jos uvek koriste taj Yahoo koji je spor, dosadan, saren i kichast!
resi taj problem, a ako ti trebaju svi ti mailovi sa Yahoo, slobodno me kontaktiraj i za par minuta cu ti objasniti kako da ih samo prekopiras u Gmail i problem resen, plus imas nesto oko 3 GB memorije, sto sam ja skoro popunio, ali verujem da ti nemas toliko teskih mailova i sluzice ti jos dugo, uostalom memorija stalno raste...
"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
U pravu si,neka zastarevaju,bio sam u zabludi.Ali ne verujem i ovo.Npr. neko ti ukrade auto,ti podneses krivicnu prijavu protiv NN lica i ona zastari posle 5 godina.On se pojavi posle 6 i nikome ne odgovara (zlocin mu se isplatio).Ne bih rekao da je bas tako...
Al' odosmo u off...
Ako ne mozes danas ,sutra!
...ako ne sutra,prekosutra...
Ma znas sta, kad sam trebao da menjam broj telefona (mobilnog) skroz sam upao u frku jer imam nesto oko 300 brojeva unutra i kako cu ljudima da javim i da ih obavestim za novi broj, a imao sam slican problem, s tim sto su neke klinke toliko bile dosadne da nista drugo nije pomagalo!
Samo cu ti reci da sam odlucio i kad sam krenuo da trazim po imeniku kome sve da javim za novi broj, ispostavilo se da su to samo 4 osobe koje su najbitnije, ovi ostali su saznali za broj u narednih nekoliko nedelja i nikakav problem nije bio, sta vise i te glupave klinke su saznale za oko dva meseca, tako da neces imati problem ako promenis mail, plus sto mozes svima poslati jedan kako si promenio adresu i resen problem!
Inace Gmail je toliko bolji od Yahoo da uopste ne razumem zasto ljudi jos uvek koriste taj Yahoo koji je spor, dosadan, saren i kichast!
resi taj problem, a ako ti trebaju svi ti mailovi sa Yahoo, slobodno me kontaktiraj i za par minuta cu ti objasniti kako da ih samo prekopiras u Gmail i problem resen, plus imas nesto oko 3 GB memorije, sto sam ja skoro popunio, ali verujem da ti nemas toliko teskih mailova i sluzice ti jos dugo, uostalom memorija stalno raste...
skroz si u pravu! menjam mail i to je to! cak sta vise, bolje mail nego broj moba
ako mi budu potrebne predhodne poruke, odem lepo u yahoo i to je to,, nemam potrebe da ih prebacujem!
cimam te za imenik i za jos po nesto ako mi zatreba!
hvala puno svima! mozemo da zatvorimo ovu temu jer i da se vratimo na automobile,,da ne kazem Honde jer ipak je ovo WasteGate
Da li ces za svaku sitnicu koja ti padne na pamet otvarati novu temu? Razgovor o ovome ce se nastaviti u jednoj od tema koje si vec pootvarao veceras a tice se airbag-a i zamolio bih te da smanjis kolicinu offtopica sa tvoje strane koja u poslednje vreme pocinje da biva stvarno velika i nekoliko clanova se vec pozalilo na isto. Hvala unapred.
jos kao klinac, deda me je zarazio da idemo po selu, penjemo se po drvecu i vadimo pticja jaja! pocelo kao zezanje i setnja a pretvorilo se u fanatizam zajedno sa bratom tj odlazak i po 100km od kuce u potrazi za drugom vrstom..imao sam preko 2000 komada od oko 27 vrsta mada sam kasnije prodao lovackom drustvu pa ostala uska kolekcija..
zatim sam skupljao paklice cigareta, caure od metaka, limenke.. a sada skupljam stari papirni novac pa ako ima jos neko raspolozen za zamenu..
Comment