Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Ja mogu da potvrdim za bugarsku, tursku i grcku, da je dosta lepse jadransko more, nego njihovo...

a sto se tiče egipta, jbg, tamo nisam bio pa ne znam...

Comment

• dare156
      CBC Senator
      • 07.03.2007
      • 282
      • Beograd

Ja picim kroz HR, oderem nekog na auto putu i furam dalje. Ma opusteno ja sam se uspavao na nekoj pumpi kod Zagreba, kad sam se probudio oko mene je bilo jedno sedam, osam kola punih omladine, krenuli u neki provod ali niko mi rec nije rekao. Ove godine idem tamo na mesec dana (nemam a ma bas nikoga u HR), uvek postoji mogucnost da naletis na nekog mentola ali iskuliras i uzivas u svom odmoru. Pozz

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

gr?ko more, koje od mora (više) koja oni imaju.
        ima gr?ka more i plavije, i ?istije od Jadrana, sa borovima na samoj obali, na manje od 5metara.
        ali nije lokacija iz paradajz turizam prospekata, i treba da se plati nešto više.
        koliko se ja se?am, Jadran kao more je vrlo širok pojam što se osobina vode i obale ti?e.

pitanje je i da li ostrva po tim morima koja se porede upadaju u razmatranje,a tek tu ima razlika i bolje i gore.

ali se slažem da je Egejsko more kategorija niže od Jadranskog, pogotovu onaj severni deo prvih 200km od granice a najgori je Solunski zaliv gde ide gro naših ljudi (onaj deo do Katerinija).

Jonsko more je takodje u Gr?koj, npr
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Mozda to ima veze i sa romantikom i nekim proslim danima (vremenima). Znam ja da uvek moze da se nadje lepa plaza i dobro lepo more ali ja izgleda necu nikad biti onaj ko na korculi, ili na peljescu, ili u Baskom polju...
          https://t.me/pump_upp

Comment

• Darko_NS
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2004
            • 557
            • Srpska Atina

ako vec moras da ides na varijantu sa tablicama, mogu da ti posluze recimo SU subotica ili SO sombor.. kola sa takvim tablicama nece dirati.

Comment

• CLD
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2005
              • 1225
              • Belgija - ranije Luna-Chico

i ja se slazem sa Brickom, bio sam u hrvatskoj, a bio sam i u Grckoj na moru, meni je bilo lepse na Rodosu nego li u hrvatskoj.

Comment

• barda
                CBC Veteran
                • 28.11.2005
                • 154
                • Novi Sad

sw.brick

Jonsko more je bratsko sa Jadranskim
                Da li si bio na Krfu? Zakintosu? Da li tamo ima nekih slicnosti sa Jadranom?

Comment

• Vladan
                  CBC Senator
                  • 18.08.2005
                  • 248
                  • Vuko.ebina
                  • e46 325i

Originally posted by Darko_NS
                  ako vec moras da ides na varijantu sa tablicama, mogu da ti posluze recimo SU subotica ili SO sombor.. kola sa takvim tablicama nece dirati.
                  Mislis zato sto su srpske nece ga ni proveravati? Nije losa ideja.

Comment

• Darko_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 02.12.2004
                    • 557
                    • Srpska Atina

pa da srpske su tablice pa ga nece proveravati, a sa druge strane mesta poput SO i SU su dosta naseljene hrvatima pa ne verujem da ce razbijati kola svojim ljudima.. verovatno bi i sa NS dobro prosao dole, tesko da ce ti neka bud*la razlupati ili ogrebati kola, ako ne zna ko ih vozi..
                    dok je sa BG verovatno zeznuta situacija

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

ne mora ni krf ni zakintos , neka to bude high class. pricamo o paradajz turizmu ili ti low budget mestima. Npr. Tasos je jedno ostvro koje je od skoro postalo dostupno ljudima sa plicim dzepom, sto ce reci spavanje 10dana i prevoz oko 300e. Drugi naziv za tasos, smaragdno ostrvo... cuj jadran i crnogorsko primorje... na more ides da odmaras a ne da se pentras po kozijim stazama ne bi li naso mesto gde nije guzva i gde se ne izliva kanalizacija . sta vise i u CG mozes da ostanes olupanog auta posto nas ni tamo bas ne mirisu.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

Paradajz turizam?

Ja nikad nisam nosio paradajz, ni avionom, a ni kolima kada sam isao.

Nesto su mi rekli da bi mogao da posnesem zelen pa da dozri u gepeku ali se nisam odlucio za tu varijantu.

U Tursku sam isao u Kusadasi (Kosmardasi ) i Antalija. Sve su bile all inclusive varijante. Svideo mi se narocito hotel Imbat u Kusadasiju. Bazen usluga sve super ali more je bezveze.

Sto se tice Grcke i tu mi je more bilo bezveze (ni tu nisam nosio paradajz). Bio sam na dosta mesta ukljucujuci i put do Atine i razgledanje.

E sad davno nisam bio u Hrvatskoj (a nemam ni zelju). Pa mozda samo tripujem i sa setom se secam...
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• Marko001
                          CBC Senator XXL
                          • 09.09.2006
                          • 1070
                          • Belgrade

Sad mi na pamet pade jos jedna "pametna" ideja

A šta mislite o varijanti da kupim ceradu tj. prekrivač za auto

Da li kad je auto prekriven ceradom mora na njoj da nekako piše registarski broj ili ne mora?

tj. da li se ako na ceradi ne piše registarski broj krši neki propis?

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Zabetoniraj auto i postavi krst, nezaboravi da napises datum na betonu pre nego li se stvrdne.
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• low rider
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2006
                              • 613
                              • Beograd

Nabavi nalepnice koje imitiraju poderotine kljucem po limariji. Izlepi kola, pa ih niko vise nece grebati, mozda im bude i zao.

Ne znam, to sve zavisi od ljudi i osecaja. Ako ne osecate neku nelagodu idite, ja bi prvi isao.
                              Imam drugove koji nikada nisu osetili onu mrznju i rat, i vec par godina idu u Istru. I odlicno im je.
                              Cak su ih jedan put jurili navijaci da ih lincuju (bila neka prijateljska u toku leta), srecom su pobegli.
                              Ali ih to uopste nije uznemirilo ili predomislio da idu ove godine i ostace 25 dana.

Meni recimo to smeta i na odmoru zelim da se odmaram, a ne da razmisljam o ne znam cemu...

Comment

• Bane R
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2006
                                • 1769
                                • Beograd

Originally posted by low rider
                                i vec par godina idu u Istru. I odlicno im je.
                                Originally posted by low rider
                                Cak su ih jedan put jurili navijaci da ih lincuju (bila neka prijateljska u toku leta), srecom su pobegli.
                                Sjajno!

Comment

Working...
                                X