U vezi @Brickove napomene, u BG ima firma BG Electronic, i zastupnik je firme Vortex. Poklopac usisivaca sa vod.filterom mi deca slomila, a ljudi iz te firme mi poslali ceo poklopac post expresom ZA DZABE. Kad sam zvao, rekli su mi da je to zato sto sam cekao duze od 10 dana!!
Neverovatno za Srbiju, zar ne?
Inace oklop ne podleze garanciji, proverio sam.
Dakle kupujte Mideu (ili Vortex), ne ustrucavajte se
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
ne, firma FJ International je zastupnik Vortex-a a BG Elektronik je ovlašćeni serviser.
u okviru garancije, zastupnik je očito odobrio kvotu za besplatne aftersales aktivnosti.
inače Vortex ima baš dobar vodeni usisivač a rade i televizore, DVD, veš mašine, mikrotalasne, klime itd što vam padne na pamet a da može da se uključi u struju.
naravno proizvodi su kineski prilagodjeni EU normama pošto je i Rumunija deo EU.
stranci koji su im prevodili uputstva iz raznih uredjaja na srpski (ili ko već) su to uradili uglavnom loše do očajno.
i pogrešnih pojmova, i potpunih nebuloza i gramatički čudne rečenice...uglavnom vidi se iz aviona da nije proces prevodjenja dokumentacije tekao bez teškoća.
inače, ima dosta dobar sajt Vortex a na rumunskom sa obiljem informacija.
inače Midea se još prodaje i pod nalepnicom Simbio.
Midea i Housel su potpuno isto, bar kad sam ja kupovao, samo drugačija nalepnica.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Comment