24 Heures du Mans

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Ma po meni je motorsport postao dosadan i smarajuc, nekad su se trkacka kola pravila da budu sto brza i ludja a sad je to sve...Kuda ide ovaj svet, mislim dizel trkacki auto, uzas...
    Ja bi da se vrate rally Audi Quattro i Delta Integrale sa brdo konja, kao i turbo masine u F1 itd

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

cekaj bre miki, zasto taj vankel nema masovnu primenu kad je toliko dobar i pouzdan. sad mi ti pricas pricu o nekoj tamo mazdi 787b za koju btw ni ne znam kako izgleda. kad je to mazda imala takav trijumf da je dobila ban? ja se jedino secam da je opet Audi 90 objasnio neke stvari u IMSA GTO seriji barabar sa corvetama i vajperima. cuj mazda rx8 daj bre ne zahebavaj leba ti. ok, kapiram ja da svaki cigo svoga konja hvali ali nemoj me sa mazdom molim te... ovi vicu honde, drugi vicu nissan, treci subaru ti sad mazda... mislim daaaj

srki, sada ko i u svemu pobedjuje taktika i pouzdanost. proslo je vreme ko je brzi, ludji... znas ono: "doping je jedna situacija vrsteee jedne bolesti... "
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

Originally posted by zverko
        cekaj bre miki, zasto taj vankel nema masovnu primenu kad je toliko dobar i pouzdan. sad mi ti pricas pricu o nekoj tamo mazdi 787b za koju btw ni ne znam kako izgleda. kad je to mazda imala takav trijumf da je dobila ban? ja se jedino secam da je opet Audi 90 objasnio neke stvari u IMSA GTO seriji barabar sa corvetama i vajperima. cuj mazda rx8 daj bre ne zahebavaj leba ti. ok, kapiram ja da svaki cigo svoga konja hvali ali nemoj me sa mazdom molim te... ovi vicu honde, drugi vicu nissan, treci subaru ti sad mazda... mislim daaaj
        pobedila u 24 sata Le Mana...
        dovoljno?
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

kad?

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Originally posted by zverko
            srki, sada ko i u svemu pobedjuje taktika i pouzdanost. proslo je vreme ko je brzi, ludji... znas ono: "doping je jedna situacija vrsteee jedne bolesti... "
            To ti pricam...

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

pa trazi doktore.....
              http://images.google.at/imgres?imgurl=h ... e%26sa%3DG
              4 rotora,2400ccm zapremine,snaga?pa od 750 do 900 zavisi na koliko ga obrtaja odvrnes
              vidi je...a cek samo da vidis sta cemo da ganjamo u American Le Man
              http://planetagadget.com/wp-content/upl ... ncept1.jpg

nije strasno ne znati vec....?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

doktore, nisi mi odgovrio na pitanje, kad?

Comment

• X9
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2005
                  • 3179
                  • Wien-Sabac
                  • RX-8 i X-9

pa trazi..reko sam ti da je pobedila Le Man,nadjes lepo...nemoj si lenj
                  ne mogu da verujem da ti to ne znas? necu da se druzim vise sa tobom,ili da pocnes da me slusas sta pricam

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Sudeci po izgledju, jako davno....1991

Nego miki, ako je poenta ove rasprave da se dokaze da je Mazda svetska sila u moto sportu, imam utisak da ti nece mnogo ljudi poverovati

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

naci... BRABUS je lepo reko ja necu dalje... eto da ne kazes da sam lenj prodzaro sam malo wiki i ima , nije da nema ali miki hebo te wiki... to je zrno peska u pustinji gobi. ne mozes da poredis reputaciju jednog AUDIJA i MAZDE u automobilizmu. tacno je da ne znam ali verujem da ni vecina to ovde nije znala osim tebe koji si ljubitelj tog brenda i eventualno matorog vujadina koji je enciklopedija automoto sporta. bilo bi cudno da ti ne znas a ne ja...

i ne znam sta si teo sa ovom slikom betmobila?

Comment

• X9
                        CBC Senator XXL
                        • 28.06.2005
                        • 3179
                        • Wien-Sabac
                        • RX-8 i X-9

hehe sudeci po izgledu...ok ...da 1991...
                        brabus-e ,gde si nasao indiciju da sam napisao da je mazda svetska sila u motosportu?
                        samo sam zalio sto ne skinu taj zakon,kada su mogli da podignu regulativu o zapremini dizel motora koja je omogucila audiju da radi to sto radi,zasto se ne zeznu da skinu ban na wankel?
                        osim toga mazda nije sila,ali je tehnicki tada bila u prednosti cak nad jednim mercedesom(koji je isto pokusavao sa tim motorom,ali su stali) da taj motor dovede do tog nivoa da traje 24 sata u takvoj trci i jos da pobedi...za mene dovoljno
                        i vecina je znala za to ,vecina koji voli automobilizam i motosport,a ona manjina koja vidi samo jednu marku auta i to bas onu trenutnu koju vozi sasvim normalno da ne zna...
                        ocigledno da je to zrno peska bilo dovoljno da se neko zabrine
                        i na kraju,da Audi je uspesniji u motosportu,nije ni chudo...voleo bih da sam mogao vidim da je se takmicila i u 1992 -oj godini...i 1993,i sve ostale godine do danasnjeg dana..mozda bi slikica bila drugachija..ali posto nije ,nema veze...
                        @tema
                        danas chitam da je pezo bio brzi po vremenu u krugu i chak postavio rekord ...o cemu se radi?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• srdjan_p
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2004
                          • 1915
                          • ZR

Evo ja znam jer sam nekad negde cuo...Ali stvarno nemoj porediti mazdu i audi u motorsportu, nema svrhe...

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

ljudi citati li vi nesto drugo od onog sto ja pisem?
                            ma ..zaboravite

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

sto si tezak covek ,cudo jedno...

1991 i 92 je audi cepao IMSA GTO sampionat. uspeh je kad 2-3 i vise godina za redom napravis plasman a ne jednom

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

Originally posted by mikimazda
                                jos ako dozvole takmicenje bolidima sa Wankel motorom bice jos zanimljivije
                                da li ovde negde pise -mazda je motosport sila?
                                ne....
                                pogledaj tvoj post posle ovog mog koji sam kvotovao....
                                otisli ste svi u pogresan pravac...zalim jer nema wankela jer je egzotika,jer je nsto sto se ne vidja svaki dan i na svakoj trci...sada jasnije?

zverko nemozes napraviti plasman vise godina zaredom ako ti je zabranjeno ucesce,valjda je to jasno?
                                seti se audija i njegovog quattra,posle koliko je popio ban?

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X