VESELI SPUST KRALJEVO 29.jun 2008 - SPLAVARENJE NA IBRU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: VESELI SPUST KRALJEVO 29.jun 2008 - SPLAVARENJE NA IBRU

Budite frajeri pa dodjite na start u petak uvece, da bacimo vratove na skaru, da vidimo dal' Ibar moze da oladi tuborg ...

Znak raspoznavanja moze da bude ruza na reveru

I ovom prilikom se zahvaljujem Japanx-u sto mojoj zeni ne pada na pamet da podje sa mnom posle onoga sto je on priredio svojoj...
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

ibar je znatno topliji od drine, tako da vrlo cesto praktikujem iskakanje iz camca
      sto se tice dolaska na start, nije losa ideja, samo nam to malo komplikuje organizaciju i ne znam da li bi ovi moji pristali da dodju vece pre
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Sinoc sam saznao da postoji i povratni bus, tj. od KV do starta. Rekli mi neki tipovi koji svake godine idu 1 dan pre u kamp kod Maglica, spuste se i onda ih bus vrati na parking. Te momke sam sreo na motosusretima sinoc u NI, na vrezinskom bazenu, oni imaju neko plovilo kojim se svake godine voze iz Nisave preko Morave do Dunava.

dakle, moze dan pre da se dodje , a da se prodje bez maltretiranja. Onda samo jedan ima zadatak da svrati u KV po ostale i to je to.

To odgovara nasem dreamtimu, posto ce morati da radi keser i ekseri da bi plovilo doveli u upotrebu , pa nam treba bar 1/2 sata da se "sastavimo" , a postoji i sansa da se splav raspadne u organizatorskom kamionu.

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

savetujem da splav dooobro uvezete
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

iz danasnjeg blica

"jubilarni 20. veseli spust bice ... bla bla bla ...i oprganizatori turisticka organizacija Kraljeva i kajak klub "Ibar" mole ucesnike da se sto pre prijave za ucesce"

Kakva prijava ?!

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

veruj mi da prvi put vidim ovo
              prethodnih godina je bilo: dodjes do kajak kluba, kupis kartu i picis, sumnjam da su menjali nesto

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Prijava je formalnog karaktera, cisto zbog organizacije samog dogadjaja. Moraju ljudi imati predstavu kol'ko kazance da pristave u Mat. Banji , a ujedno i zbog organizacije prevoza za plovila i ucesnike. Niko ne moze da ti zabrani da plovis Ibrom.
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

hvala dzoni, tebe kao domaceg sam i ocekivao da se javis sa pravom informacijom

ok, i da podvucemo crtu, prijavljivanje ili ne, posebno za dekija koji krece od maglica

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875
                    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Evo ovde ima vise detalja da se ne ponavljam http://www.kraljevo.com/veselispust/

Pozdrav,
                    Nema upisa, samo treba da dodjete tog 27. juna pre 7:00 ujutro, kupite kartu za autobus i eto vas na spustu. A ako imate sopstveni prevoz čamca i ekipe, ne morate ni to da platite, ali onda nemate plaćeno
                    osiguranje i ručak u Mataruškoj Banji.
                    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

narode, blizi se subota, kako vam teku pripreme i ko planira dolazak?

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

izgleda da cu da stopiram , a to nisam radio od momackih dana

realname: dejan beljan
                        grad: nis
                        tip: Komentar
                        poruka: pozdrav drugari !!! Ima nas cetvorica i resili smo da dodjemo
                        na start (Maglich) dan pre spusta da bi sastavili plovilo. Zanima nas
                        da li postoji varijanta da se jedan od nas vrati od Mat.Banje do
                        Maglicha u cilju dovozenja auta, posto auto koramo da ostavimo na
                        startu? hvala i pozdrav

Ovo sam odgovorio i na forumu:

Dve su varijante ako nemate nikog u Kraljevu:

- Da stopirate do Magliča (relativno izvodljiva akcija, samo treba da
                        se izvučete par kilometara iz Kraljeva na Ibarsku magistralu kod pumpe
                        u Čibukovcu)
                        - Da odete do stanice i da sačekate neki bus za Ušće, Novi Pazar,
                        Kosovsku Mitrovicu ili Crnu Goru i da ih zamolite da vam stanu kod
                        Magliča.

U stvari, postoji i treća varijanta, koja je najbolja po vas - Da se
                        neko sjuri autom oko 6 ujutro pre samog spusta do Kraljeva, parkira
                        auto gde mu odgovara (recimo blizu mosta na Ibru, kod Doma društvenih
                        organizacija), uđe u jedan od autobusa koji voze spustaše na Maglič
                        (konvoj kreće oko 7) i svi srećni i zadovoljni

Pozdrav...
                        L.A.

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

hh, red je da se podsetis
                          a kad si rekao "moracu da stopiram", smorio sam se kao plovak jer sam milsio da ces da stopiras akciju odlaska na spust

ajde pitaj tog lika pliz da li ima organizovan prevoz od mat banje do kraljeva, gde ce nam biti auto, osim ako ne dodjemo da se druzimo sa vama na maglicu

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

To je sa nekog KV foruma, ulogovao sam se kao "guest", ima svasta tamo, jedan ih tuzi posto je skocio na kamen s glavom nadole....

Inace nema nista od organizovanog prevoza UNAZAD, tj do starta. Kad ta zajebancija krene - ide samo nizbrdo

Sky, brate, ajde lepo dodjite u kamp u petak, da oderemo krmenadle i neku korito piva, a kad nas ima vise mozemo sa par auta isto vece do banje, pa da tim autom samo prebacimo sutradan jednog nazad po njegov auto. Za to vreme ostatak moze ponovo da raspali rostilj (koji cemo inace da nosimo na splavu) , taman se tamo stize u 13.30 , u vreme rucka. Bolje to nego da cekamo u redu na kazan ...

Ajde , pa cu da ti ispricam kako sam kao klinac zadremao dok sam stopirao na jadranskoj magistrali i kad sam se probudio ustopirao sam nekog i odvez'o se jos 60 km u suprotnom smeru !!!

Mator sam da se izgubim na Maglichu u ovim godinama, pa da se hranim pecurkama (zmija se ionako plasim).

A i zena mi nikad ne bi poverovala

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Aj da zamolim nekoga, poshto je puno pisano, da napishe kad je tachno spust i u koliko se nalazi i gde?
                              Poshto ja sad nishta ne razumem vishe

I love my

Comment

• kalibaR
                                Moderator
                                • 03.04.2006
                                • 352
                                • Beograd
                                • AE86 rolle, Eclipse 1G

27. 06. 2009. subota ujutro se krece sa Magliča
                                ali mi bi trebali da budemo u petak veče tamo da se "pripremimo"

ja ću verovatno sutra znati da li idem ili jok.

kani hoćes i ti?

Comment

Working...
                                X