VESELI SPUST KRALJEVO 29.jun 2008 - SPLAVARENJE NA IBRU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: VESELI SPUST KRALJEVO 29.jun 2008 - SPLAVARENJE NA IBRU

a ti ako vidis ovu facu

i DVA ili tri ovakva camca, zapamti dobro, pise challenger, nece ih biti puno na reci

vici, zvizdi, gadjaj kamenjem..... da te vidim

ali OPCS majica je dovoljan znak raspoznavanja

e, sad, planirate li polazak odmah ili cete malo blejati na obali dok ne dodje gungula sa autobusima i sleperima
    ostavi mi broj mobilnog da ti eventualno posaljem veceras poruku da li dolazimo ili ne
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

btw, koji si ti na ovoj sliki?

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

evo stidim se
        ja kao najveci zagovornik posete ove manifestacije, nisam isao
        izvisili smo za prevoz, a obzirom da smo to saznali u petak u 10 uvece

nego, nema nam dekija
        deki, jesi ziv covece?

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

uf, i ja se stidim , al' nisam smeo 1. da se javim...

Neverovatno, ali na kraju sam ostao sam, a splav ne bih mogao da spustim sa gepeka, pa sam hteo da samo sednem u gumu i da se vuzgam, pa sam na kraju odustao...ma platice mi sopstvenom krvlju sva trojica

A razlozi su neverovatni : jedan je cele nedelje pokusavao da odradi fasadu, ali nije mogao zbog kise, a majstori su gledali prognozu i bas u subotu su mogli da rade ceo dan. Drugi se razboleo , a ja sam svejedno otisao do njega da ga ubacim u kola i zamalo me njegova zena nije ubila ! Treci je na moru i strasno mu se islo (jos vise nego meni) bio je spreman da prekine letovanje u CG na par dana, ali meni ga bilo zao, pa sam ga par dana ranije odgovorio od toga. Na kraju sam hteo da podjem sa rodjenim klincem pa je onda htela da me ubije rodjena zena !!!

Sve u svemu , pojeo sam se ziv od muke, svi su hteli da me lincuju, zivot mi je non-stop bio u opasnosti , celu garazu sam zauzeo gumama i paletama...

U vezi slike - ja sam onaj u 2. planu sto sedi na ivici camca kad gledas tik pored onog nabildovanog po desnoj ivici figure

Nego, jel u Vrbasu ima reka ? Cisto da negde isprobam splav...
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• kalibaR
            Moderator
            • 03.04.2006
            • 352
            • Beograd
            • AE86 rolle, Eclipse 1G

aaaaa znači nisam najgori hehe
            u subotu sam baš mislio na vas, kako je ludnica tamo...ovo ono, a ni vi ne odoste

deki ponesi splav instaliraćemo ga u bazen u Vrbasu

jel neko bio ove godine u Kraljevu uopšte?

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

hehhe, bas bih te poznao
              a vrbas mozda ima reku, ali pre ti savetujem nisavu, kudikamo je vratolmnija od vojvodjanskih reka, iz prostog razloga sto kod njih reke nemaju sa cega da se sliju

a sto se tice mog odlaska, tj. neodlaska 'vako su tekle stvari

prvo je brdo ljudi bilo za, ali onda neki poceli da kenjaju zbog vremena i vode, neki morali da rade, neko nije bio u gradu tih dana.....
              i na kraju ostanemo nas 4, slobodnih i dovoljno opicenih da se po onakvom vremenu i vodostaju upustimo u avanturu
              medjutim, 2 ortaka nemaju auto, jedan ima, ali ne mrda njime van grada, tako da ostajem ja koji imam u petak popodne 2 auta na raspolaganju
              jedan dam matorima i bratu da odu u selo, ja uzimam drugi u full
              ali, posto naravno ne moze sve da ide glatko, brat i keva moraju da odu jednim autom u selo jako rano, a matori mora octaviom, koju sam planirao za kraljevo, da obavezno preveze neku robu, pa bi mogao dami da auto do 8, ali to je bilo debelo kasno za polazak

tako ispizdeo, jer godinu dana cekam dogadjaj, a onda jos avantura zbog nabujale reke, sam se spremio, otisao u grad, propisno se izuo od piva i dosao kuci kad je svanulo

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

Originally posted by kalibaR
                aaaaa znači nisam najgori hehe
                u subotu sam baš mislio na vas, kako je ludnica tamo...ovo ono, a ni vi ne odoste
                pa ludnica nije bas bila jer je bilo 10 ili vise puta manje ljudi nego pre, ali je reka bila kao san

pogledajte galeriju slika

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

27. jun (nedelja) - "Veseli spust 2010"
                  - od 6:00 Okuipljanje učesnika na platou ispred Kajak kluba. Utovar plovila u kamione i ulazak učesnika u autobuse.
                  - 07:00 Polazak autobusa i kamiona za Maglič
                  - od 8:00 Start Spusta na znak Kapetana i polazak učesnika niz Ibar
                  - 09:30 BOGUTOVAC - Prvo odmorište
                  - 11:00 ZLATNA OBALA - Drugo odmorište
                  - 13:30 MATARUŠKA BANJA - Treće odmorište i ručak za sve učesnike
                  - 15:00 Polazak za Kraljevo
                  - oko 16:30 Očekivani dolazak u Kraljevo

tuzan sto cu i ove godine propustiti spust zbog najavljenog loseg vremena, otvaram jos jednom link da se uverim u to, kad ono......

23. jun. - Iz izvora bliskih organizatoru saznajemo da je Veseli spust odložen za nedelju dana zbog hladnog vremena. Dakle, novi termin održavanja Veselog spusta je 4. jul!

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

Oho, lepe vesti, slucajno mi je tad rodjendan (meni i Tom Kruzu ) , pa eto povoda za pijanku ! Jel cemo po proslogodisnjem planu, , kamp u subotu, rostilj, ovo-ono, pa mamurni na spust u nedelju ?

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

kako da nisu lepe vesti
                      najavljuju visoke temperature sledece sedmice, tako da ocekujem kud i kamo bolje uslove za reku

mi cemo mozda parkirati jedan auto u mat. banji i onda se drugim/a odvesti na start, jer ne planiramo da se opet cimamo skroz do kraljeva

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Toliko imam zelju da se spustim tim Ibrom, da nisam upotrebio daske sa one 2 palete koje predstavljaju splav, bez obzira sto sam u nedelju propao kroz trule daske u rodjeni kanal u garazi !!! Odrao sam koleno i cevanicu desne noge , usput sam napravio gimnasticarsku shpagu, ovako mlad i razgiban.... verovatno sam zbog toga ostao sterilan, al' sto bi rek'o Dora "ja sam svoje odradio.."

Voleo bih da podje i Japanx, on je moj idol odkako sam citao njegov dozivljaj veselog spusta !

Samo onih 5 kamionskih guma moram opet da prekontrolisem, da ih napumpam par dana pre spusta, da vidim dal' drze...

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

hehe, o japan-xu mogu samo drugi da svedoce, jer se on seca prvih 20 minuta, tako da je njegovo dozivljaj samo start spusta i mamurluk sledeceg dana
                          zezam se, videcemo da li ce se prijaviti, tj, da li ce mu maja dozovliti da joj opet priredi ono od pre 2 godine

a ti pravac kod vulkanizera
                          i valjalo bi poneti pur penu, genijalno resenje za brzo krpljenje camca
                          mi smo to videli kod nekih likova koji su sa camcem slicnim nasem bezbrizno krljali po granju, kamenju.....
                          doduse, nakon toga camac/gumu mozes spakovati u kola jedino stavljanjem na krov ili da ga iseces motornom testerom

savetujem da sto bolje uvezete splav, da ne bi ostali bez nekog tocka, ume ozbiljno da poremeti balans plovila
                          i ako imate sansu, da ispod splava, tj guma kao jedine stvari koja vas drzi na povrsini, provucete ciradno platno koje znatno pomaze u zastiti od kamenja, granja i po neke zice koja viri iz reke

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

Tek sad sam ukapirao kad je 4.jul : ja veceras idem u CG na more, "prebacio" sam se u racunici za citavih mesec dana ! Izvinjavam se ali ja otpadam. Ponekad sam stvarno dijabola.... ....lepo se provedite !

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

hehe, kolko je tebi dobro sa samim sobom

da znas da si me smorio informacijom da neces ici

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

ovako je bilo malo pre:
                                ja:
                                -zeno, ocemo na ibar na veseli spust kao onomad?
                                ona:
                                -jaao super!! kad je?
                                -4 jula
                                -a cime cemo da idemo?
                                -pa nasim camcem, samo da mu zakrpim dno
                                -e super, a ko ce da vesla?
                                -pa mi cemo, zajedno..
                                -ahaaaaa vazii

i tako

ali nagovoricu je ako bude lepo vreme.. jos da spomenem kako joj je ostao pecat na celu kad smo izgoreli ondaK

Comment

Working...
                                X