Lade imaju loshe brave lako se otvaraju.
Decurlija
Collapse
X
-
Verovatno se ne sećate ali pre 20-tak godina (tada sam i ja bio mlad...) kupi čovek nova kola . Posle nekoliko dana krenu "majstori" da mu "rade" auto u pola noći. Čovek izađe na terasu i počne da se dere na njih ali oni ništa (činimi se da je NBG neki 20 sprat). Čovek izađe sa pištoljem na terasu (vojno lice-tada su samo oni i panduri imali oružje-sretna vremena) i počne da im preti. Vlasnik opali u vazduh kao upozorenje ali su lopovi ladno nastavili računajući da dok siđe dole maznuće mu kola. Tu čovek popizdi, puca, i na licu mesta ubije jednog dok su ostala dvojca pobegla.
Najbolje je da su čoveka osudili za ubistvo i upotrebu prekomerne sile a lopovima ništa. Tada se i javno mnjenje podelilo na one koji su podržali vlasnika-ubicu, i na one "pa to su samo kola, ljudski život je vredniji makar bio i lopov".
Na čijoj ste vi strani ???????
Comment
-
-
-
ha ha....na jednom Fordu ,Taunus mislim da je,napisao covek na velikom papiru i nalepio iznutra na zadnje staklo
" POBIĆU VAS SA TERASE "
..video ja svojim ocima na vidikovcu ispod solitera....Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment