pre neki dan i meni na mom mucenom stojadinu neki komsija doradio branik,samo sto ja imam one velike plasticne koji su neverovatno "jaki"pa ce morati da se menja
p.s. deki saosecam se sa tobom,gde udarise na ljute masine
ja chesto i nezakljuchavam auto, desi se i da i kljuchevi ostanu u njemu, niko ga nikad nije dirnuo (puj puj.. da neizazivam sudbinu..hehe.. odo po kljucheve )
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
E pa Boost i ja u stojadinu mogu da ostavim kljuceve i niko ga ne bi pipnuo
Nemoj da si tako siguran. Mom drugaru su pre nekoliko godina maznuli juga starog 10-tak godina koji je bio poprilično ofucan. U supu su mu rekli da oni ne mogu tj. nemaju dovoljno kola da bi ga tražili i da su ga maznuli klinci da bi se prevezli do nekog sela. Savetovali su mu da ga sam potraži pa smo nas dvojca prešli oko 150 km. i ništa.
E pa Boost i ja u stojadinu mogu da ostavim kljuceve i niko ga ne bi pipnuo
Nemoj da si tako siguran. Mom drugaru su pre nekoliko godina maznuli juga starog 10-tak godina koji je bio poprilično ofucan. U supu su mu rekli da oni ne mogu tj. nemaju dovoljno kola da bi ga tražili i da su ga maznuli klinci da bi se prevezli do nekog sela. Savetovali su mu da ga sam potraži pa smo nas dvojca prešli oko 150 km. i ništa.[/quote:38i4l87n]
Strasno,ovaj moj nije bas ofucan al opet valjda nisu toliki mentoli,kad bi nestao bilo bi mi strasno krivo ne zbog materijalne stete nego sam bas emotivno vezan za njega
Mom ortaku su pre neki dan na parkingu sa GSI-a skinuli pumpu za gorivo sa sve nosacem i filterom . Mislim da je to vrhunac bezobrazluka.
Inace mastam o tome da jednom uhvatim nekog lopova. Taj bi mi platio za zve sto su mi ikada ukrali, ostetili,...itd.
Comment