Decurlija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wartburg
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2005
    • 663

Lukoni, kratko i jednostavno: ,,Komsije"

Comment

• HotDog
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 965
      • BSG 75 (011)

Jes, decurlija, i ostali, koje mozes da juris, psujes, pljujes, bijes...a meni evo cale u petak izgrebao ceo desni bok na nekom zbunu, i jos ne prijavljuje, nego sam jutros primetio, i sta sad covek da radi osim

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Ih, da se ja pitam....oduzeo bih dozvole barem 50% vozaca A i isto toliko kola bih iskljucio iz saobracaja...i sami vidjate po ulicama KO sve vozi i STA sve vozi...a ja pripremam dokumentarac o parkingu na pijaci na vidikovcu Svakog vikenda vozim caleta i kevu tamo, a ja ostanem i snimam sta sve ljudi rade Nekad zaboravim da ponesem aparat pa mi promaknu neke scene...uglavnom jako dobre...tipa kad se neko parkira na pesacki prolaz, pa naidje neki lik sa povecim stomakom, pa ne moze da prodje, pa krene da ga psuje, sutira auto i sl...ili deda koji pravi paniku kad mu se neko priblizi na metar od auta, od straha da ga ne udare
        My crew is all fired up
        Y'all better just wise up

Comment

• zec
          CBC Senator XXL
          • 05.01.2005
          • 450
          • bgd

Dva puta otvoren jugo (kasnije sam shvatio da je problem sa zadnjom bravom) :
          ukrali mi osvezivac (onaj sa posudicom koja se menja) i kljuc za tocak (komplet)
          Sutradan opet ukraden kljuc za tocak (komplet) i wd40 koji sam nasao malo dalje od vozila
          Jednom obijen jugo (vide se tragovi na vozacevim vratima) ali nista nisu uzeli niti su pokusali da ga pale (ne bi im ni uspelo - neispravan akumulator) - sve ovo na autokomandi
          Jednom ukrali benzin iz lade rive za vreme onog embarga. - na crvenom krstu

posten neki narod
          "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Wartburg
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2005
            • 663

Meni su Ladu sa pajserom otvarali.
            O cemu onda da pricamo.

Comment

• Rubi
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 519
              • Beograd

Ja sam juce zatekao tragove od srafcigera na vozackoj bravi... Sva sreca, pa je brava neispravna . Mislim se da skinem cilindre totalno, zagitujem rupe i ostavim samo centralnu (i bravu na gepeku, kad centralna zakaze...). Mojim starima su na novom Puntu razbili suvozacki prozor - sva sreca pa sam ih "izdresirao" da skidaju plocicu sa radija, i da je nose sa sobom. Kada su zvali policiju, pandur je rekao da "ne mogu da skinu otiske po ovakvom vremenu" i zbog toga nisu dosli na uvidjaj. Stari je dao izjavu u Milana Rakica, oni su tu izjavu stavili pored ostalih, da imaju na cemu da dime slaninu posle svinjokolja...
              E, tu je problem sa drzavom. Ja sam kao mali (do jedno pola srednje skole) bio mnooogo nemoguc... Ostetio sam i par vozila u tom periodu (nista kardinalno). Sad mi je mnogo zao zbog toga u par slucajeva, a u par, bogami, i nije. Kako sam sazrevao, naucio sam da cenim trud i ljubav koji ljudi posvecuju svojim automobilima (ili cvecu, mackama, bastama, prozorima, maketama aviona, stagod). E, sad... Da sve redom manje boli spolovilo za drustveno uredjenje, kad deca u ranim razredima osnovne krenu da prave sranja (kradu tresnje iz komsjinog dvorista i pljuju kospice po prolaznicima, na primer), moguce im je lako uci u trag, angazovati osnovnu skolu i roditelje, i deci malo zapretiti prstom. Problem je sto direktora skole i razrednog staresinu boli qrc da se ganja sa decom & roditeljima, a roditelji zatvaraju oci pred cinjenicom da su svoje dete vaspitno zapustili. Kada im neko otvori oci, onda najcesce svoje vec vaspitno zapusteno dete olese od batina, pa dete, mesto da uvidi moralnu gresku, samo nauci da slececi put bude opreznije.
              Slicna stvar je i sa policijom. Panduri, kojima je dosadno i koji ne smeju da se iz$%avaju na krimose sa dvoprst cela i pola kile droge, idu naokolo i smaraju omladinu koja "coskari". Time apsolutno 100% mlade populacije stekne groznu averziju prema policiji - jer ih policija tretira kao grupu huligana, a huligani ih tretiraju kao ortake iz kraja. Pri tome, policija nece **** da pomeri kad neko zapravo prekrsi zakon (na primer, ukrade kola), a ako nekoga slucajno i uhvate, onda mu sva rebra izlome, jer znaju da taj nece dugo biti u cumezu. Opet, ovo nema vaspitnu funkciju, vec samo uci prestupnika da sledeci put bude oprezniji.
              Tu dolazimo do problema "pucati na lopova, ili ne". U okolnostima postojanja uredjene drzave, odgovor bi bio "ne". Mene je jednom lik hteo da opljacka na ulici, sa pricom da "ima noz". Vic je bio u tome da sam tada ja stvarno imao noz, i 50 dinara u dzepu (tadasnja vrednost - 2 bioskopske ulaznice). Ja sam mu rekao na nemam pare, i on je odustao. Da je krenuo da me pretresa, zaklao bih ga ko zivince, za dve bioskopsle ulaznice . Od tada ne nosim nista ostro sa sobom, da ne bih bio u prilici da nekog ponesem na dusi oko gluposti. Sa druge strane, ako u Srbiji vidite lopova kako vam upravo krade auto, vrlo je mala sansa da cete taj auto videti ponovo, jos manja da ce lopova uhvatiti, a skoro nikakva da ce on otici na neku duuugu robiju u humanim ulsovima gde ce mu sistematski ispirati mozak kako mora da prestane da krade i da mora da postane "koristan clan drustva". Onda, iako moralno neodrzivo, vrlo je prakticno upucati ga, da bi sacuvali auto (jer ga niste osigurali, tako da bi bili primorani da se godinama vozate gradskim prevozom, ili da "sidjete s konja na magarca" i uzmete najjeftiniju stvar u voznom stanju).
              U mom komsiluku se, kao i svuda, vodi rat za parking. Milsim da cu jednom prilikom morati da uzmem kantu benzina i zapalim nesto. Prvo su mi na pameti bili automobili, ali sve mi je bliza ideja da ipak potpalim nekog od komsija. Kad vide da sam lud, ima da ostavljaju po dva prazna mesta i levo i desno. A da Parking servis lepo dolazi na poriv i nosi bahato parkirane automobile, nebi bilo mesta jurnjavi pajserima i kantama benzina...
              (\__/)
              (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
              (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• mire
                CBC Veteran
                • 15.12.2004
                • 127
                • Beograd

pazi, definitivno zivimo u djubretu od drzave

a i ljudi su nekako... prilagodili su se pa se i gluposti deshavaju

ne bih nikako zeleo da moje dete sutra ide u neku od drzavnih skola u ovoj zemlji ako vec mora da zivi ovde...

meni je pre jedno 5+ godina lik uperio skakavac u grudi i trazio novac....

evo brate, uzmi, treba li josh

mislim... gde mi to zivimo

a za parking... kod mene je ulica jednosmerna i jedan lik je tu drzao kola jedno 2 godine... nije hteo da ih pomeri... moze on da parkira ispred svoje kuce i blokira celu ulicu...

dobro je da se odselio manijak

meni je najnezgodnije posto zivim na sredini ulice, cesto se desi da me zatvore ali to uvek prodje sa sirenom
                Mail in function again

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Originally posted by mire
                  Imao sam slicnu situaciju,samo sto je u mom slucaju bilo njih trojica i trazili su mi ericsson T28 koji se tek pojavio kod nas na trzistu...
                  Power of dreams !!!

Comment

• Wartburg
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2005
                    • 663

Meni je neko ladno skinuo jedno slovo sa nalepnice.
                    Sad mi pise: OP L Club Serbia

Kako bi mu noge polomio.

Comment

• HotDog
                      CBC Senator XXL
                      • 06.05.2005
                      • 965
                      • BSG 75 (011)

Originally posted by Honda
                      Originally posted by mire
                      Imao sam slicnu situaciju,samo sto je u mom slucaju bilo njih trojica i trazili su mi ericsson T28 koji se tek pojavio kod nas na trzistu...
                      I, jesi im dao?

Smrdljivo je sto bi u nasoj lepoj zemlji, kada bi imao cime i znao kako da unakazis bandu koja te presrela, zaglavio zatvor, makar ih bilo desetoro i da su svi naoruzani do zuba...

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Ma jok,odveo sam ih na pice...

Naravno da sam im dao,uz sve pokusaje i fore mene i kuma u tom trenutku pale na pamet,nista nije upalilo...

Na kraju znam i ko mi je sredio to...no nebitna prica,vratimo se temi...
                        Power of dreams !!!

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

kad sam bio u bg-u prije mozda mjesec dana samo sto sam ostavio auto ispred zgrade od rodjaka na 2 sata neko (djeca ili narkomani) mi je razbio staklo i ukro kasetofon koji vrijedi max. 20-30 eur, ja ****** se za*ebavo da stavim neku zastitu na volan i zaboravim da skinem plocicu koju inace neskidam dok sam kuci,posto je kisa padala iz supa su mi rekli da zbog vremena nemogu da uzmu otiske,a posto mi auto nije kasko osigurano nema svrhe da dolaze,nego su mi preko telefona uzeli podatke , i tako sam morao po kisi citav dan da se vozikam po bg-u dok sam naso staklo,polovno staklo 50 eur + 200din ugradnja, i ja pristanem da nebih kisnuo,i kad sam ga vidio kako pokusava da skine rucicu za otvaranje prozora morao sam da stojim svo vrijeme iznad njega i govorim mu kako se sta skida da nebi nesto polomio, na kraju sam mu reko ova skola ti je 150 din, i onako iznerviran bacio mu 50 din. sjeo u auto i otiso, majmun se nije ni pobunio, nezna se sta je gore ovi sto te pokradu ili ovi drugi sto te kasnije pokradu ali na legalan nacin
                          HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Rubi
                            CBC Senator XXL
                            • 06.05.2005
                            • 519
                            • Beograd

Ko sto rekoh, policija nece da dodje i izvrsi uvidjaj... A ne znam da li ste culi, ove sto su po Hrvatskoj krali BMW X5 na "presnimljene" kljuceve, pa ih dovozili u Srbiju - pohapsili bandu u NS, pa pravosudje pustilo sve sem jednog da se brane sa slobode... Bas da vidim koliko ce da se odazove sudskom pozivu.
                            Meni je neko iz kraja opet cackao po bravi na kolima - trapavi pokusaji lomljenja cilindra srafcigerom. Sto policija malo ne zadje po coskovima, i potrazi decurliju sa "krckalicama"? Mozda bi nekog i nasli. Za sada samo uznemiravaju posten svet - ako je neko mladji od 50 godina i na ulici je kada se smrkne, mora da je rasturac narkotika - pogotovo ako stoji sa drustvom i opusteno se zeza (vrlo sumnjivo ponasanje, nema sta).
                            (\__/)
                            (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                            (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• -Vedran-
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 3255
                              • Beograd

A ne znam da li ste culi, ove sto su po Hrvatskoj krali BMW X5 na "presnimljene" kljuceve, pa ih dovozili u Srbiju - pohapsili bandu u NS, pa pravosudje pustilo sve sem jednog da se brane sa slobode... Bas da vidim koliko ce da se odazove sudskom pozivu.
                              http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=
                              Power of dreams !!!

Comment

• Dutchman
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 741
                                • Vracar centar sveta

Drzava je takva kakva je... meni su lomili nos i zub zbog kachketa... tako da postoji samo jedno reshenje ili budi jachi ili se prilagodi...
                                Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
                                X