Sve sam prečešljao na guglu, sve moguće padeže i moguće reči u vesti, ali ništa. Očigledno hepiend...
Pogrešna strana!!! MUST SEE
Collapse
X
-
Poslata poruka RTS-u i dnevnim novinama o ovom slučaju,sa svim video linkovima od strane NAMUS-a. Da ako budu hteli da se cimnu i ovo objave pod naslovom "Verovali ili ne" i naravno u saradnji sa MUP-om da pronadju tu osobu.
Ako se cimnu neće im biti teško da provere da li je danas ili juče neka starija ženska osoba u crvenom/trula višnja Jugu ušla na auto put kroz rampu koja služi za izlaz sa auto puta. POd znacima navodnika ako je to moguće...
Stvarno, niko da se zapita odakle tu ta osoba. Da li postoji ulaz na autoput između ova dva mesta bez rampe ( verujem da nema, ali otkud ona tu...da je nije slučajno radnik putsio, ili možda mu šmugnula)...
Elem, sve je prosleđeno, pa će mo videti šta će dalje biti. Na rampama imaju kamere, dovljno je da se proveri i veoma lako mogu doći do te osobe.
..i naravno, za primer je kazniti!
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90Ova je za Lazu
Na tvom mestu bi ovo poslao Mirku da pusti snimak u SAT-u, neka alarmira nadlezhne. Ovoj nadr&$@*ni od babuskare sa suicidalnim namerama treba zabraniti ne da vozi, nego da se priblizhi automobilu. Pre nego shto pobije neku porodicu sa dvoje maloletne dece
Jaoooj, Srbijooo...
Comment
-
-
Comment
-
-
Evo i mene ponovo
Vidim da je RU-988-XX mislim da je tako tablica, sada ću da napravim gomilu snimaka gde se vidi ta tablica frejm po frejm pa ću da okačim.
Baba je nakon 1:55 sekundi snimanja naglo počela da koči i prebacila se u zaustavnu traku. Zaista ne znam kasnije šta je bilo, verovatno ništa...
A što se tiče SAT-a, to sam ja rekao na MyCity forumu da pošalju i njima, ali mislio sam da sam i ovde, pa tek sada vidim da nisam...
Dok ne okačim (za nekih pola sata) slike tablice, uživajte...Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...
Comment
-
-
-
Registracija
Evo sada sam pokušao da uradim nekoliko print scr-ova, ali ne mogu iz razloga jer je dajrektVob na mom laptopu, a mrzi me da majmunišem sa powerDVD-om da lupam slike. Sada sam uslikao samo sa fonom, naravno da se sada lošije vidi, ali nije ni mnogo bolje kada budem postavio prave slike...
Provalite sami koja je tablica...
Meni to liči na RU=988-XX, ali policiji barem to nebi trebalo da bude teško...
Ma moj punto juri i 200, do duše nizbrdo...
Comment
-
Comment