E ovo bi valjalo voziti
Collapse
X
-
Originally posted by Bane®Ovo je čudo auto
Originally posted by Bane®za ove nove lizing Akorde što vozi ceo grad na koji su se primili ovi naši lifestyle biznismeni u pokušaju
Originally posted by Bane®koji nemaju za ratu za BMW...
Svima su puna usta o performansama, kvalitetu, pouzdanosti... Kada im spomenem Accorda TypeR, uglavnom ne znaju šta je, a kad im objasniš, vade se na razne načine...
Da skratim, ovo je najbolji Accord koji je ikada napravljen, a prodavao se u Evropi. The End...
Comment
-
-
akord evidentno ima povoljnu cenu, pa je samim tim i krug kupaca siri i ne svodi se na uvrnute entuzijaste i zaljubljenike, vec i na obican svet. u suprotnom, honda ne bi proizvodila 2 miliona vozila, vec bi zavrsila kao engleski proizvodjaci."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
akord evidentno ima povoljnu cenu, pa je samim tim i krug kupaca siri i ne svodi se na uvrnute entuzijaste i zaljubljenike, vec i na obican svet. u suprotnom, honda ne bi proizvodila 2 miliona vozila, vec bi zavrsila kao engleski proizvodjaci.
Hteo sam da kazem isto sto i RANK, samo sto je on to lepse upakovao
Inace danas sam na pijaci polovnjaka sebe uhvatio u razmisljanju kako nijedna HONDA stara 15-20 god. nije trula, tapaciri su im perfektni, a vlasnici i ne pomisljaju na cenkanje!!! Nikad u zivotu nisam seo ni u jednu HONDU , a znam da bih bio zadovoljan - prosto se oseca !!!Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Od trojice nas, jedan vozi samo japance, a drugi radi u "japan centru" (servisu), a ja sam cekao da 2. kaze onom 1. koji auto da kupi, pa da nastavim da se druzim s njima uz stomakliju i kolenice kad ispazare neki auto.
Silom prilika sam gledao (i vozio se) u japancima i mogu da kazem da sam odusevljen ! U svakom pogledu , unutra , spolja, a tek kako neki idu sa 1.300 ccm - skoro k'o ascona !!Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Istrule stare Honde, na zadnjim rubovima i tamo gde su bile udarene. Nikako da je stvar opšte prirode pa ne može da se zadrži ili koriguje.
U pitanju je, inače, jedini Accord TypeR ne samo za evropskog tržište, nego na globalnom planu...
Comment
-
-
23 326 ROMAN SKOPEK HONDA ACCORD TYPE-R 16.611 15.518
odlichan auto samo i ne ide nesto
salim se nemojte odmah paljbu na mene....
vas
Miki"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment