E ovo bi valjalo voziti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Saabo
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1724
    • Vrbas
    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

A tek sto srijova ne ide, ako vozac ne popije
    Ima jedna honda accord ovde u Vrbasu, nije bas nesto standard... al amer. table... mora da leti
    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

Originally posted by zverko
      nijedna HONDA stara 15-20 god. nije trula
      nisi ti to dobro gledao. nisi ni svestan kako honda moze da bude trula. gore nego opel...
      od 92 su pocinkovane karosrije tako da su one jos i dobre naspram ostalih ali one pre
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Jasminko
        CBC Senator
        • 08.01.2008
        • 248
        • Vracar, Beograd,Srbija

[quote=Bane®]
        Originally posted by "Bane®":243trcg0
        Ovo je čudo auto
        ovo je daleko najbolji Accord ikada (japanski EuroR? hmm, možda), da prevedem...

Originally posted by Bane®
        za ove nove lizing Akorde što vozi ceo grad na koji su se primili ovi naši lifestyle biznismeni u pokušaju
        Vidiš da ceo grad vozi nove i novije Accorde. Uglavnom su to ljudi koji su se eto potrudili da lepo završe fax i nađu pristojan posao. Nisu znali šta će par 100 evra viška mesečno i kupili su novi Accord... i tako celom svetu rekli "i have no imagination"

koji nemaju za ratu za BMW...
        Realno, znam jedno 10 ljudi koji voze Hondu samo zato što nemaju za (ratu za) BMW... Pročitali u Borbi kako je to japanski BMW, pa kao ajmo...

Svima su puna usta o performansama, kvalitetu, pouzdanosti... Kada im spomenem Accorda TypeR, uglavnom ne znaju šta je, a kad im objasniš, vade se na razne načine...

Da skratim, ovo je najbolji Accord koji je ikada napravljen, a prodavao se u Evropi. The End ...[/quote:243trcg0]

O chemu bre ti prichas???

Pazi ovako,iz tvog texta se oseca velika gorchina i bol..(valjda sto nisi zavrsio faks ili ?)

Poredjenja su ti na nivou napaljenog srednjoskolca, kome je krivo sto tatini sinovi teraju nove Accorde, ili jos gore,sto si napomenuo, da neznaju sta ce
        sa par 100e viska, pa ih kupuju jer boze moj,nemaju za BMW...ccccc....

Nista smesnije i nedorecenije a da se ne vidi zloba nisam procitao.

A sta su po tebi trebali da JAVE SVETU?
        -"Nemamo za burek pa cemo da vozimo polovnjake,i da se qrcimo po netu kao imamo neke automobile"???

Pa da u pravu si,mnogo je bolje imati dooobrog polovnjaka sa 350.000km,
        nego novog Accorda, koji je bestseler kada je prodaja automobila u Srbiji u pitanju.
        Za te pare nema nista sto bi moglo da parira Accordu,a prvi BMW sa motorom 2.0 kosta skoro duplo.

Da se razumemo,nisam poklonik Honde,vec Saab-a, i NIKAD ne bih menjao moj Aero za bilo koji BMW.

Jednostavno zadnjih 18 godina nesrece je i napravilo od nas ljude kakvi smo sada,
        kojima je glavna deviza da komsiji crkne krava...ali samo malo
        Saab 9-5 Aero..........
        Nissan Primera 2.0 SLX.....
        Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

ovde kao (samozvani) poznavalac Hondi objašnjavam ljudima koji je Accord mnogo dobar, a koji solidan. To je suština celog mog posta, opisana u malo slikovitom maniru.

Što se tiče te kobejagi moje gorčine šta ko vozi. Vidi, u civilizovanom svetu ljudi ne obraćaju pažnju na to ko šta vozi i je li udario skupe pločice u kupatilo je li mu cipele vrede 5 ili 500 evra. Ta opsednutost novim i skupim je odlika malograđaštine i okolnosti u kojima živimo. U civilizovanom svetuje bitno šta znaš, kakva si iskustva osetio, jesi li negde zanimljivo putovao (pri tome ne mislim da se ode u Paraliju da se piša u plićak).

Kada mi život ne bude imao smisla zato što neko tamo ima novi BMW, onda ću lepo metak u cev, pa u čelo.

Jedino samo znam, vlasnik mojih Hondi sam ja i to piše u saobraćajnoj i u upravi prihoda. Za razliku od tih Akorda po gradu čiji vlasnici HB, LB, Hypo, Raifaisen i ostale lizing kuće.

Bitnije od toga šta voziš i je li imaš 3210 ili N96, jeste neka reč koja se poštuje što u privatnom, što u poslovnom životu. To je tebi beše ide dobro od ruke... ili ne baš.

Jesi li još uvek jedini na svetu koji ima "do jaja" Tomtom mape Srbije

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

ajd ostavite se sada psiholoskih igara naroda sa ovih prostora,i vratite se na temu,u pravu ste i jedan i drugi ali ste se verovatno pogresno razumeli preko tastature.
            accord type r je odlichan auto,zao mi je sto nisu izbacili za evropu novi model type r,tu ne razumem hondu,isto je bila skeptichna po pitanju novog civic r-a i eto prodaja im ide chak vise nego dobro.ali nisu jedini eto ni Mazda ne dovodi neke svoje modele u evropu,ili ih osakati
            pre par godina imao sam cast da vozam ceo dan jednog takvog,sa zadovoljstvom mogu da kazem da je to zivotinja gde sve pocinje preko 5000 obrtaja i navlachi ti takav osmeh na lice da je to nemoguce opisati.apsolutno agilan auto.
            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

posto se lagano primicem cetvrtoj deceniji i kao sad je polako vreme ( za nekoliko godina ) razmisljati o porodici, treba uklopiti pasiju i praktiku i tu mi se Accord Type-R predstavlja kao savrsena obiteljska vozilica

zelim je, zelim je, zelim je
              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Jasminko
                CBC Senator
                • 08.01.2008
                • 248
                • Vracar, Beograd,Srbija

Bitnije od toga šta voziš i je li imaš 3210 ili N96, jeste neka reč koja se poštuje što u privatnom, što u poslovnom životu. To je tebi beše ide dobro od ruke... ili ne baš.

Jesi li još uvek jedini na svetu koji ima "do * cenzura_ovde ne diskutujemo pijačne poslastice_cenzura *" Tomtom mape Srbije
                Ako sam te na neki nacin uvredio oprosti molim te.
                Da li ovo gore da shvatim kao neku moju izjavu? NIKADA nisam merio ljude po tome
                ko sta vozi i koji telefon koristi, to je priznaces stupidno.
                Druga zajedljiva(mada,zelim da verujem shaljiva) pridika za TomTom mape...
                Da,to je bilo tachno krajem 2005,pocetkom 2006 god, jer sam ih ja i pustio za DZ svima preko neta.
                Posto vidim da znas neke detalje,ti i ja mora da se onda dobro znamo,
                ali nikako da se setim konkretno o kome se radi,pa daj podseti me
                Saab 9-5 Aero..........
                Punto2 HLX 16v.......

Comment

• Jasminko
                  CBC Senator
                  • 08.01.2008
                  • 248
                  • Vracar, Beograd,Srbija

P.S.
                  Znas ono, kad predjesh 4 banke, kao memorija pocne da shmercuje
                  Saab 9-5 Aero..........
                  Punto2 HLX 16v.......

Comment

• X9
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2005
                    • 3179
                    • Wien-Sabac
                    • RX-8 i X-9

otisla ti ta memorija a bogme i optika u k´rac

ajd brisi ove duple postove
                    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Jasminko
                      CBC Senator
                      • 08.01.2008
                      • 248
                      • Vracar, Beograd,Srbija

Eeeee...pa nemogu da verujem.
                      Na poslu sam i moj racunar me toliko zahebava da nije vidjeno...
                      Sad uopste nemam opciju BRISHI :x
                      Nije mi jasno kako je uopste poslao toliko postova odjednom,dok sam pisao
                      a jedno 5 puta nije hteo da mi poshalje post uopste.
                      Kako da obrishem sad?
                      Saab 9-5 Aero..........
                      Punto2 HLX 16v.......

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Obrisao ja.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• AreOut
                          CBC Senator XXL
                          • 22.07.2006
                          • 590
                          • Zabjelo

Bane ne treba svakom auto za Ring. Dobro ocuvan Type-R sa malom kilometrazom kosta skoro koliko i dobar Type S koji ima vise obrtnog mnogo komfornije ogibljenje (i podesnije za nase puteve) manje buke i manje je zahtjevan za odrzavanje. I vjerovatno ce se 1 dana bolje i prodati (klasicno nase razmisljanje ali aj).

Uostalom eto ti prodaj Civica skupi malo parica i niko ti ne brani da ga kupis
                          http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Bane R
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2006
                            • 1769
                            • Beograd

Uspeo si da otkriješ da ATR nije najsenzibilniji auto na planeti. Čestitam.

A Civica kad sam kupio rekao sam da je sledeće ATR. Ne znam kada, ali biće.

Comment

• Bane R
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2006
                              • 1769
                              • Beograd

Inače. Daleko bi ovaj svet dogurao kada bi svi gledali koji je auto najudobniji i koliko ima nm na 1200rpm i da li set prednjih pločica košta 100 ili 120e...

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

auto svet je ionako odavno postao dosadno mesto, naopako da totalno nestanu automobili poput ATR-a, a na zalost izumiru
                                Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

Working...
                                X