Mislim sta reci......Bas ti hvala na ohrabrenju!!!!
Meni nije nista obecano,receno mi je da ce biti tesko...a tu recenicu...."Novo iskustvo,puno novih prijatelja...itd" sam cula jedno hiljadu puta,pocev od dana kada sam otisla u arenu,pa do intervjua,pa i u razgovoru sa koordinatorima,pa sad i od tebe!!!!Ta vam je omiljena jel?
Ja samkonkurisala za marketing i sponzorstvo,protokol,ceremonije....Mislis da cu imati puno da rintam?
Am...?
hehe, nedaj se ibezhrabriti...
nije problem u rintannju iz prostog grazloga sto covek nadje sebi fatisfakciju u dobro odradjenom poslinemogu, slova mi se dupliraju , mnogo mi se spava. nastavicu sutra ...
ok u svakom slucaju...srecna sam sto cu biti deo tako velikog dogadjaja,posebno sto ne znam da li cu doziveti jos neku Univerzijadu u Srbiji....tako da....ne smeta mi da radim...a idem tamo iz zelje da usavrsim engleski i nemacki...zbog studija...jer planiram da upisem filoloski....a rad...od toga niko nije umro...Jooooj,sad sam ja kao neka pametna sta?
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
joooj napravih sranjce...jel moze neko od admina da obrise ono sto je umesto mog odgovora,izasla nova tema..?Pojma neam kako je to dospelo tu....
Joj...ocigledno da mi se previse spava...
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Pa to je i matoro, čuo sam kako moji mlađani drugari u teen godinama imaju izreku, hmm..ako je preterano nek nadležni obrišu, ipak ja samo prenosim: "dibeste se meće u devedestreće"
dakle, da se vratim na pricu. sinoc mi se mnogo spavalo tako da nisam mogo da nastavim. elem, kao i uvek kad se nesto sto se radi odradi kako valja coveku toplo oko srca. ja sam za tih sedam dana igara izgubio glas potpuno. pocev od noci kad je bilo otvaranje igara u areni pa zakljucno sa poslednjim danom zatvaranja igara. mnogo je tesko raditi sa decom 16-17 god koji su dosli da volontiraju a ustvari se sahebavaju. toliko sam urlao da sam na kraju skroz izgubio glas ali je posao bio odradnjen kako treba. ko sto rekoh, vredi probati, nista ne kosta a jedno iskustvo vise u zivotu. samo sto se plasim da ce ovaj put biti jos veci haos jer problemi u organizaciji vec postoje a nije poceo ni pocetak priprema.no, da ne pljujem po necem sto jos nije na vidiku. zdravlje, videcemo sta ce i kako ce biti.
hehe...blesav si!Pa volonterke su tu negde od '87 do '92 godista...
Jel prva farba u pitanju?
@ Japanx istina
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
dakle, da se vratim na pricu. sinoc mi se mnogo spavalo tako da nisam mogo da nastavim. elem, kao i uvek kad se nesto sto se radi odradi kako valja coveku toplo oko srca. ja sam za tih sedam dana igara izgubio glas potpuno. pocev od noci kad je bilo otvaranje igara u areni pa zakljucno sa poslednjim danom zatvaranja igara. mnogo je tesko raditi sa decom 16-17 god koji su dosli da volontiraju a ustvari se sahebavaju. toliko sam urlao da sam na kraju skroz izgubio glas ali je posao bio odradnjen kako treba. ko sto rekoh, vredi probati, nista ne kosta a jedno iskustvo vise u zivotu. samo sto se plasim da ce ovaj put biti jos veci haos jer problemi u organizaciji vec postoje a nije poceo ni pocetak priprema.no, da ne pljujem po necem sto jos nije na vidiku. zdravlje, videcemo sta ce i kako ce biti.
Hehee...ja sam dete na koje ce neko urlati tamo,a mi smo na to navikli...a tad cu vec biti punoletna,valjda cu biti dovoljno zrela da ne dozvolim sebi da nekog dovedem u situaciju da urla na mene...Ma bice ok!!!A da,to da je organizacija vec sad u autu,da se primetiti...Hvala ti sto si mi rekao par ruznih reci,kako se ne bih tamo previse razocarala ako to ne bude ono sto sam ocekivala...
Comment