Pa da klinac koji je stariji od tebe godinu dana...
Volonteri na Univerzijadi 2009
Collapse
X
-
Jaaao kako si nezreo!!!Sto se odmah branis...Mislila sam klinac u odnosu na njih,mladji od njih...Originally posted by Milorad90Pa da klinac koji je stariji od tebe godinu dana...
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
Mozda i ti imas cerku...nikad ne znas s kim imas posla ovde na netu...Originally posted by milannikTo me i plasi, sto nece da im puca u noge
Inace, cini mi se da neki od njih i imaju zensku decu...
Sta rekoste, u koliko se skupljamo?
Mozda se upravo dopisujes sa Dejaninim tatom...
Sve je moguce...Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
[quote="Milorad90"]Ju al si ti neka opasna,na sve imas odgovor,povlacim se dok me ne izblamiras....
[/
Ma necu sta ti je...zezam se ja malo...
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
[quote=Mrwica_91]A ajde da se ne nadjemo...Originally posted by JAPANXja ne znam ni gde se prijavljuje, bolje prvo da se nadjemo sa mrwicom i drugaricama u gradu pa da odemo svi zajednoOriginally posted by kalibaRu extra, pa ja mislio da su mlađe. ovako možeOriginally posted by "Mrwica_91":356p80abOriginally posted by JAPANXja bih isao tamo samo zbog volonterki
hehe...blesav si!Pa volonterke su tu negde od '87 do '92 godista...
JAPANX kad idemo da se prijavimo
to je cupew
Am...?Šta mislite?
[/quote:356p80ab]
A što da ne.
Jel ima neka dobra biblioteka u Pančevu?

Comment
-
-
[quote=kalibaR]A što da ne.Originally posted by Mrwica_91A ajde da se ne nadjemo...Originally posted by JAPANXja ne znam ni gde se prijavljuje, bolje prvo da se nadjemo sa mrwicom i drugaricama u gradu pa da odemo svi zajednoOriginally posted by kalibaRu extra, pa ja mislio da su mlađe. ovako možeOriginally posted by "Mrwica_91":2k4y6lteOriginally posted by JAPANXja bih isao tamo samo zbog volonterki
hehe...blesav si!Pa volonterke su tu negde od '87 do '92 godista...
JAPANX kad idemo da se prijavimo
pa kako ja da znam koje si ti stvarno godiste...
Lepo ti kazem,na netu se nikad ne zna...
to je cupew
Am...?Šta mislite?
Jel ima neka dobra biblioteka u Pančevu?
[/quote:2k4y6lte]
Pa ima,gradska biblioteka...ona je najbolja...
Ali ajde da se ne nalazimo..xexe,prijava moze da se obavi i preko interneta....Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment
-
-
ma "biblioteka" bre...jbt klinke samo na knjige i volontiranje misle
samo sam pitao sto da ne?
pa nije ti ovaj forum kao myspace ili facebook.
mi se ovde lepo družimo u pravom životu, razmenjujemo iskustva, pravimo roštilje, skupove, zezanje...a ti tako kao da smo šugavi
a baš nas zanimalo ovo oko volontiranja, da nam ti i drugarice isričate šta i kako
Comment
-
-
a baš nas zanimalo ovo oko volontiranja, da nam ti i drugarice isričate šta i kako
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment