samo se vi sprdajte ja sam se prijavio
btw koja je fora sa sportovima u onoj prijavi? posto sam se naravno pravio pametan i izabrao strelicarstvo skokove u vodu i tome slicno
samo se vi sprdajte ja sam se prijavio
btw koja je fora sa sportovima u onoj prijavi? posto sam se naravno pravio pametan i izabrao strelicarstvo skokove u vodu i tome slicno
Pa bas si se napravio pametan...to su sportske utakmice na kojima bi voleo da ucestvujes kao volonter...dakle,imaces priliku da gledas te sportske dogadjaje...i da budes u kontaktu sa tim sportistima...naravno po kom redosledu si stavio sportove te ce ljudi u organizaciji staviti kao prioritet,pokusace da te ubace na prvu zelju,pa na drugu,itd.,tako isto i za sektore...A koji si sektor odabrao?
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
zelje nisu bitne uopste ali uopste. kad mesec dana pred pocetak zagusti i bude frka sa volonterima a bice, razmestaju se kome kako odgovara. neki ce mozda raditi u po dva sektora.
Pa ne znam meni je zelja atase bila malo narealna,s obzirom da je potrebno perfektno znanje engleskog i jos jednog stranog jezika,naravno + srpski....To je najatraktivniji sektor,jer dobijas garderobu od delegacije koju zastupas,spavas u njihovom hotelu,ides na VIP ruckove...Ali koja je sansa da upadnes u zeljeni sektor to cemo da vidimo...Ja sam stavila MARKETING I SPONZORSTVO,PROTOKOL,i CEREMONIJE....Mada,sto kaze zverko,zavrsicemo na kraju u LOGISTICKOJ PODRSCI....
Kad ne bih nesto pametovala...ili ti glupovala, kako god, ne bih se zvala Dejana.... No,mora neko i to!
Comment