letovanje??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806
    • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by BRABUS
    muzika je super, ozvucenje tako kvalitetno i jako da je to cudo. I da...drzi case na stolu rukama, jer od bassa hoce da odlete sa stola
    Ozvucenje jeste kvalitetno ali nista specijalno jako (mislim bass).Izgleda nisi bio na techno-trance party-u.Hi hi hi da vidis sta je bass kad ti celo vece creva vibriraju - i to BUKVALNO!A kad stojih napolju imas osecaj kao da ce objekat svakog casa da se srusi od udarca bass-a.......A trance samo przi......

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Skyline , nemoj da ides praznog stomaka (Shala)
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Heinz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 1027
        • Beograd, Voždovac
        • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by Skyline
        A trance samo przi......
        To se slušalo davno, pre 10-12 godina
        Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Skyline GT-R
          CBC Senator XXL
          • 13.02.2005
          • 806
          • Chicago - My Kind Of Town

Ja vec 7 godina slusam Goa & Psychedelic trance i slusacu ga dok sam ziv.Trance se slusao, slusa se i slusace se.E sad ako si ti prestao da ides na zurke, ne znaci da se manje slusa.A i nemoj da se fokusiras na nasu zemlju, mi smo ciganije kakve nema - jos malo pa ce u Srbiji samo jedan kanal da postoji - "PINK"!
          Najvece zurke u svetu su TRANCE zurke!
          Malo smo ...otisli van teme....pa ako ko ima sta da doda,mozemo novu temu.I onako je ovo ...svastara

Comment

• Logic
            CBC Član
            • 19.01.2005
            • 75
            • Bgd

nakon manjih peripetija i jednog vele~obrta situacije, stekli su se uslovi da odem u grcku! pa me zanima da li bi neko mogao da me posavetuje oko putnog osiguranja obaveznog za EU?! iskustva i cene osiguravajucih drustava...

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Ne treba ti nista osim zelenog kartona koji kosta 5e. Ja vozim po nemackoj na nase table i nista mi osim toga ne treba....a vazi i za grcku valjda.

Jedino ako si mislio na neko drugo osiguranje, zdravstveno ili... ?

Comment

• Logic
                CBC Član
                • 19.01.2005
                • 75
                • Bgd

mislio sam na osiguranje lica koje se primenjuje od 1.1.2004. u medjuvremenu sam saznao da kosta oko 1eur dan. moracu do nekog osiguranja...
                @brabus
                izvini za nepotpuno pitanje

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Evo mali update......najverovatnije da idem u Rumuniju na more, a verovatno iskombinujem i Bugarsku nekolko dana. Za nedelju dana znacu sigurno, ali bi trebalo da je tako.

Ako ima neko iskustva sa letovanjem u Rumuniji, nek mi napise....ja i moje drustvo imamo samo grubu predstavu.

Znam da ce ljudima da bude cudno, al tako im je bilo cudno pre 5 godina kad sam iso prvi put za Bugarsku, posle se svi navukli (naravno oni koji idu bez devojaka/zena, posto se tamo smore najgore)......a i volim da vidim nove stvari

Comment

• cuore sportivo
                    CBC Senator XXL
                    • 16.01.2005
                    • 954
                    • Bezanijska Kosa
                    • Alfa Romeo 147 1.6

Imate prelep grad sa puno zelenila ,finih (stranih) hotela.....Constanca....necete se prevariti ako odete tamo.
                    Slicno je kao i u Bugarskoj,sto se tice cena,smestaja i ostalog.

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Da...tamo i idemo, tj. odmah pored Constance (posto je to lucki grad, tipa Burgasa ili Varne)....ima par letovalista, pravljenih za Causeskua i KP vodjstva Istocnog Bloka...kazu da su do jaj*, videcemo vec. Ako ne....zacas se spustamo na jug

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne bih planirao bas tako zacas..jer sam vozio tamo i moras da se vratis 200km do Bukuresta pa tek onda na jug preko jedinog /vrlo uzanog/ mosta u tom delu preko Dunava.
                        leti za prelazak mosta treba oko 1 ceo dan (bilo tako kada sam bio) posto je to jedini cargo /carinski terminal i prelaz izmedju 2 drzave a kamiona koji zakrce most ima desetine.

u Rumuniji sat malko drugacije otkucava vreme potrebno za kilometrazu.

i strogo postuj ogranicenja brzine, brze je nego da te zaustavi policija pa ides u stanicu da pises izjavu i platis kaznu (ne mozes na ulici direktno da platis onome ko te zustavio ).barem je tako bilo, kako je sada nisam siguran ali oprez nije zgoreg.

ne zaboravi da na vreme izvadis vizu.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Hvala Brick !!

Viza mi ne treba, jer imam boravak u Nemacko, valjda se to priznaje...treba ovi moji da zovu ambasadu da provere, al mislim da je tako.

Sto se puta tice, necu kolima, vec busom iz Sofije (neznam jos dal da idemo preko Varne ili Bukuresta), mozda cemo pre preko Bukuresta, tamo da prespavamo u nekom hostelu...videcemo

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Evo, da se javim iz Egipta. Ovde je savim OK, temepratura je oko 40, ali bje sasvim podnosljivo. More je toplo, cene korktne, ima svega......

PS

Za razliku od Bugarske gde je kisa na moru padala pre 2 dana ovde je poslednji put kisa pala 1997 i to u trajanju od 15 minuta.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• srle1
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2005
                              • 320
                              • Beograd

Kako je po Egiptu? U kom si delu?
                              Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• sw.brick
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2004
                                • 8141
                                • Beograd, barajevo-zemun
                                • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

nemoj da te "prevare" za navodni hostel, recimo da te posalju u Baneasu (severno predgradje Bukuresta, aerodrom blizu). to je tako jadno, tipicno komunisticki ko u srednjem veku. bio, video, kao gost i okrenuo se odmah nalevo krug.

u Bukurestu ima sasvim pristojnih ne preskupih hotela, recimo pitaj nekog Rumuna da te uputi u tzv "Philips hotel".

tu su nekada samo stranci odsedali, hotel je solidno gradjen, malko (bio) ofucan ali cist i uvek ima vodu (sto je retkost u Bukurestu generalno) u letnjem periodu. zovu ga philips jer je navodno ceo ozvucen spijun bubama a terase soba su sve medjusobno povezane spolja. ima odlican polozaj, veoma blizu samom centru, blizu metro i autobusi kao i taksi.

koristi taksi jer je (bio) skoro dzabe, i uvek se cenjkaj PRE pocetka voznje.

nemoj da spavas u hotelima inostranih velikih lanaca jer deru cenama, isto tako ni u blizini parka Herestrau jer je to kraj za bogate (kao Dedinje ima status) pa su i cene svega po nekoliko puta vece.

ali ako imas vremena obavezno poseti taj park, jako fino za setnju i opustanje veliko jezero, odlican pogled na Bukurest iz druge perspektive.

takodje, ako ti nije mrsko privatan smestaj ima obicno dobrih ponuda u okolini Trga Unirea gde je centralno cvoriste metroa i to je sam centar. ima izuzetno dobre saobracajne veze do bilo kog dela grada a moze se peske do najuzeg centra, jedno 300metara.

i probaj "ciganski gulas", ekstra dobra klopa.

toliko iz mog iskustva visemesecnog boravka i rada u Bukurestu.

PS. pare menjaj ISKLJUCIVO u banci bez obzira na manje povoljan kurs, i pazi koje Leje uzimas (prastare- nevazece, stare do skora vazece i nove nedavno uvedene). dobro pitaj sta vazi, oni prastari ne vaze poodavno a "nude" ij ulicni menjaci/ mafija.

sami Rumuni su jako prijatni kao domacini, i potpuno si bezbedan ma gde da se kreces i ma u koje doba dana ili noci.
                                volvo
                                945 SE turbo lpg
                                344 GL lpg

Comment

Working...
                                X