STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Na netu je mrsava ponuda stubica za parking pa me interesuje da li je neko od forumasa skoro bio u situaciji da mu treba ta skalamerija da bi se zastitio od ...

• nemanya
    CBC Veteran
    • 29.03.2008
    • 199
    • Beograd

Re: STUBIC za PARKING - Gde kupiti?

Meni se čini da je to zabranjeno ako nije isključivo privatni parking.
    "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

...da je zabranjeno-jeste al se poštuje kao i sve ostale stvari u ovoj državi.Što se izrade tiče prošetaj se do kakvog lokalnog majstora-bravara...iskusnom treba,cirka,dva sata da napravi...i eto prilike čak i da zaradiš(te) s obzirom da kažeš kako je ponuda mršava ....pozzz!

Comment

• nemanya
        CBC Veteran
        • 29.03.2008
        • 199
        • Beograd

To jeste
        Stubić može da se napravi od dve-tri cevi i par komada flaha. To dobar bravar saseče i izvari brzo.
        "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Itekako su azurni po pitanju uklanjanja stubica na parking mestima, pogotovo ako se radi o nekoj od parking zona.

Kad ides ulicom 29-tog Novembra iz pravca centra, nekih 20-ak metarapre raskrsnice sa Cvijicevom, ima skretanje udesno u neki pasaz od tog kobajagi malog trznog centra, i ima rampa za podzemnu garazu. Dole u garazi, pored par firmi za distribuciju stampe, ima i jedna radionica koja izmedju ostalog pravi i stubice.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Hvala na odgovorima, inace, parking je privatni tj unutrasnje dvoriste zgrade.

206ice, otici cu da pogledam tamo pa javljam sta je bilo

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Imas ovde gotove, aima i onaj na daljinski ...

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• siki
                CBC Član
                • 05.03.2009
                • 46
                • Kruševac

i ja tako u Kruševcu imam problem sa parkingom ispred zgrade sve neki padobranci dolaze,odlaze,ako slučajno ja odem-do naveče u 21h nemogu od divljaka da se parkiram-bruka-

Comment

• panto
                  CBC Veteran
                  • 04.11.2007
                  • 148
                  • ljubic

Pa ako ti u tapiji piše da si uz stan dobijo i parče ulice, onda ogradi dokle je tvoje.

Comment

• siki
                    CBC Član
                    • 05.03.2009
                    • 46
                    • Kruševac

Ti kolega iz Ljubiča nemaš problem jer imate 3 auta u celoj varoši,mnogo si duhovit sa tom tapijom,verovatno spadaš u grupu koja bezobzirno parkira svugde,samo neznam kad bih ti ja dovezao i parkirao kombajn pred tvoju avliju kako bi ti bilo i bili pokazo tapiju

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

siki, slobodno ti dovezi kombajn pred njegovu avliju jer on nema tapiju za pred avliju, kao sto ni ti ni ja nemamo tapiju za pred zgradom, osim ako od grada nismo kupili mesto za parkiranje.
                      i nemojte da pocinjete neki rat na temu u kom gradu ima koliko ulica i automobila.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Hermes
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 1306
                        • https://t.me/pump_upp
                        • bemve

A kod mene je `pametni` komsija iz susedne zgrade stavio stubic na parking mesto ispred moje zgrade, i sad je on frajer sto ima uvek mesto, a mi smo glupi ,pa se vrtimo po 15 minuta dok ne iskrsne mesto.

Genije je postavio stubic ispred TUDJE zgrade!!!Ej! A jos vise se iznerviram kad vidim da ga je mrzelo da otkljucava ``svoje`` mesto, pa se parkira na neko obliznje slobodno......Nekad sam prosto zatecen ljudkom bezobzirnoscu

Kome mozemo da se zalimo da mu srusi to ( mada pretpostavljam da bi trebalo da to licno uradimo)?
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• siki
                          CBC Član
                          • 05.03.2009
                          • 46
                          • Kruševac

Čudna je ta ljudska bezobzirnost.Ja često idem u Niš nedeljom na autopijac da gledam aute.Odem lepo na parking kod onog mosta na Nišavi,pitam da li se plaća ,ako da platim i gotovo.nikom ne smetam.Mada nedeljom se ne plaća-odšetam do pijaca i miran,nikom ne smetam.
                          Kod nas bi ljudi i u banku i li supermarket ušli kolima jer su oni baje a mi što poštujemo nešto smo niko i ništa.
                          A tvoj primer iz Niša sa tim tvojim komšijom je jednostavno žalostan-iskreno te podržavam,ali kako doskočiti sileđijama i primitivcima.

I još nešto,kod moje zgrade je slepa ulica,podignut bespravno tržni centar sa garažama u podrumu koje niko ne koristi već pretvorene u lokale,a još gore zgrada malo dalje poseduje podzemne garaže i tip ima 3 auta i neće ih drži u njima nego namerno ispred tuđe zgrade,pa i zgrade gde ja stanujem.Plaćaju klince da ti grebu auto-šta reći

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Hermes
                            Kome mozemo da se zalimo da mu srusi to ( mada pretpostavljam da bi trebalo da to licno uradimo)?
                            Gradski sekretarijat za sobracaj, komunalna inspekcija...
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

@Hermes

Bas u tvom komsiluku, ispred najnovije zgrade na Trgu Uc.Tase ima stubic na daljinski na ulazu u podzemnu garazu. Jednom se nije spustio, auto ga pregazio i vise se nije podigao. Doticna firma nije uspela da reklamira, pa je kupila drugi i opet se isto desilo. Moja zenKa radi u firmi koja je vlasnik zgrade pa znam detalje. Ko god resi da kupi tako nesto, neka se precizno raspita za uslove garancije. Mogu i da saznam od koga je kupljeno (ako nekog zanima), pa da znate da zaobilazite tu varijantu.

Pade mi nesto na pamet za ovog ispred tvoje zgrade : ubaci jos jedan katanac na njegov stubic i slikaj mu facu kad bude video
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
                              X