Re: ciscenje cevi pistolja
Kod mene je odnos 1:1!
Zastava M88 zvana "Duga devetka" Para ,Zastavina, kupljena nova 90. godine (da se nadje pri ruci u slavonskim sumama, dosta se jela divljac tada a nije bas zgodno uvek u kolima imati dugu cev
ali je ubrzo nazalost dobila i drugu upotrebnu vrednost), prezivela Zapadnu Slavoniju, Baranju, Bosnu... i cev je jos uvek neostecena, u odlicnom stanju. Odlicno se pokazao u eksploataciji! Sada se koristi samo za Bozic, prvi rodjendan i tako... Imam dobre komsije
Zastava je tada imala odlican celik, svetski poznat kvalitet. Za ciscenje se nikako ne koristi WD nego malo drnca, pamucna krpica i sipkica iz kompleta za ciscenje, skida sve! Posle kanem kap dva masinskog ulja i prebrisem ceo pistolj.
Inace ja sam nasledio taj pistolj od caleta, njemu vise ne treba...
Kod mene je odnos 1:1!
Zastava M88 zvana "Duga devetka" Para ,Zastavina, kupljena nova 90. godine (da se nadje pri ruci u slavonskim sumama, dosta se jela divljac tada a nije bas zgodno uvek u kolima imati dugu cev

Zastava je tada imala odlican celik, svetski poznat kvalitet. Za ciscenje se nikako ne koristi WD nego malo drnca, pamucna krpica i sipkica iz kompleta za ciscenje, skida sve! Posle kanem kap dva masinskog ulja i prebrisem ceo pistolj.
Inace ja sam nasledio taj pistolj od caleta, njemu vise ne treba...
Comment