LOPOVI!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: LOPOVI!

pravni fakultet u bg-u kad mi je drugarica upisala profesor ima je rakao ne moze kopije,ne mozes na ispit i mogu da te tuzim za neku foru kao pirateriju (ne secam se tacno sta je pomenuo,ali isti princip)!
    Sto im ima logike.
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• stefanves
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2006
      • 1351
      • BG

Ma ko ih ****... Lepsi sam i zgodniji od nih
      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Originally posted by srdjanissan
        pravni fakultet u bg-u kad mi je drugarica upisala profesor ima je rakao ne moze kopije,ne mozes na ispit i mogu da te tuzim za neku foru kao pirateriju (ne secam se tacno sta je pomenuo,ali isti princip)!
        Sto im ima logike.
        Nema logike, pamtim na času, baba mi je genije koji sve to zna napamet pa mi recituje dok spavam, pozajmio sam original knjigu pa sam iz nje učio...

Kad sam se ja muvao oko fakulteta, bilo je tri grupe profesora, pravi znalci koji su to znanje znali da prenesu na studente i za svako pitanje su imali smisleni primer koji je jednostavno nametao odgovor i objašnjavao sve nedoumice, druga grupa su čisto naučni radnici koji znaju znanje, ali ne znaju kako se zovu, ni koji je dan... pa samim tim ni to znanje ne znaju da prenesu na studente, njima se sve podrazumeva i ne razumeju kako ne razumeš, ne znaju da objasne kao prvi, i predavanja odrađuju što moraju, a misli su im u njihovom trenutnom istraživanju, treća grupa koja gleda samo profit iz svega, ako vide u tebi talent, guraće te kroz fakultet, a sve što radiš biće neki projekat od kog oni uzimaju pare (bude tu posle i za tebe nešto kad završiš i ako upadneš u ekipu kao asistent šljaker).

O asistentima ne bih da trošim reči.
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

mozes ti da ucis iz kopija ,ali ne mozes je doneti na ispit....
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

Uh, ja do sada nosio bar 20-30 kopija pred profesore Pravnog...
            x puta su videli sve studente kako obnavljaju pred ispit ispred kabineta...od čega je 90% bilo kopija knjiga...
            Npr. još kada sam polagao Krivično posebni deo...nešto nisam dobro rekao...i profesorka je tražila da izvadim knjigu i pokažem joj da tako piše kao što sam ja naveo...i, bez problema sam izvadio kopiju...pročitao...položio ispit, nikakvih problema nije bilo...
            Ili...na Upravnom pravu...gde postoje dve knjige dva različita autora...koji se međusobno ne podnose. Obe knjige su odlukom Fakulteta priznate kao zvanični udžbenici za spremanje ispita iz predmeta Upravno pravo.
            Međutim, jedan od te dvojice profesora rešio da neće da ispituje po knjizi ovog drugog profesora, jer eto...nisu u dobrim odnosima, i taj drugi je u svojoj knjizi nešto negativno napisao o stavovima onog prvog profesora, itd...itd...A, ja baš učio po toj knjizi...i, pročitam Statut, odem do Dekanata Fakulteta..objasnim šta i kako...i rekli su da su profesori Pravnog Fakulteta ''dužni da ispituju po knjizi koja je odlukom Fakulteta odobrena i da ne mogu odbiti da ispituju po njoj iz bilo kojih razloga'' . Tako je i bilo...
            Ljudi se nešto preterano boje profesora, a nemaju razloga za to...Normalna priča, bez svađe, argumentima...i ne mogu oni da izmišljaju takve gluposti kao što je da moraš imati njegovu knjigu, itd..itd...

Ako neće da ispituje jer nemaš originalnu knjigu, OBAVEZNO traži da ti taj razlog upiše na poslednjoj strani indeksa ( gde postoji prostor za napomene ) i da ti to potpiše, stavi datum.
            Razumem da se može dogoditi kao...''neću da odbijem da ispitujem, ali ću da te obaram sve dok ne budeš doneo moju knjigu'', ali i za to ima leka...koji uspeva.

Comment

• weasel
              CBC Veteran
              • 07.06.2005
              • 115
              • Novi Beograd

Originally posted by stefanves
              Bio mi je danas ( juce ) prijeni...
              Sjebala me Informatika, ne mogu da verujem...Bilo je bas kurvanjski onako. Pitanje sa 9 ponudjenih odogovra, treba zaokruziti 7 tacnih, ja zaokruzim 4 tacna...i nece mi dati nijedan poen Mislim, 'ebu nas kao beba zvecku!
              Al' nisam ozlojedjen, jer znam da sam doktor za 99.5 % ako ne i vise, voleo bih da pokazem prakticno sta ja umem u domenu programiranja/razbijanja...objasnio bih neke stvari. Al' to sada nije tema, nepravda uvek ima i uvek ce biti.
              Cekam da vidim jesam na budzetu. Cenim da cu imati preko 82-83 poena, e da l ce biti dosta to samo Bog zna u ovom trenutku.
              Sobzirom koliko se smanjio kriterijum odnosno koliko se sve losiji prijavljuju realno je da upadnes sa 82-83 boda .
              Kad sam ja upisivao fax trebalo je 1-2 boda manje od 90

Comment

• Bojan1212
                CBC Senator XXL
                • 15.07.2008
                • 468
                • Zemun
                • Honda Accord

Sve zavisi od drugih. Ranijih godina bilo je oko 87-90 za budzet, a prosle godine kad sam ja upisivao zveknuli su nam sociologiju koju je po prvi put sastavljao profesor Cupic pa nismo mogli da se sastavimo. Ja sam imao cini mi se samo 3 boda iz sociologije, a i vecina drugih isto tako. Na kraju sam imao samo oko 76-7 ne secam se tacno ali ispod 80 i falio mi je 1.5 za budzet. Prijemni je mala beba za odredjene ispite tako da... Jbg sto se tice troskova ima ih, ali u skolarinu koju sam platio 90000 sve mi je uracunato bilo.

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

kako mislis sve, nisi morao da placas prijavu ispita i overu semestra, i nisi morao da kupujes knjige nego si ih dobijao ili....

koji je to fax ekonomija?

Comment

• Bojan1212
                    CBC Senator XXL
                    • 15.07.2008
                    • 468
                    • Zemun
                    • Honda Accord

Da, bas to knjige, overa semestra, ispiti i sta ja znam ima li jos kojih gluposti... Jeste ekonomski fax.

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Hmmm Kod mene na Visokoj turistickoj ovi shto su samofinansiranje dobijaju knjige (to je uvedeno od ove godine), a mi na budzetu placamo.Overa semestra se ne placa,prijava se ne placa

I love my

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Ma nije meni potrebno snizavanje kriterijuma, niti mi je potrebno da "upadnem"...
                        Vredmi ja mnogo vise nego jedan njihov sugavi prijemni, nego mi smeta ona glupost sa zaokruzivanjem, kurcima palcima...
                        Realno, za vikend spremanje, dobro sam i uradio.
                        Videcemo kako ce biti.
                        Javljam u svakom slucaju. Ako sam na samofinansirajucim, verovatno cu da iskuliram i necu da idem, za inat!

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by stefanves
                          Pitanje sa 9 ponudjenih odogovra, treba zaokruziti 7 tacnih, ja zaokruzim 4 tacna...i nece mi dati nijedan poen Mislim, 'ebu nas kao beba zvecku!
                          Al' nisam ozlojedjen, jer znam da sam doktor za 99.5 % ako ne i vise,
                          Cudno mi je da ako si doktor za 99.5% nisi znao sve tacne odgovore.
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Pazi, i meni je cudno, al' koncepcija je bila maksimalno sugava. Trazili su se idiotski odgovori koji su se nalazi u knjizi iz koje se "spremao" prijemni. Tacnost necega je mnogo mnogo relativna....

Comment

• Timothy Leary
                              CBC Senator XXL
                              • 23.04.2006
                              • 439
                              • Beograd

Čekaj, čekaj. Na prijemnom ispitu su ti tražili odgovore iz knjige iz koje se sprema prijemni? Pa tu nešto nije u redu. Mislim, odakle im bre takva ideja?

Comment

• stefanves
                                CBC Senator XXL
                                • 10.12.2006
                                • 1351
                                • BG

Vidi ovako, Informatika nije Istorija! Tu nije sve jednoznacno odredjeno, vecina Istoricara se slaze da je WWII poceo 1939.godine...u Infromatici nije tako. Ja sa velikim predznanjem sam imao problem da ucim gluposti, i polu tacne fakte iz te Informatike. Al' dobro nije bitno, ne zelim da se raspravljam!

Comment

Working...
                                X