Beli sengen i stranci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Beli sengen i stranci

Mozes kao student da izvadis onu Euro 26 karticu, pa sa tom karticom na svakojake vrste prevoza u EU imas popust, i to poprilican... Cak i ovde u Srbiji....
    Sa tom karticom odem vozom npr iz NS u BG za 100 dinara... Toliko me kosta samo da upalim auto

Sto se tice prevoza, kod mene je parola: UVEK MOZE JEFTINIJE (samo da ne zavrsim u nekom busu kao oni sto idu tamo po Latinskoj Americi, sto trpaju stoku, zivinu i ljude jedne do druge )
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Originally posted by StudentBGD
      Gde te to pitao lik u Meku?
      Od Svedske do Grcke me niko nikada nije cudno gledao ili nesto sl., a kamoli da mi uzme nesto iz tanjira..
      Ma, u Barseloni. I to onaj Mc Donalds u centru grada, pored Burger Kinga, gde pocinje pesacka zona.

Originally posted by Cherokee_NS
      Mozes kao student da izvadis onu Euro 26 karticu, pa sa tom karticom na svakojake vrste prevoza u EU imas popust, i to poprilican... Cak i ovde u Srbiji....
      Sa tom karticom odem vozom npr iz NS u BG za 100 dinara... Toliko me kosta samo da upalim auto

Sto se tice prevoza, kod mene je parola: UVEK MOZE JEFTINIJE (samo da ne zavrsim u nekom busu kao oni sto idu tamo po Latinskoj Americi, sto trpaju stoku, zivinu i ljude jedne do druge )
      Alal ti vera druze, to sam potpuno zaboravio! Znam da je bivsa devojka pricala da je umesto 8500, platila voz do Ljubljane 4000!
      Gde se to vadi?
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Imas 2 nacina:

1. varijanta je da izradis konkretno tu karticu.... Mislim da je neka kancelarija kod Ekonomskog faxa bila

2. varijanta (na koju sam ja isao) je da izvadis abonentsku karticu, jer ona ima vise namena (ujedno je i Euro 26 kartica)... Ja sam je vadio jos pre 2 godine, salter je tamo u stud.domu tu sto je u studentskom gradu, iza velike menze...
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Sve više sam ubeđen da svet radi na čokoladne babanice.

Euro 26 možete izvaditi u Pokretu Gorana u NS, odnosno u njihovom volonterskom centru... što se tiče cena voznih karata pored Eura 26 treba znati da ako se ide u na primer Beč onda je to još neki intercity rail, pa ne znam kakav još, pa ako vas ide više... znam da je karta koštala oko 6 ili 8 hiljada po osobi, a njih četvoro je putovalo za 4 hiljade, problem je samo što treba uputiti službenice na šalteru koje sve popuste ostvarujete, ili ne znaju ili neće da vam kažu, a pre mislim da ni one same nemaju pojma.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Darth Malak
            CBC Senator
            • 26.05.2008
            • 207
            • Beograd

posto nam kao ukidaju vize 19.12 itd a na primer ja jos uvek imam stari plavi pasos i hocu da skoknem do Hungarije , jel pustaju ili cu ipak morati po vizu ?
            zvao sam ambasadu i konzulat i samo snimljene poruke ... nikako da dodjem do zivog coveka ... moracu da skoknem onda do njih

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

bez viza ce moci da se putuje samo sa novim pasosima
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Darth Malak
                CBC Senator
                • 26.05.2008
                • 207
                • Beograd

da , tako sam i mislio .... joooj mrzi me da cekam u redu za nove

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Ja ne znam sta se svi tripuju da su neki silni redovi. Ima u Majke Jevrosime red, verovatno jos ponegde - ali mozete da odete gde god hocete. U Ljermontovoj, subotom, nema NIKOG, na primer. Ili ko vam brani da odete, sta znam, do Uba pa predate tamo?
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Opštine gde se nalaze stanice Mup-a, a gde se mogu vaditi pasoši:
                    Barajevo, Voždovac (i Ljermontova), Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac,
                    Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Sopot, Stari grad i Čukarica
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Poenta je u tome sto svi redom misle da su tamo nevidjene guzve pa se i ne potrude da odu i sami vide kakvo je stanje. A stanje je takvo da guzve uglavnom i nema jer niko ne dolazi misleci da nece doci na red ili svi cekaju poslednji cas.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Darth Malak
                        CBC Senator
                        • 26.05.2008
                        • 207
                        • Beograd

Originally posted by 206
                        Ja ne znam sta se svi tripuju da su neki silni redovi. Ima u Majke Jevrosime red, verovatno jos ponegde - ali mozete da odete gde god hocete. U Ljermontovoj, subotom, nema NIKOG, na primer. Ili ko vam brani da odete, sta znam, do Uba pa predate tamo?
                        iskreno nisam znao da mogu da odem u bilo koji drugi sup

Comment

• tomamega
                          CBC Senator XXL
                          • 19.03.2009
                          • 715
                          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@206

Ne tripuju se ljudi već su redovi skoro svuda u BG bili enormni. Možda je u poslednje vreme nešto promenjeno (svi koji su hteli uzeli već pasoše).

Ub je opština van sastava Grada Beograda, tako da tamo Beograđani ne mogu da podignu pasoše

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Darth Malak
                            da , tako sam i mislio .... joooj mrzi me da cekam u redu za nove
                            pa ti nemoj da cekas
                            Ima i u Mirijevu, Surcinu....
                            Inace, svi upravni poslovi (osim oruzja) mogu se obaviti u bilo kojoj PS na teritoriji BG, bez obzra na adresu prebivalista.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• MarkoJTD
                              CBC Senator
                              • 04.05.2008
                              • 249
                              • Beograd

Sa par strana sam cuo da mogu da se nadju stanovi koji se iznajmljuju za ceo mesec, npr. u Rimu, u nekom delu grada kao sto je kod nas Mirijevo, a u blizini metro stanice, za isti novac koliko bi se platilo nekoliko nocenja u nekom prosecnom hotelu. Da li znate nekog ko je ovako putovao, i kolika je mesecna renta na primer u Becu?
                              - Italian for style

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

ja znam samo da je gajba u becu 1200 evra kvadrat

Comment

Working...
                                X