pa ti nemoj da cekas
Ima i u Mirijevu, Surcinu....
Inace, svi upravni poslovi (osim oruzja) mogu se obaviti u bilo kojoj PS na teritoriji BG, bez obzra na adresu prebivalista.
[offtopic:3lbztk5p]A kako ide sa oružjem, jel onda može bilo gde? Morao sam [/offtopic:3lbztk5p]
Nisam mislio kolko je kvadrat, vec koliko je renta mesecna, ali nema veze, sad sam nasao na netu, ima mnogo sajtova, uglavnom je dnevna renta min 50 eur (pa puta 30/mesec) u vecim gradovima, sto ne pije vodu sto bi se reklo
U Bechu mozete naci sobu sa upotrebom kuhinje i tus kabine u istoj za cirka 150€ u 2-gom bicirku. Ali je to uglavnom tesko naci ako nemas nekoga da ti isto obezbedi. Grad je inace super, cene su normalne, kao i kod nas. Razlika je jedino u visini primanja.
ima jedna kafana sa odlicnim prenocistem za 30 evran/noc sa doruckom i parkingom kod hotela palace, ne znam koji je bicirk ali je blizu metroa i tramvaja, bas tu iza su neki autoservisi pa ko je iz beca znace
bas tako ali ne skroz...
na granici te dochekaju Madjari ,danas im se bas ne radi,tri auta ispred tebe,cekas par sati
sto reko Lala"Talijani,Talijani,nanu vam Madzarsku"!!!(prochitati sa lalinskim naglaskom)
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
izmedju auta i bilo cega drugog, uvek bih pre odabrao da putujem autom. po meni, i brze i bolje.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Kad smo već kod toga ... u turizam se najlepše ide avionom ... najbrže, a sad nije ni skupo. Lepo sletiš, ne brineš o parkingu, da li si popio neku, da li si prekršio neki nepoznat propis ...
Uostalom, gde god sam išao, bilo koji grad - uvek sam išao u centar grada. A kako su to sve bile neke metropole - svaka je imala i metro ili jako dobro organizovan gradski prevoz.
U Rimu je karta za Metro 1eur (manje od litre goriva), a metro je više nego dovoljan za turističke potrebe, brz, jednostavan i tako to. O Barseloni da ne govorim, tamo je nedeljna karta 4.5eur. I sve istim redom ... I sad da idem autom ?! Nema teorije
ako Madjari ne kake na granici ja sam u Sapcu za plafon 6 sati voznje.i to sve sa stajanjem da popijem kaficu ili slichno
ako Madjari kake....................sta da ti kazem cekao sam par puta u medjugranichnom pojasu 8 sati!!!20 auta ispred mene.
avion?treba mi 45 minuta od Sapca do BG-a,let traje isto toliko(otprilike),20 minuta od aerodroma do stana U bechu.nas 4 puta 29€-rachunaj i sam..Metro od aerodroma je nekih par eura do Becha...sve u svemu 2ili 2,5 sati do kuce.mogu i na posao da zakasnim
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment