Beli sengen i stranci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Re: Beli sengen i stranci

Originally posted by dmostarac
    Momci idem u subotu do Beca pa me interesuje da li treba da uzimam Slovacku vinjetu za onaj mali deo autoputa od Austrije do Bratislave (naravno Austrijsku vinjetu cu kupiti).
    Vidim da je Bratislava na samoj granici i da do nje ide autoput koji mi deluje kao jedino resenje (da se bas ne vucem po magistralama) pa da li mora za to malo puta da placam, a idemo samo na 1 dan kao izlet od Beca u Bratislavu.
    Hvala
    Ako zelis da legitimno izbegnes placanje slovacke vinjete, Imas put od Beca do Bratislave koji nije autoput, i koji se koristi u slucaju kad neces da platis vinjetu. Pogledaj malo neki autoruter, ima ih na internetu.

Postoji i pristup da ne moras kupiti vinjetu za Slovacku, ne moras ni za Austriju, a ni za Madjarsku. Mora se samo umreti, za stvari poput vinjete imas uvek izbor.

Comment

• dmostarac
      CBC Član
      • 18.09.2008
      • 31
      • Beograd

OK hvala mislio sam posto je bas blizu granice da nisu za taj deo nesto napravili kao da ne mora da se placa zbog turista i slicno.
      Video sam rute na viamishelinu i znam za te puteve ali ok ipak cu uzeti vinjetu da se ne zezam.
      Hvala mnogo
      Ili jesi ili nisi.........LAV

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Znaci da sam imao srece....shvatio si
        Neka ti je srecan put Mostarac.