Pre godinu dana sam kupio tel za drugu karticu, i tad sam se vodio mišlju uzeću nešto najjeftinije i tad sam naleteo na motorolu F3. Tel bez ikakvih funkcija, samo zvanje i poruke, ništa drugo, tanak i baterija drži da li pričao ili ne nedelju dana. Jedni su mu se smejali a drugima je bio simpatičan a meni kao drugi telefon super. Letos sam bio u Guči. Nosio sam oba telefona u pederuši gde su mi bili ključevi dokumenti i sve ostalo i svake tri sekunde sam kontrolisao. E sad, kad sam išao kući, vadio sam ključeve i tada mi je ta motorola ispala. Prvo sam posmislio da mi je ispao kod devojke kao mutav sve sam okrenuo ali njega nema i na kraju zaključim da sam ga verovatno posejao u Guči. Već sam ga i zaboravio. Zvoni tel pre sat vremena. Dobar dan, reče neka gospođa, kaže ja sam našla u svom dvorištu telefon u travi, pronašla u njemu broj gde piše kuća-fiksni pa da vidim da nije možda vaš
. Ja ne mogu da poverujem!
Inače parkirao sam kola u privatnom dvorištu kao i svi i platio 200 din. Kaže, baba danas kupila seno i pronašla u travi. Donela unuku on pritisnuo zeleno dugme i telefon se upali
i tako smo pronašli vaš broj! Ja ne mogu da verujem
. Posle tri meseca sunca i kiše telefon pali i radi! A najviše me obradovalo to što još uvek ima pravih LJUDI! Žena je našla tuđu stvar u svome dvorištu i odmah se potrudila da pronađe gazdu! Taj tel ništa ne vredi i ne treba mi, ali me taj njen gest toliko iznenadio i obradovao da vam ne mogu opisati. Žena se zove Ljiljana i reče mi da će sutra poslati telefon poštom, a ja njoj da ću joj se sigurno odužiti, ne zbog telefona nego zbog te ljudskosti i kulture ,i da ću je sigurno posetiti ako ne ovog sigurno idućeg meseca kad budem u Čačku.
Izgubljeno-nađeno ili ima još uvek ljudi!
Collapse
X
-
Re: Izgubljeno-nađeno ili ima još uvek ljudi!
Ja sam 2008 vratio neki Siemens, nasao sam ga na železničkoj. Vratio sam ga ljudima i dobio 200 dinara iako nisam hteo nista da uzmem.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
mislim da bi n95 odavno crkao na kisi u traviDa si izgubio neku Nokiu N95 ili tako nesto slicno, sta mislis da li bi te zvala?
)
a mozda je baba nasla odmah fon, pa je 3 meseca pokusavala da ga zavalja, al kad je videla da ne vredi nista, onda reko daj da ga vratim , sigurno cu vise para dobiti od zahvalnog vlasnika
http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
I ja sam juce nasao iphone, cimao se da nadjem vlasnika (jer ladno nije imao ni na racun) i na kraju sam ga pronasao, covjek je dosao u roku od minut ipo, i ni hvala nije rekao
http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
Moja keva pre mesec dana našla novčanik sa oko 3000 dinara, LK, kartice, i sve što ide uz to. Preko988 i LK našla lika, zvala, čocek došao kući, i dok je odlazio, još uvek nije verovao da ga dobio nazad isti dan ....
Comment
-
-
Originally posted by brzi_pasI ja sam juce nasao iphone, cimao se da nadjem vlasnika (jer ladno nije imao ni na racun) i na kraju sam ga pronasao, covjek je dosao u roku od minut ipo, i ni hvala nije rekao
Meni su oni gori od onih sto ne vraćaju. Čak šta više, primetio sam da smo kao društvo zaboravili na pravila ponašanja. Često putujem autobusom i svaki put kada uđem, kažem kondukteru "Dobar dan" i "Prijatno" na šta gotovo nikada ne dobijem odgovor. Komšije su vrlo slične, prolazi i ne javlja se ukoliko neće da mi zatraži uslugu, alat, prikolicu...Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
A ja sam pre par meseci izgubio sve sto se moze izgubiti i nista video nisam od toga
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
...a meni juce ukrali.
I to na radnom mestu... 'bem ti drzavu.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Izgubio novčanik sa komplet dokumentima uključujući vozačku i nešto para. Zvao me sutradan klinac neki sa dredovima da je pronašao novčanik i uredno je sve vraćeno.
Ja ga častio sa 500 din, milkom od 300gr i 2l pivom
Comment
-
-
Letos krenuli iz Temerina sa bazena i drugarica koja je vozila iza (malo je po vazda smotana), zaboravila telefon, kljuc od kuce, dokumenta i novcanik na krovu pre nego sto je usla u auto. Zanimljivo je to, da su joj telefon i kljucevi otpali posle 400m, a dokumenta i novcanik (sa nekih 2000) tek u Backom Jarku.
Prve dve stavke su je nazvali to vece neki momci iz kafica, a druge dve neki deda sutra ujutro.
Da se meni desilo tako nesto, ja bi jos i benzin potrosio da dzabe trazim, a nista ne bi nasao!
OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
videh danas ispod mostara dva klinca pokusavaju srafcigerom da otvore neki kofer. da nije tvoj? kezOriginally posted by M-powerA ja sam pre par meseci izgubio sve sto se moze izgubiti i nista video nisam od toga
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment