Kineski telefoni sa dve kartice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Re: Kineski telefoni sa dve kartice

Koriste se kod mene u firmi za potrebe radnika 3 kineska dual sim telefona. Marka totalno nepoznata i mastovitog naziva - "Hi Tec" . Kupljeni pre 7 meseci u prodavnici firme koja je uvoznik kineskih telefona marke Anycool, ali su imali i ove. Ovi Hi tec su bili najjeftiniji oko 7000. Za sada rade odlicno, kuciste je kombinacija plastike odlicnog kvaliteta i metala, baterija traje 2 dana, lep i brz meni, odlican touch screen, prijem je bolji od svih firmiranih telefona garantovano, lepo se cuju, imaju srpski meni, nemaju TV, malo tezi nego firmirani telefoni, kamera smesna (pise 2MP u najboljem slucaju je VGA), imaju funkcija koliko hoces, microsd kartica, NES igrice, radio, mp3, jak zvucnik, video player los (svi formati podrzani, svaki secka), bluetooth... Najbitnije je da je rad dve kartice lepo implementiran u telefon i odlicno funkcionisu.

Sto se tice garancije za kineze, bolja je i lakse ostvarljiva nego za brendirane proizvode. Konkretno ova firma kod uvoza tih telefona dobije uvek 5 % gratis telefona, 20% ploca gratis i kamaru potrosnog materijala. Imali smo problema sa punjacem na jednom telefonu i zamenjen je novim bez pokazivanja garancije. I inace sve garancije zavrsavaju se za par dana, dok je meni za Nokiu N96 trebalo 3 puta da je nosim da bi otklonili kvar (dali novi uredjaj), prva dva puta su drzali telefon po mesec i jace, da bi mi ga vratili sa potpuno istim simptomima kao i pre popravke samo sa svim podacima i podesavanjima izbrisanim.

Nemaju tradiciju, ali za te pare za onoga ko nema odbojnost prema kineskim proizvodima su odlicna kupovina.

Comment

• DAEWU
      CBC Veteran
      • 16.03.2009
      • 194
      • lazarevac

Pozdrav svima..i ja imam kineza vec skoro dve godine i nisam imao nikakvih problema.Prvo sam nabavio kopiju 6300 koju sam koristio do pre tri meseca pa sam ga prodao i uzeo sam N-76.U pocetku su me deca zezala da sam zutac ali vremenom su popustili i sad i oni koriste E-71.Iz svog licnog iskustva na 6300 morao sam da kupim original bateriju jer je njegove vrlo kratko trajala.Kod N-76 i kod E-71 su baterije mnogo kvalitetnije cak se dobija i rezervna.Jedino sto imam zamerku sto im je slaba kamera,sve ostalo radi bez greske.Iobe kartice i TV i radio i bluetooth itd,itd.POZDRAV..

Comment

• slobodank
        Moderator
        • 26.11.2007
        • 1338
        • Stara Pazova
        • Fiat Idea 14.16v lpg

Ja sam danas uzeo tj. poručio u Pakomu i89, pa kad mi stigne i kad formiram bateriju i isprobam javljam utiske. Uzeo sam ga zbog dve kartice, privatna i službena i kao i zbog wifi, a odmah sam poručio i micro sd karticu od 8gb što mu je i maksimum kada je memorija u pitanju, i što je najvažnije bezbedan je za upotrebu i poseduje CE sertifikat CE što je diskutabilno kod kopija nokia-e i dr.

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Pakovanje sadrži: Dve baterije lithium ION 1200mAh
          Formiraj ih kad si baš zapeo i ako nema potrebe, da ostane na punjaču preko potrebnog vremena za punjenje nije problem, ali da je prazniš do kraja to nikako nije preporučljivo za taj tip baterije.

Već sam pisao kakvih sam se gluposti naslušao od prodavaca mobilnih telefona, računara i slične opreme, za jedan sat šetanja po tržnom centru.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• slobodank
            Moderator
            • 26.11.2007
            • 1338
            • Stara Pazova
            • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by uglavnom_bezopasni
            Pakovanje sadrži: Dve baterije lithium ION 1200mAh
            Formiraj ih kad si baš zapeo i ako nema potrebe, da ostane na punjaču preko potrebnog vremena za punjenje nije problem, ali da je prazniš do kraja to nikako nije preporučljivo za taj tip baterije.

Već sam pisao kakvih sam se gluposti naslušao od prodavaca mobilnih telefona, računara i slične opreme, za jedan sat šetanja po tržnom centru.
            U pravu si, nema potrebe da se formiraju! E fon je stigao i vise sam nego zadovoljan za te pare. Prvi utisak je kvalitet zavrsne obrade kucista koji je vrh za tu klasu telefona. Nista ne skripi, krcka ili sl. Prijatna plastika koja je sa zadnje strane gumirana tako da se fon nece izguliti brzo. Karticu od 8gb gura punu bez bilo kalvih problema. Baterija dosta dobro drzi. Software je ok. Wifi radi samo je dosta iritirajuce prvo podesavanje. Touch screen je veoma osetljiv i za pohvalu je za razliku od ranijih modela. Sve u svemu dobra kupovina za te pare. God dana garancija.

Comment

• Dexxter
              CBC Senator
              • 26.11.2007
              • 224
              • Svilajnac

A gde si ga uzao? I koliko si ga platio ako nije tajna?
              Work to ride - Ride to work

Comment

• slobodank
                Moderator
                • 26.11.2007
                • 1338
                • Stara Pazova
                • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by Dexxter
                A gde si ga uzao? I koliko si ga platio ako nije tajna?
                cena din=12.560,00, + kartica 8gb 1900 + futrola 300
                fon je stvarno super i proverena je garancija u Get-u.
                Pozz.

Linkove i oglase na pp

edit: Chubbs

Comment

• marijano
                  CBC Član
                  • 12.12.2009
                  • 17
                  • Beograd

Evo je velika ponuda "Kineza". Ima i novih i polovnih pri cemu je moj savet da budu NOVI jer polovni su oni koji nisu bas najbolji

Linkove i oglase na pp

edit: Chubbs

Comment

• Crki
                    CBC Član
                    • 26.07.2008
                    • 71
                    • Požarevac
                    • ford fokus

Kupio sam pre dve nedelje kineza N 98+ ,znam da je kratak period,u njega sam stavio memorijsku od 1 GB ,tv i radio ima ekstra signal.Kada sam planirao šta da kupim za te pare polovan original ili nov,ipak je prevagnuo nov,jer ni na jedan nema garancija,ali za te pare ipak imam tv i radio,2 sim kartice........Za sada sam zadovoljan,ali kraj uvek kaže sve .

Comment

• Steph
                      CBC Početnik
                      • 16.02.2010
                      • 1
                      • Canada

Min kompis använder det och jag tycker det fungerar bra kan du bifogat två simmar i olika nätverk och du behöver bara välja vilka nätverk du skall använda vid

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

Detta meddelande ombord på de officiella språken är serbian, endast få människor förstår svenska.

Tack för förståelsen
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Milorad90
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2007
                          • 975
                          • Beograd

Ispricaste se vas dvojica

Ja sam kupio ono kinesko djubre sa prethodne strane, i89 valjda...skroz istripovan telefon. Neispravan je, kamera je za te pare ok, ekran preosetljiv, pisanje poruka je umetnost. Sad se jurim sa njima da mi vrate pare.

Za te pare kome je do qwerty tastature i ostalih gluposti bolje polovna nokia e61 koju koristim vec godinu dana nego to kinesko smece. Moj savet je ne zalecite se sa time, sve je to lepo sto napisu tv,wifi,touch screen i ostalo...

Comment

• Dexxter
                            CBC Senator
                            • 26.11.2007
                            • 224
                            • Svilajnac

Ja sam prvo uzao kopiju Nokie N96 i bio sam zadovoljam sa njom. Kod mene je bila dve nedelje i onda sam je prodao drugaru. Jos je koristi i zadovoljan je. Ja sam uzao kopiju Nokie N97 i za sad sam zadovoljan. Vidacemo koliko ce i meni i drugaru da potraju ti kinezi.

Comment

• slobodank
                              Moderator
                              • 26.11.2007
                              • 1338
                              • Stara Pazova
                              • Fiat Idea 14.16v lpg

Ja koliko imam svoj i89 a to je od 11.02. do danas sam napravio 6h i 28min razgovora i do sada nisam imao ni jedan problem vezano za njega. U njemu mi su mi obe kartice i obe rade bez problema. Baterija je stvarno ok, wifi ok, negde sam pročitao da kubure sa podešavanjima gprs-a mada se podešavnja ne razlikuju nešto puno od ostalih telefona i doduše mora manuelno. Kamera je nešto lošija, 1,3mpx mada je softverski navučena na 3.15mpx, zvuk čist itd. Znači jedina zamerka se odnosi na kameru, ovako veoma stabilan tel, i kućište od kvalitetne plastike. evo slike

Znači, rade obe kartice u isto vreme i osnovnu funkciju ispunjava a to je dual sim.
                              pozz

Comment

• Dexxter
                                CBC Senator
                                • 26.11.2007
                                • 224
                                • Svilajnac

ne citiraj post iznad

Koliko moze da juri taj tvoj telefon.

Comment