Re: Kineski telefoni sa dve kartice
Koriste se kod mene u firmi za potrebe radnika 3 kineska dual sim telefona. Marka totalno nepoznata i mastovitog naziva - "Hi Tec"
. Kupljeni pre 7 meseci u prodavnici firme koja je uvoznik kineskih telefona marke Anycool, ali su imali i ove. Ovi Hi tec su bili najjeftiniji oko 7000. Za sada rade odlicno, kuciste je kombinacija plastike odlicnog kvaliteta i metala, baterija traje 2 dana, lep i brz meni, odlican touch screen, prijem je bolji od svih firmiranih telefona garantovano, lepo se cuju, imaju srpski meni, nemaju TV, malo tezi nego firmirani telefoni, kamera smesna (pise 2MP u najboljem slucaju je VGA), imaju funkcija koliko hoces, microsd kartica, NES igrice, radio, mp3, jak zvucnik, video player los (svi formati podrzani, svaki secka), bluetooth... Najbitnije je da je rad dve kartice lepo implementiran u telefon i odlicno funkcionisu.
Sto se tice garancije za kineze, bolja je i lakse ostvarljiva nego za brendirane proizvode. Konkretno ova firma kod uvoza tih telefona dobije uvek 5 % gratis telefona, 20% ploca gratis i kamaru potrosnog materijala. Imali smo problema sa punjacem na jednom telefonu i zamenjen je novim bez pokazivanja garancije.
I inace sve garancije zavrsavaju se za par dana, dok je meni za Nokiu N96 trebalo 3 puta da je nosim da bi otklonili kvar (dali novi uredjaj), prva dva puta su drzali telefon po mesec i jace, da bi mi ga vratili sa potpuno istim simptomima kao i pre popravke samo sa svim podacima i podesavanjima izbrisanim. 
Nemaju tradiciju, ali za te pare za onoga ko nema odbojnost prema kineskim proizvodima su odlicna kupovina.
Koriste se kod mene u firmi za potrebe radnika 3 kineska dual sim telefona. Marka totalno nepoznata i mastovitog naziva - "Hi Tec"

Sto se tice garancije za kineze, bolja je i lakse ostvarljiva nego za brendirane proizvode. Konkretno ova firma kod uvoza tih telefona dobije uvek 5 % gratis telefona, 20% ploca gratis i kamaru potrosnog materijala. Imali smo problema sa punjacem na jednom telefonu i zamenjen je novim bez pokazivanja garancije.

Nemaju tradiciju, ali za te pare za onoga ko nema odbojnost prema kineskim proizvodima su odlicna kupovina.

Comment