Razmisljao sam se dugo koji da uzmem.Novac koji sam izdvojio da dam za fotoaparat je bio $200.Dva aparata koja su usla u uzi izbor su bila Canon 3.2Mp i Sony DSC s40 4.1Mp!Za Canon znam da je jedan od najboljih ali i za Sony se zna da ima jedna od najboljih sociva na svetu.Posavetovao sam se sa prodavcem (posto je cena bilo ista za oba pa racunam na objektivnost) i on mi rece da je bolja opcija Sony - ima ceo Mp vise a i kvalitet sociva je na strani Sony-a!Model (Sony DSC) s60 je bio 20-30 dolara skuplji ali je (opet) prodavac reko da nema skoro nikakve razlike u kvalitetu izmedju njega i s40.I ...odluka je pala na Sony s40!
E sad.....kad sam "skljkocnuo" par slika.....nekako.....nije mi..to TO.Nije ono sto sma ocekivao.Mislim....slikao sam sa HP-om 3.2Mp, i....kao da su mi slike....malo bolje.Cak je i Canon 4.1Mp od mog druga......malo bolji.Aparat ima...dosta opcija, pa me interesuje misljenje ljudi koji se razumeju u fotoaprate.Kakav je ovaj model Sony-a.Uopste o kvalitetu i poredjenju sa konkurencijom.Da li treba malo da ceprkam po opcijama (mada jesam) ili da vratim...doplatim za s60, promenim za Canon....ili vidim za neki drugi?
Ili je aparat ok nego sam se ja, nesto.......
E sad.....kad sam "skljkocnuo" par slika.....nekako.....nije mi..to TO.Nije ono sto sma ocekivao.Mislim....slikao sam sa HP-om 3.2Mp, i....kao da su mi slike....malo bolje.Cak je i Canon 4.1Mp od mog druga......malo bolji.Aparat ima...dosta opcija, pa me interesuje misljenje ljudi koji se razumeju u fotoaprate.Kakav je ovaj model Sony-a.Uopste o kvalitetu i poredjenju sa konkurencijom.Da li treba malo da ceprkam po opcijama (mada jesam) ili da vratim...doplatim za s60, promenim za Canon....ili vidim za neki drugi?
Ili je aparat ok nego sam se ja, nesto.......

Comment