Re: pismenosti i ne-pismenost
pa dali se vi pripremate za europsku uniju ili ne , ahahhaa
us tatatura je u celom svetu standard za drugu se i nezna , sada ako nemozes da napises slovo S sa kvacicom (moram da dodam to sa kvacicom jer ga ja nemogu napisati ) i neznas da procitas tu recenicu kako bi je trebalo procitati , oki djavo onda tiplas uopste , kada citas neku recenicu i u njij slova gore navedena nenose kvacicu ja verujem 98 % ljudi ce to svejedno procitati pravilno automatski , jer znaju sta je trebalo pisati , a sto tebi neko treba crtati slova hmmm da bi ti procitao , neznam onda
ako ti je cilj neka tradicija onda druga stvar , onda imas drugi problem , nauci da se sve menja i ide nanovo , nezivimo vise u kameno doba ili ti hoces da ostanes u njemu ...
pa dali se vi pripremate za europsku uniju ili ne , ahahhaa
us tatatura je u celom svetu standard za drugu se i nezna , sada ako nemozes da napises slovo S sa kvacicom (moram da dodam to sa kvacicom jer ga ja nemogu napisati ) i neznas da procitas tu recenicu kako bi je trebalo procitati , oki djavo onda tiplas uopste , kada citas neku recenicu i u njij slova gore navedena nenose kvacicu ja verujem 98 % ljudi ce to svejedno procitati pravilno automatski , jer znaju sta je trebalo pisati , a sto tebi neko treba crtati slova hmmm da bi ti procitao , neznam onda
ako ti je cilj neka tradicija onda druga stvar , onda imas drugi problem , nauci da se sve menja i ide nanovo , nezivimo vise u kameno doba ili ti hoces da ostanes u njemu ...

ali je bio problem sa tastaturom jer me mrzelo da crta a bilo je lakše koristi onako kako si navikao, psole su tastature postale tepsija ribe pa sam lagano vežbao. I mene ponekad nervira to preterano ukrašavanje mada sam iz doba kad je to bilo normalno i mogu da shvatim da je neko ostao u navici. Stvar je izbora, dok ne ebe majku nikom nema šta da reagujem, ovo nije forum koji se bavi profesionalno jezikom pa da baš toliko vodimo računa ali pametnom ej dosta ako mu se kaže da iritira ili neko preskače njegove poruke zbog toga. Nema potrebe za seciranjem duše i istresanjem frojda iz gaća.
Comment