Tokarev TT,ruski ili crvena zastava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Re: Tokarev TT,ruski ili crvena zastava

Originally posted by mirdza
    Originally posted by nickname
    Inače ko pogađa siluetu 5 od 10 puta na 20m može slobodno da se smatra dobrim strelcem iz pištolja.
    Khm... probaj sa ovim:

Glock 21 .45ACP > definitivno "najudobniji" pistolj iz kojeg sam pucao. Isprazniti citav sarzer u "srce" sa 20-ak m > bez problema!

EOT
    off
    Mirdzo probaj Walther P99 ....do 25m biraj gde da gadjas ...ja sam moj prodao skoro,Glock je nula po udobnosti za ovaj pistolj.

sada vitlam ovo:

kada bi napisao do koje daljine sam pogadjao metu u glavu,bilo bi neverovatno.metak probojan ,nema trzaja,precizan do bola,lagan,ergonomichan,i poznat po tome sto pre par godina je onaj ludak poubijao u onoj americhkoj bazi svoje kolege.obichan metak(civilni)busi pancir samo tako.
    malo je cena ali zato je ostavio utisak na mene.
    @tema
    sve ovde lepo pise:
    http://www.mycity-military.com/Kopnena- ... s-M57.html
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Da vam ja kazem svima nesto, sa tim vasim igrackicama:

Dovidjenja i prijatno.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• jomini
        CBC Senator XXL
        • 11.03.2007
        • 490
        • Novi Sad

Topovi se ne računaju.
        San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• mirdza
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2005
          • 2437
          • Katowice (PL) / Banja Luka
          • AGP / W126

@ X9

Nisam znao za ovu belgijsku nebulozu A iz P99 sam pucao i OK je, mada mi Glock nekako vise lezi. Ali samo ovaj kalibra .45 dok mi ovaj "obicni" 9mm nije nesto.
          Od svih tih savremenih pistolja najneprecizniji mi je bio Sig Sauer - tezak, tvrd, jak trzaj, ...

Originally posted by 206

Dovoljno je reci "casull"
          Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by 206

Dovidjenja i prijatno.
            Kad idem u lov na medvede ili divlje svinje nosim tako nešto, za štrand i kratke hlačice, 7.62 je najbolji. Ako neko spomene one pigmejce od pištolja za kratke hlačice, dovoljno je reći da se okreneš da ti ne istera oko a ostalo ništa ne može da uradi loše sa više od 2 metra

A te što šenluče na 25 i 30 metara sa punim šaržerom bih jako voleo da vidim Meta na 20,30, 40, 50 metara, 8 metaka 8 sekundi, dva metka po meti, osam pogodaka. Kad pogodiš bilo gde u stojeću metu čoveka dobar si. 8 sekundi je večnost....

Inače, moj je od pola metra i ko cepanica
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kuntalo
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2007
              • 342
              • Predgradje

Ko ume, dosta je i 7.65. Za nošenje ne verujem da bi mi trebalo išta više od Makarova ("ruska devetka") ili CZ 83. Poslednji mi je čak, iako nemam malu šaku, najlepše ležao.
              Save the Panda!

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

@206
                sa tim ako nesto pogodis sto je dalje od 5 metara svaka cast al da je za plasenje jeste brate
                @Mirdza
                hebo te SIG...
                cekaj matori da ti pokazem sta je ORIGINAL

Colt Peacemaker
                @Dora
                ako kupim ovog Belgijanca ,prvom prilikom ti dajem da gadjas sa njim.ja ostao bez texta.fora je sto ima kao i TT polozenu putanju metka.sa P99 do 25 metara se gadjalo uspesno,al kad mi covek tutnu ovo belgijsko sokocalo u ruku u rece probaj sa ovim,tek onda videh da je P99 neprecizan.
                jedino sto kad ovaj belgijanac opali ,covek pomisli da je neko malo jache prdnuo.dok kod TT -a i ovih topova sto su postavili ovi mazohisti 206 i Mirdza moras prethodno da se ispiskis,inache ides kuci mokrih gaca
                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Cudna zemlja je ta Amerika, ne smes da vozis waterskijet da ne bi slucajno napravio talase kupacima, al' zato mozes da kupis desert eagle i da ga nosis sa sobom . A ako covek bas hoce da makne nekog i da ima vremena da pobegne onda kupi i prigusivac. Slag na tortu je limit od 10 metaka u okviru. I sta im znaci taj limit , ako neko podilkani da moze najvise 10 ljudi da ubije ? Tamo definitivno nikom nikad nije dosadno... samo da dozivim da i kod nas zazive takvi propisi pa da vidim kako ce da izgledaju tuce po seoskim kafanama izmedju Nisa i Leskovca, mislim na one sa kariranim stolnjacima i plehanim pikslama gde se ljudi medjusobno biju iz ciste dosade , a na svakog nepoznatog skacu svi zajedno
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• jeronimo
                    CBC Senator XXL
                    • 27.10.2005
                    • 390
                    • beograd
                    • ваз 21214-20

limit je bio po klintonovom zakonu (kao samo sl. lica mogu da nise okvire vecih kapaciteta) . svako normalan u usa sve resava sa colt 1911 sa okvirom koji ima manje ali zrna kalibra 45(0.45 incha) iliti 11.43mm . jedan pogodak u bilo koji deo tela izvrsava momentalnu imobilizaciju(mozda i amputaciju ako je meta "mrsavija") uglavnom limit je koliko zanam ukinut zbog brige velikih lobija(ko bre u americi da zabrani kad im je nacinalna asocijacija strelaca jako ko zemlja) .
                    ako je neko gledao simpsonove(serja) ima deo kad Bart pita da li cu kad porastem moci da kupim metka za m16 punjene cijanidom? a kazu mu: " sinko, to je tvoje ustavno pravo"
                    a za dekija...
                    falio bi nam wajat erp ostalo bi bilo ko u tumstonu, ali bi se sve posle smirilo...
                    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

limit je bio po nekim drzavama , neznam dali ga jos uvek ima u nekim , jedino policija i vojska su mogli posedovati okvire sa vise od 10 metaka ,ako bih svako mogao da ih poseduje onda se pravi konkurencija policiji a to u nekim drzavama nije prolazilo , sada se trenutno mlate oko nosenja , a dok sam cuo u oklahoma state , hoce svima da pokupe oruzije , samo da se lovacko poseduje , kada su izasli sa tom idejom nastao je opsti haos , ali to im nikada nece proci , verujem za 10 godina da ce sve drzave odobriti nosenje bez problema , moze te policija i lokalni sud zezati i kazniti kako hoce , ali imas ljudi koi neodustaju pa odu na federalni sud gde sud drzave nemoze ni da prinmjusi pa izgube , jer federalni sud se strogo drzi amendment rights
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• jeronimo
                        CBC Senator XXL
                        • 27.10.2005
                        • 390
                        • beograd
                        • ваз 21214-20

naravno . ne kao kod nas, razoruzali su legalne vlasnike za pola sata i to usred ratnog stanja

Comment

• Pele
                          CBC Senator
                          • 01.07.2006
                          • 262
                          • Požarevac

samo da dozivim da i kod nas zazive takvi propisi pa da vidim kako ce da izgledaju tuce po seoskim kafanama izmedju Nisa i Leskovca, mislim na one sa kariranim stolnjacima i plehanim pikslama gde se ljudi medjusobno biju iz ciste dosade , a na svakog nepoznatog skacu svi zajedno
                          Uh, kad ne padoh sa stolice od smejanja.....

Setio sam se situacije od pre nekoliko godina kada sam ja sa još dva prijatelja trebao da odnesem neki paket u selo LIPE, kod Smedereva. E sad, ljudi iz PO se ne podnose sa ljudima iz SD, kao neko rivalstvo, jelte, a Lipe je poznato kao najludje selo.

I ulazimo u kafanu baš kao iz gornjeg Dekijevog opisa, i kao na filmu. Nestaje žamor, smanjuje se radio, i cela kafana bulji u nas. I to traje 20ak sekundi. Tek kad je ovaj ustao i pozdravio nas, sve je krenulo odande gde je stalo ..... ludilo totalno.

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394
                            • tu iza coska(Milwaukee USA)

ahhaah, evo za koliko se ovde moze kupiti polovan TT
                            http://www.southernohiogun.com/yugo-md5 ... x-m-1.html
                            nasao sam ovu stranicu na nekom forumu , par ljudi ih je kupilo i izgledaju odlicno u ponedeljak ih zovem da mi posalju jedan , a municiu sam malopre naruci za pocetak sam uzeo samo 2170 metaka
                            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Da ovde i narucis 2000+ metaka, turio bi te Dacic u drugi dnevnik odma...
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• jeronimo
                                CBC Senator XXL
                                • 27.10.2005
                                • 390
                                • beograd
                                • ваз 21214-20

mislim da je ovde kod nas cak jeftiniji nov...naravno sa dozvolom
                                inace tamo se isplati uzeti sanduk dzebane, daju popust na kolicinu ( eh taj kapitalizam)

Comment

Working...
                                X