Današnji Press:
"Srpski fudbaleri delovali su poprilično ćutljivo i zabrinuto na poslednjem treningu pred meč sa Ganom, ali je stari šmeker, selektor Radomir Antić, uspeo da ih raskravi, oraspoloži i nasmeje! Strateg "orlova", čini se, uspeo je da skine veliki pritisak sa ledja svojih igrača, a tokom 15 minuta rada na stadionu u Pretoriji, kako bi zavarao špijune iz tabora Gane, radio je sve ono što sigurno neće raditi na današnjem meču."
Koliko programera je potrebno da zamene sijalicu?
Nijedan, to je hardverski problem.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
@stefan Pfff, bolje da se zabrane tebi ovako glupi komentari...
Bolje tebi da kalibrisu mozak
Samo se brukaju. Ja se u fudbal ne razumem, al' video sam kako igraju Englezi.
Onaj cika sto stoji kod onog belog cuda sa mrezom kada sutne loptu u p.m. u 4 od 5 slucajeva doda je svom igracu.
Ovaj nas cika kada uradi istu stvar, skor mu je 9 od 10, ali ne da je doda svom igracu, vec protivnickom.
@Chubbs, tako je!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Pa ako se ne razumes kako si postao kompetentan da dajes tako glupe izjave. Sam si kriv sto slepo verujes novinama i sto su ti ocekivanja nerealna. Na TV i u Zurnalu smo mnogo jaki ali realno stanje je zapravo drugacije.
Novine ne citam, a TV ne gledam, sem u slucaju da su novine erotske, a program zabavan (bilo erotski, bilo filmski ne-erotski).
Kompetentan nisam, ali nisam ni degenerik. Skapriao sam da lopta treba da udje u mrezu, a ne da prodje 7-10 metara iznad najvise tacke mreze.
Ako auto nece da upali, da krene...ne moras da budes inzenjer da bi provalio da je pokvaren
Kalibracija Ne nisam te ja skenjao!
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment