Bogami, sad kad krene brzi voz u drugom poluvremenu ima na ovu vrucinu da nas olade 'oma. Jesam pesimista, po meni ovo Nemci dobijaju.
Ali videti facu generalnog (Nemac) kad su primili gol PRICELESS!
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
e kakvi ste namcori, nista ne umete, ni da proslavite pobedu ni podnesete poraz.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
i naravno, na sve strane ce biti puna usta ove pobede, a nedelja.....
nedelja je bila na proslom prvenstvu
ili ovom
ili ipak na proslom
ma ko ce ga sad znati, ko da je i vazno
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
e kakvi ste namcori, nista ne umete, ni da proslavite pobedu ni podnesete poraz.
naravno da se radujem, ipak je srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu, sto je zaista ogroman uspeh, ali sam toliko revoltiran na kompletan nas fudbal (mada me fudbal generalno zivcira do koske), da mi je draze kad dobiju po nosu nego kad pobede i onda prde ko da su 3 brazilska tima sastavljena u nasih 11 goloshijana
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
naravno da se radujem, ipak je srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu, sto je zaista ogroman uspeh
i tacka. nema dalje.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment