Srbija na SP 2010 / in & out 23-6-2010 10:20PM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Srbija vs. Gana

A možda i bude. Mislim ta neka Australija...
    Mada,ja se u taj fudbal niš ne razumem.

Comment

• GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.04.2007
      • 1018
      • Zemun

Sto volim ove licemerne strucnjake...
      Dr. Fritz Indra

Comment

• kamango
        CBC Senator
        • 31.05.2009
        • 205
        • KS-BG

Ja srecom uplatih .

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.cbc.rs
          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Sava R4
            CBC Član
            • 10.07.2008
            • 90
            • Beograd,Braće Jerković

Koja pobeda
            www.renault4serbia.com

Comment

• Damir_K
              CBC Član
              • 26.03.2009
              • 83
              • Beograd

Originally posted by Chubbs
              naravno da se radujem, ipak je srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu, sto je zaista ogroman uspeh
              i tacka. nema dalje.
              ima dalje! nece nama neki chb ili z ili sta god da kaze kad je dalje a kad nije. Ko ne veruje u reprezentaciju nek navija za Honduras ili Burkinu Faso.. Dokle god ima nade i duha pobedjivacemo jer nam je dobra ekipa. A ovi sto glume mudo na forumu, nek gledaju nadala i ostale fegete i u pauzi dok ne tipkaju za kompom i ne glume vis maior na nebu i na zemlji mogu da malo preskacu lastis, obrisu zamascene naocare i izvuku lizalicu iz ****ta od juce...

Comment

• Car
                CBC Senator XXL
                • 07.07.2005
                • 900
                • Beograd

Originally posted by madic
                Originally posted by Dzoni_mkv
                Vise srece nego pameti. Ali OK. E sada da ne dignu nos i us*eru sa Australijom.
                Nadigrali su Nemačku, imali više šansi i pobeda je potpuno zaslužena.
                Ne razumem o kakvoj sreći pričaš?

Jes' ti gledao utakmicu?

Na stranu te srpske emocije, realno, ali realno gledano, imali smo puno sreće. Igrali su sa igračem manje (to kao da svi zaboravljaju), promašili su penal (da nisu, ništa od pobede), samo Özil i Podolski koliko vrede a kakve su šanse ispuštali, da ne pričamo dalje.

Gde je to naše strašno nadigravanje i gde su te šanse? Ono što sam ja video jeste da bez Krasića mi ni tih par, uslovno rečeno, dobirh šansi ne bismo imali.

Još ispade i da smo ih "urnisali", šta ti je srpski mentalitet.

Naravno, i ja se radujem, i svaka im čast, nije lako igrati sa nemcima, ali ajde malo loptu na zemlju.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

A ti ćeš da odmaraš jedno 7 dana pa da na miru savladaš gradivo.
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Mirror
                    CBC Senator
                    • 29.01.2009
                    • 206
                    • Novi Sad

@car

Pricas svasta.... imali su penal na poklon.... poklonchinu sa obzirom sta je uradio Vidic! ...Njihov problem sto suta ko devojcica. Jer je penal 99% gol, pa zavisi od onoga sto suta, ako kazes da ne zavis... onda se Stojkovic bacio na dobru stranu. Znaci skinuti kapu njemu. POENTA je da su imali stvari u svojim rukama kao i mi. Mi iskoristili, oni ne... Ladno to je sport. Borish se pa ko istera do kraja. Ne moze se uvek pravdati na srecu i ostale stvari.
                    Prosli put Gana nije imala srece nego su nasli se posr**i a ovi se trudili i dobili. Sto i treba u sportu.
                    A sto bi se nasi kidali, kada ne moraju. Mada su tromo igrali do kraja utakmice. Kao da im nije do zivota...

Isto su imali igraca manje jer su to sami sebi napravili... kao i mi penalchinu...
                    Jer isto kao i Srbima sto vecito "pametnice" i "strucnjaci" pricaju sledi poruka... nije im drugi kriv.
                    "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• 230
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2007
                      • 775
                      • Semberija

Originally posted by Damir_K
                      Originally posted by Chubbs
                      naravno da se radujem, ipak je srbija pobedila nemacku na svetskom prvenstvu, sto je zaista ogroman uspeh
                      i tacka. nema dalje.
                      ima dalje! nece nama neki chb ili z ili sta god da kaze kad je dalje a kad nije. Ko ne veruje u reprezentaciju nek navija za Honduras ili Burkinu Faso.. Dokle god ima nade i duha pobedjivacemo jer nam je dobra ekipa. A ovi sto glume mudo na forumu, nek gledaju nadala i ostale fegete i u pauzi dok ne tipkaju za kompom i ne glume vis maior na nebu i na zemlji mogu da malo preskacu lastis, obrisu zamascene naocare i izvuku lizalicu iz ****ta od juce...

Chubbs nije mislio ništa loše, čovek samo kaže da je reprezentacija postigla veliki uspeh, i da je to samo po sebi dovoljno, da nije potrebno dalje ulaziti u diskusije, a ne da nemaju kuda dalje da idu.
                      Nema potrebe da se srdiš...

A ovde je malo ko od juče i preskače lastiš, ovo je ipak malo drugačija vrsta foruma.
                      155+75=230
                      VIVA LA VITA!!!

Comment

• Arsa
                        CBC Senator XXL
                        • 25.09.2007
                        • 345
                        • Nis
                        • MBw210, BMW e32

Lepo smo igrali i zasluzeno pobedili, momcima svaka cast!

Comment

• kamango
                          CBC Senator
                          • 31.05.2009
                          • 205
                          • KS-BG

I blame PES for my high expectations of Serbian football .

Sta je sve moglo da bude pa nista, batalite to. I ono danas je fudbal, pa kakav god da je.

Comment

• madic
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 844
                            • Beograd

Originally posted by Car
                            Originally posted by madic
                            Originally posted by Dzoni_mkv
                            Vise srece nego pameti. Ali OK. E sada da ne dignu nos i us*eru sa Australijom.
                            Nadigrali su Nemačku, imali više šansi i pobeda je potpuno zaslužena.
                            Ne razumem o kakvoj sreći pričaš?

Jes' ti gledao utakmicu?

Na stranu te srpske emocije, realno, ali realno gledano, imali smo puno sreće. Igrali su sa igračem manje (to kao da svi zaboravljaju), promašili su penal (da nisu, ništa od pobede), samo Özil i Podolski koliko vrede a kakve su šanse ispuštali, da ne pričamo dalje.

Gde je to naše strašno nadigravanje i gde su te šanse? Ono što sam ja video jeste da bez Krasića mi ni tih par, uslovno rečeno, dobirh šansi ne bismo imali.

Još ispade i da smo ih "urnisali", šta ti je srpski mentalitet.

Naravno, i ja se radujem, i svaka im čast, nije lako igrati sa nemcima, ali ajde malo loptu na zemlju.
                            Ja sam prvi mislio da će da nas dobiju ubedljivo s obzirom na našu igru protiv Gane.

Nisam nigde napisao da smo ih urnisali već da smo zasluženo pobedili.
                            Igrača više nismo dobili na poklon već je Klose dobio dva žuta, tako da opet ne znam šta je tu sreća.
                            Imali su tonu šansi isto kao i mi, kao što su oni mogli da iz par situacija lako postignu pogodak mogli smo i mi.

I ne živim ja u nekoj iluziji da smo sad mi kao objasnili neke stvari i ne mislim da ćemo lako sa Australijom.
                            Ti si taj koji sve preuveličava a u isto vreme kaže ajde da spustimo loptu i još me usput onako nazivaš nekim tamo tipičnim naloženim zatucanim Srbinom.

Comment

• deki-ascona
                              Bio nam je drug! RIP
                              • 10.04.2007
                              • 2118
                              • NI , Trosharina

Nisam ocekivao i posto sam ispao bolid moram da priznam : svaka cast !!!

Jos da se pohvalim da sam optuzen za veleizdaju i da sam morao coveku za koga radim , celom kolektivu , jos nekima koje nisam poznavao za stolom, da platim turu pica. U kafani se pricalo da je , osim mene, jos neki vozac nispekspresa u gradskom igrao na Nemacku, ali za 5000.

Sunce mu kalaisano, sad moram da se vadim pomocu Australije, ako i tu nasi pobede ostaje mi jedino da se selim
                              Originally posted by Valent Vudriga
                              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• chobo13
                                CBC Senator XXL
                                • 01.05.2009
                                • 1274
                                • pozega,srbija
                                • AUDI,VW

jel to danas bila neka utakmica u egiptu?
                                jel to SRBIJA dobila neku utakmicu,kosarka?

Comment

Working...
                                X