Re: Srbija na SP 2010 / in & out 23-6-2010 10:20PM
@Laki
pa brate gledam ga i u utakmici sa Ghanom.lopta prodje pored njega,on samo treba da ispruzi nogu i da da gol.isto tako i sa Australijom.ostalima skidam kapu,trcali su,pokusavali.al brate Zigica ne varim.covek izgubio loptu i australija ode i dade nam gol.niti ih pljujem,al gledo sam ih u Klagenfurtu protiv Novog Zelanda.Muka me uhvatila.14000 Srba navija a oni ?I tad je Zigic imao dve sanse da da gol,samo da ispruzi nogu.
Ja da onoliko treniram imao bih 9 nogu,i driblao bolje od Pelea.Ko jos stavlja u sam spic coveka koji je mrtav nepokretan?
bice bolje,mlada su ekipa,ima par ljudi koji jedu na terenu i trce.
a za Amere,nije bila namera da ih ponizim vec samo da ukazem od kada oni igraju fudbal?i gde su stigli? a mi?jos mi krivlje kada vidim da smo prosli sa kime bi igrali.ok sudija nam hebo kevu,al ne smes da dozvolis da dotle dodje.ma krivo mi ,klinci mi se demoralisali skroz h
@stalker
pa sta radim,pozn ato je da kod malih ljudi je **** i glava u blizini pa varnichi
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
necu sa kenjam nista,ali i pre prvenstva sam govorio da Stankovic,Zigic,Pantelic,Lukovic cak i Vidic pa i smotani Milijas ne treba da igraju,ali ne zato sto su cigani
Nismo imali srece,verovatno ni znanja...uz to nam fali pobednicki mentalitet.....Bilo kako bilo hvala Orlovima sto su mi omogucili da ostatak takmicenja odgledam u miru i bez nerviranja
neko ovde pominja da je australija pobedila japan nekada pre,a vidite sad japanere,cimase dance samo tako!kamerunci holandjane,nema vise pravila,skupiti orlice iz seoskih liga pa da se jevropa nagleda fudbala!
skupiti orlice iz seoskih liga pa da se jevropa nagleda fudbala
ni ne znas koliko si u pravu gledam klince iz okoline backog petrovca, kulpin, glozane, maglic... ima talentova dece koliko hoces, izgaze ove mamine i tatine, novosadske kicose u fensi dresovima, dok si rek'o asov. ali sta vredi kad u tim mestima nema zute banke, nema ko da ih progura, ostace paori.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Dobro bre... Sad svi vi bolje znate da igrate fudbal od njih. Sve sami asovi u Srbiji, a niko ih ne vidi...
Momci su odlicno igrali, u prvom poluvremenu su promasili 4 100% sanse, u drugom su imali par sansi, nedosudjen penal. Evo i jedna Italija je ispala, Spanija ce sutra da grize da ne ispadne, Danska, Kamerun ispali. Nema cega da se stide. I neko iznad rece, ako su u savezu pametni, nece pustiti Antica da ode.
Comment