Motociklista ubio dečaka na pešačkom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Motociklista ubio dečaka na pešačkom

Generalno gledano naj vece kamikaze su klinci koji sa Tomosa skoce na R1,CBR,ZZR,GSX-r itd pa misle da su iznad ostalih.To su u 90% slucajeva vozaci bez "A" kategorije i motori bez ikakvih papira i da drzava hoce sigurno bi mogla da stane na put takvima.Druga kategorija su pravi bajkeri koji imaju regularan motor,koriste zastitnu opremu i ne divljaju,ja se njima divim jer se vidi da voze motore iz ljubavi i sa uzivanjem a ne kao gore navedeni mangupi kojima motor sluzi za hvatanje devojaka,podizanje ego-a i kao produzetak svog polnog organa pa jurcaju ko muva bez glave i ugrozavaju svoj i tudje zivote.Takvima treba oduzeti motor i strpati u zatvor dok jos nisu ubili nekoga.U svakom selu i u svakom gradu i policija i stanovnici znaju ko ima neregularan motor,ko nema dozvolu i ko divlja po ulicama pa neka se lepo donese zakon da policija moze da dodje na vrata i oduzme takav motor a ne da moraju da ih jure po ulicama i tako izazovu jos vece tragedije kako bi ih uhvatili na licu mesta bez dozvole i sa neregistrovanim motorom.
    Ja vozim kamion sa prikolicom i vise zevam u retrovizore nego kuda vozim,kako mi neki motociklista ne bi podleteo pod prikolicu.Takodje kada se sa sporednog puta ukljucujem na glavni i kada se uverim da niko ne ide pa krenem da se ukljucim molim boga de se ne pojavi neki R1 sa 250km/h i odvoji mi kamion od prikolice pa da ja budem kriv sto sam mu izleteo sa sporednog puta i da ga nosim na dusi a niko neca da kaze da u momentu kada sam ja krenuo da se ukljucim nije bilo nikoga na glavnom putu i da se ovaj stvorio za 2 sekunde iza krivine koja je na 500m.Bajkeri,razmislite i o ovome.Sa srecom i da vas ne vidjam u crnoj hronici.

Comment

Working...
    X