Mislim da u Sankt Petersburgu ti hidrogliseri tesko mogu da imaju ture po Nevi (klirens mostova je vrlo ogranicen) - pre ce biti da ces s mora malo posmatrati grad (mada ih iskreno nisam opazio). Za Moskvu - ne bih znao.
Ako te bas pali ideja brze voznje, elegancija, lepota, toplo preporucujem Twin-City Liner.
Moja slobodna prognoza je da ce i taj u Brodotehnici ici u rezanje.
Veruj mi i ja sam se sokirao kad se provukao
A nije meni do brze voznje, vec oni ostavljaju bas neki utisak na mene, ne znam zasto...
A evo jedne slike koju sam slucajno nasao kad sam gledao stare slike Novog Sada...
Ovde se po meni vidi kakve su to masine bile, ova starinska crno bela slika, i ovo cudo
Vozio sam se u hidrogliseru na moru u Grckoj, '95 ili 6 tako nesto...osim vizuelnog nikakav drugi utisak na mene nije ostavio, daleko mi je zanimljivija voznja na obicnom brodu. Ako neko bude u prolazu neka pogleda, mozda jos uvek saobracaju ti hidrogliseri u Grckoj na relaciji Kavala-Tasos.
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
ufff i mene ste podsetili na ranu mladost i voznju tim hidrogliserima u Dalmaciji
Definitivno takvi turisticki brodovi tesko mogu da budu ekonomski isplativi, znaci samo uz subvencije bi bilo moguce da postoje... sto znaci sanse za privatnu inicijativu su nemoguce...
Ovaj hidrogliser koji se prodavao mislim da je isecen.
Kada bi grad kupovao nove hidroglisere to bi bilo mnoooogooo skupo, ako jedan Monterey 315 SCR gliser kosta oko 100000 eur, onda bi hidrogliser sa kapacitetom za 50-70 ljudi kostao sigurno milion eur, sto je sigurno previse za budzet Beograda, pa toliko kosta jedan nov CAF tramvaj koji su kupili za GSP, a koji je sigurno daleko potrebniji Beogradu i Beogradjanima od hidrogrlisera.
Bilo je u nekim novinama, ali se ne secam kojim, uglavnom ostao je jedan koji je kupila neka privatna firma, sredila ga, ubacila sedista iz nekog aviona i vozi ture do viminacijuma i sl. Problem je naravno matematika, za turu do Kostolca treba mu negde oko 1000l dizela i bure ulja.
Ako je to taj hidrogliser ja cu se vozim
Inace, ovaj iz oglasa i dalje stoji u Brodotehnici, on se i prodaje, ali je na slici u oglasu ovaj drugo sto je stajao na obali Save. E taj je verovatno isecen Morao je da se skloni, cenim zbog ovih ciscenja obale...
E sad pogledajte na gornjoj adresi:
Polasci: 22. jun; 20. jul; 23. august;
Minimalan broj putnika: 30
Jednom mesecno! To govori koliko je Beograd (Srbija) nejako trziste, i zasto se sve to zavrsilo kako se zavrsilo sa pricom o hidrogliserima na nasem sektoru Dunava...
A i zasto onaj stoji u Brodotehnici i zasto niko ne zudi za tim da ga kupi (za 80.000 EUR).
Hidrogliser tipa POLESIJA (POLESYJE) je rečni brod dužine 21,3 i širine 5 metara. Poseduje salon za smeštaj 41 putnika, snabdeven mini barom i čajnom kuhinjom. Snažni motor tipa Zvezda M401 sa svojih 1180 KS, omogučava maximalnu brzinu od 70 km/h i krstareću brzinu od 55 km/h. Zahvaljujući velikoj brzini, pogodan je za plovidbe na dalje destinacije kao što su Novi Sad, Bačka Palanka, Apatin, zatim Titel, Bečej, Senta, Kanjiža, kao i Smederevo, Kostolac, Golubac, Djerdapska klisura...
Meni sedista deluju kao da su uzeta iz nekog rashodovanog Boeinga iz JAT-ove flote. Cak su i one odvratne pepeljarice prisutne
Pogledajte na sta lice, nisu cak ni jednaka, i izgledaju unisteno (obratite paznju na red do koridora, kad gledate sliku sa desne strane).
Jednom mesecno! To govori koliko je Beograd (Srbija) nejako trziste, i zasto se sve to zavrsilo kako se zavrsilo sa pricom o hidrogliserima na nasem sektoru Dunava...
A i zasto onaj stoji u Brodotehnici i zasto niko ne zudi za tim da ga kupi (za 80.000 EUR).
Nije Srbija nejako trziste nego je to prevazidjena tehnika. Zasto se vise ne voze stari autobusi, pa zato sto mnogo trose i slabo idu.
Comment