Presretaci na dva tocka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Re: Presretaci na dva tocka

Originally posted by Uzelac
    Originally posted by Kanarinac
    Preko zime ih voziti nece sigurno, a upotrebljivost im je jako ogranicena. Po gradu u guzvi nemaju sta da traze, dakle ostaje auto-put.
    Upravo ce ih voziti po gradu i guzvi i autoput u gradovima, eventualno sira gradska zona.
    Vozikanje, neko jurca, neoprezno menja trake, "nasilnicka voznja" ... malo ga prati sto na motoru nikako ne moze biti problem, snimanje i cestitka na adresu.

ja ti i dalje tvrdim da ti motori nisu upotrebljivi po gradu i guzvi! Motor ima 191ks plus, kako sam cuo, su stavili power commander. Tako da je nagurano na 200ks. Bas da vidim kako ce mirno da krstare i provlace se usred radnog dana po beogradskim guzvama. Umesto da su im uzeli skutere od 500ccm, oni im uzeli R! Jedina upotrena vrednost moze da bude na auto putu i to je to.
    Licno vozim R motor i znam shta znaci provlacenje po guzvi sa njim pod opremom!

I love my

Comment

• tomamega
      CBC Senator XXL
      • 19.03.2009
      • 715
      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

A šta ćemo sa Novim Beogradom, gde se može voziti (a neki i voze) kao na autoputu? Lično, ne volim da vozim motor po Nbgd bulevarima, jer sa 80kmh hoče da me pregaze, i automobili i motori. Trebaju im jake mašine jer znam puno ljudi koji sa R mašinama po gradu ne staju na znak policije. Takav motorciklista se ne može snimati i pratiti skuterom

U svakom slučaju pozdravljam ovaj potez ako će spasiti makar i jedan život.

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

ima da se iskrive kao jagnje na raznju kad upekne sunce pod onim koznjacima

kanarinac je u pravu, nema sanse da ce zalaziti preko dana u gradsku guzvu.. Od njih se ocekuje da love nocne kurchevite mladice koji jurcaju bez kacige srpskih vladara ili kao sto videh pajsera pre neki dan, sedi na rezervoaru nindze i vozi se pesackom stazom kroz ljude i deci na savskom keju

Takodje mislim da ce nekolicini njih proraditi adrenalin da ga sprze i ogule se kao krompir..

A to ce biti smesno

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Iskreno kad pandur hoce da me zaustavi cisto eto onako, ni ja ne stajem. Znam da nisam napravio prekrsaj, imam sve od opreme, regularan sam. Ja sad treba da stanem, ugasim motor, skinem kacigu, potkapu, rukavice. Dok izvadim dokumenta prokuvam. Tako da mu samo lagano mahnem glavom i iskuliraju. Par puta sam tako stao, da bi samo pogledao saobracajmu i tablicu i kao prijatno

Generalno gledano, leti u Beogradu jedino i moze da se vozi normalno nocu, nema automobila i guzvi, pa moze lepo da se vozi. Danju je uzas, i motorom idem kad treba da odavim neshto, bolje je nego kolima, ali zna da bude mucenje.

I love my

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

pa ti nemoj da vozis po danu
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Pa ti gledaj film u novinama

Pa generalno i izbegavam. ali ako je suvo, pre cu ipak motorom nego kolima, stignem 3 puta brze

I love my

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Opremili se ljudi za Miseluk i ostale nezvanicne skupove... Sta ste odmah zavidni?
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• 206
                  Admin od ispočetka :)
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

I onda neki besni motorista naleti na jednog ovakvog, koji pokusa da ga zaustavi - i odvrne gas u nadi da ce mu pobeci. I sta onda, krece jurnjava? Ako je to plan, razmislja li ko da li je opasnije imati jednog ili dvojicu magaraca koji jurcaju jedan drugog? Ako ne planiraju da ih jure - koja je poenta?
                  The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Uzelac
                    CBC Senator XXL
                    • 03.12.2006
                    • 1717
                    • munZe

Snimiti ?
                    Vise puta je receno da ne nameravaju da ih jure.
                    Slazem se da je u slucaju da samo zele da ih snime bilo dovoljno da uzmu i sporije/komfornije/jeftinije motorcikle.
                    work in progress

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

a i ne mozes isprovocirati nekoga da se trka sa skuterom
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Po prvi put zelim da budem policajac h
                        Stvarno smesno iz vise razloga. Leti ne moze da izdrzi ni sat vremena po suncu. A opravdanje da ih jure moze vaziti samo za autoput i to da bi ga stigao da moze da ga snimi a ne da ga juri. Bilo koje drugo jurcanje pogotovu po gradu ako neko ne stane sa divljim motorom i krene jurnjava garantujem karanbol 100%
                        Ako su vec hteli snimanje onda su scooteri sasvim dovoljni jer primaju vise opreme bolje se provlace i dovoljno su brzi da sustignu svakog po gradu ko je napravio prekrsaj. Ali GSX po gradu je stvarno ne buloza a jurnjava jos veca.
                        Jedino opravdanje je da GSX sluze umesto auto presretaca po autoputu jer su manje uocljivi, jeftiniji i brzi.
                        Ali u svakom slucaju nepotrebno.
                        U svakom slucaju cist bezobrazluk, kao da su za autopresretace kupili ferrari spider.
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dzoni_mkv
                          CBC Senator XXL
                          • 29.04.2007
                          • 875
                          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ja mislim da konstantno masite poentu. Koliko sam ja procitao (ne KurVir i Press i ostali slicni) oni jesu nabavili nekolikokom, od kojih su samo 10 GSXR. Ostalo je V-storm (korektno, par komada) i skuteri vece kubikaze (za po gradu). GSXR ce biti za auto put (jevtiniji od presretaca, brzi, manje para za odrzavanje), ibarsku magistralu i verovatno noc (kao sto neko rece) po Beogradskim ulicama. Sasvim korektno, kako je neki nacelnik vec izjavio. Naravno, ako je zaista plan takav. Ne vidim problem. 13 000eur je GSXR a za te pare nema trika da kupe bilo koji automobil za funkciju presretaca po auto-putu.
                          Jedini problem sto nikako nece biti udobno ljudima koji ih voze. Ceo radni dan provesti na R-u, pa ima dooope da im otpadne.
                          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Zato je tu beneficirani radni staz, ne brinem ja za njih
                            Videcemo koliko i kakvog efekta ce imati, u gradu ili van njega. do tada ne vredi naglabati...
                            Ja jedino znam da vise necu pratiti motore po Ibarskoj (oni brzi na pravcu ja u krivini pa se donekle kompenzuje)
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

taj suzuki po performansama lici na ovo?

http://www.blog.hr/print/id/1621492558/ ... rquee.html

valjda su videli da radi kod nekih drugih pa kupili taj R

a mogli su i ovo

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Kanarinac
                                CBC Senator XXL
                                • 08.10.2004
                                • 2870
                                • BG,Weedikovac

Vidjeni su u gradu pre neki, i slikani na Slaviji. Dal je experimentalno ili ne, ne znam.

Mislim da sam negde ranije napisao da su uzeli 10ak gsxr-ova, a da su ostali v-strom i skuteri

I love my

Comment

Working...
                                X