You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Dobro kad je led, magla...
A sta cemo sa vozacima koji voze 30kmh po suvom ili eventualno vlaznom kolovozu na 10+ stepeni gde ne moze da bude led?
Sta njima raditi?
Nista,cim mi se ukaze prilika ja ih preteknem.Nema svrhe nervirati se,svirati,psovati.Tako neces postici nista u saobracaju,mozes samo da dobijes preko nosa ako naletis na nekog sa kratkim fitiljem
Sreca pa sam vozio 30k-40 m\h, juce, inace ulica kojom uglavnom idem 60-70km/h, svakog dana, mrak, slaba ulicna svetla izlete mi devojka i to u drugoj traci (pesaka je isla) jedva da je nisam pokupio, obrisala mi je auto postrance od prasine i otkinula vinskom flasom retrovizor, flasu je u papirnoj kesi nosila - posla na slavu, prosla je bez icega, sem jedne ogrebotine, od stakla flase na nozi. Kaze nije me videla i zahvalila se sto je nisam pokupio
Ja jos manje kapiram one koji voze 70kmh putem gde je ogranicenje 80, jer jel'te nigde ne zure i pazljivo voze, i onda kad udju u naseljeno mesto ne spustaju brzinu, vec prolete sa 70 iako je ogranicenje 50kmh. Koja je to logika, nikad mi nece biti jasno. Lako je iskulirati kad ides od mesta A do B pa ajde, predjes nekako preko toga, ali kad si ceo dan za volanom
Mozda vise volis one koji voze ravno 80, onda u naseljenom mestu uspore na ravno 50, kod svakog znaka 60 na otvorenom putu (a ima ih znas i sam koliko) obore na 60.. ?
Mnoge stvari u saobraćaju su stvar procene i ne regulišu se u apsolutnim iznosima. Jedna od njih je i ova, koja kaže da auto ne sme predstavljati smetnju normalnom odvijanju saobraćaja. Po meni, taj koji ide 30kmh gde je dozvoljeno 60kmh i iza njega napravi kolonu od 200m predstavlja tu smetnju. Pitanje je šta bi procenio organ. Ali naravno, ako je sneg i led ili kiša, ja ću prvi tu da vozim 30mkh.
ne vidim uopste razlog da se proziva neko za stil voznje? svako vozi onako kako njemu odgovara i sto je najbitnije vozi svoju glavu.
ja imam dozvolu tacno 10god i vozim isto kao kada sam krao kola od caleta pre 15god! mislim da to nema nikakve veze sa stazom i godinama.
nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Ko voli brzo da vozi, ja ću ga besplatno provesti kroz intenzivnu negu. Malo da vidi ljude bez pola glave, a ni jedan od njih nije stradao od spore vožnje..
Pa ako tako gledate pesimisticno, trebali bi svi da se pozatvaramo u podzemne bunkere i ne izlazimo nikad. A kamo li vozimo automobile i slobodno interagujemo i krecemo se svetom, kad mozemo da zavrsimo na intenzivnoj sa pola glave. Sto svojom, sto tudjom krivicom.
Ja sam za onu varijantu, kad si sam, znas put, vidis put i poznajes auto, gas u patos.
Moj dozivljaj voznje automobila je licna satisfakcija, a ne nuzno zlo.
nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Comment