Bravo,a gde mu je lajsna zadnjih vrata i par slova
KO SAD KRSI ZAKON I PROPISE? (plavi u prekrsaju)
Collapse
X
-
Originally posted by BRABUSImas sliku mozda gde se vide i tablice ?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ma je*esh smradove. Ljetos meni se desi sledece. Vozim bosanske table pa se lijepe za mene ko ludi(ko djoja bosanac je pa nece da se buni) i sta biva, parkiram kola kod one garaze policijske iznad sajma. vidim im aoko 78(izbrojao sam toliko, kasnije) parkiranih u toj ulici, to je drvored izmedju parkirana auta, nije na putu nego bas parking, i ima odvojen trotoar za pjesake, i sta biva, digose mi kola.... a dok sam ja brojao kola dodje pandurski puch i parkira se na moje mjesto......i ja ga slikam.
ja napisem zalbu jer su mi ostetili i lijevo krilo prilikom podizanja, ima i plava farba sa njigovok kamiona,prilozim slike, i svjedoke. i st abude, zove me inspektor i ja se cujem sa njim, obasnim mu sve, i kaze da cemo rijesiti u moju korist, i ja mu jos kazem da idem na more i da me nece biti jedno 20 dana u bgd, mamu im je*em, da ne psujem vise, kad meni stize rjesenje da se zbog "vise puta nepojavljujem na suocenju" odlucuje da je policajac pravilno postupio, i daiako svi tu parkiraju nema znak za parking i da to znaci da je tu zabranjeno parkiranje.
e dabogda im trebalo tih 5000 dinara za sahrane, majku im hostaplersku
sramota, al sta ces moze im se. kako sam samo sa merakom izduvao gume jednom vozilu parking servisa, povadio sam ventile i ponio ih sa sobom, dok su ovi krcmili moje ili necije vec pare
treba ljudi krenuti da se malo sveti ljugavcima, ok kad zabrljam nesto kazne me i to je to, ali ovako sto se meni desilo je stvarno pljacka.
eh da kazu mi da se zalim vrhovnom sudu, e sad cu i to da uradim samo da vidim sa nekim advokatom, ne znam nij ednog jer sam nov ovdje.
u bosni je to mnogo bolje rijeseno stvarno, odmah medjunarodnoj se zalis, i prc..... aj nek zaseru nesto, ode glava
Comment
-
-
E to sa nepojavljivanjem im je dobra fora, dosla pre par dana meni patrola sa nalogom za privodjenje na kucnu adresu, kao bla bla, ne odazivam se na poziv sudiji za prekrsaje. Koji bre poziv, kakav poziv, nista, da on meni gde i kad da dodjem sutradan, i tamo ja naravno dignem dreku i kmeku kako cu da tuzim postu i sve zivo sto oni meni ne isporucuju pozive za sud, kad mi kasnije u posti rekose da su od tih sudova jedno vreme imali instrukcije da neisporucene pozive (tipa ako nema nikoga kod kuce) istog dana vrate nazad. Ne znam ko je gori, ti koji su izmislili tu glupu proceduru, ili posta koja te ne obavesti da je makar pokusala da ti isporuci poziv
No, ipak to nije tema ovde....
Comment
-
-
Da upozorim ekipu, od sada nećete moći da obavite registraciju vašeg vozila ako niste prethodno izmirili dospele kazne za učinjene prekršaje....ako vozite neregistrovan auto činite drugi prekršaj i tako u krug.....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ovo je ipak mnogo bolje, usko je vezano, a ne kao te gluposti za porez kada podtanari nisu mogli da registuju auto ako vlasnici stanova nisu platili porez na imovinu.
Napravio si sr***, verovatno sa tim autom koji hoces da registrujes - isplati obaveze, pa se vozi i dalje.
Uostalom, tako je i u drugim zemljama, mogu valjda da potvrde dranix, boost, luna...Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nemam ništa protiv ( bar ne efikasno, ali u drugim zemljma ne nosiš potvrde o tome, oni znaju da li si platio ili ne. Opet će biti šalterisanja, taksi, itd...
Comment
-
Comment