Uuuuu od sada drzim fotoaparat na gotovs, ne znam koliko puta sam uhvatio pandurskog Pezoa parkiranog u pasazu prema mojoj garazi, uvuku se dzukci u pasaz, sklone pred ulaz u garazu, tako da ne mogu da udjem u garazu od njih E onda im se lepo prikradem do branika, i popalim SVE farove koje imam i malo zasviram E kakve su TO face kad krenu da se bude i mrste po kolima
The difference between men and boys is the price of their toys
Neverovatno:
30.11.2004. godine na puto od Subotice ka Novom Sadu zaustavila me patrola. Kazu vozio sam 104. pri tome mi nepokazu radar ni u jednom trenutku. Potom mi uzmu doklumente i pocnu da pisu prijavu. Kazem saobracajcu da mi pokaze radar a on odgovori da nemoze jer je vec merio drugo vozilo???!!!
Ja u prijavi upisem da imam primedbi i da mi nije pokazana brzina kojom sam se kretao.
U julu 2005. godine stigne mi poziv od sudije da se javim u Beogradu kod zamolnog sudije. Ja se uredno javim, istaknem da mi nije pokazan radar i kazem da se nisam kretao tom brzinom sto sam i u primedbi na licu mesta jasno napisao i potpisao. Sudija mi rece da je sve uredu i da je to pravno meodrzivo i da cekam rasplet...
Epilog:
Sud u Novom Sadu donosi resenje o kaznjavanju 1000,00 dinara. Kaze se u objasnjenju da je policajac uredno pokazao radar meni?????? i da sam ja prihvatio i potpisao zapisnik????? bez primedbi.
Jos navodi i cinjenicu da okrivljeni nije morao biti saslusan (a ja sam saslusan uredno) te da je odluka doneta bez saslusanja okrivljenog.
Nije problem u 1000,00 dinara nego sta znaci ovoliko laganje
P.S. Joj da oce malo mraka da padne i ovde ko u Parizu, ja bih palio samo Pezoe, Puntice, poneku Floridu.........
Uuuuu od sada drzim fotoaparat na gotovs, ne znam koliko puta sam uhvatio pandurskog Pezoa parkiranog u pasazu prema mojoj garazi, uvuku se dzukci u pasaz, sklone pred ulaz u garazu, tako da ne mogu da udjem u garazu od njih E onda im se lepo prikradem do branika, i popalim SVE farove koje imam i malo zasviram E kakve su TO face kad krenu da se bude i mrste po kolima
Iako ovo ne spada u gupu krsenja saobracajnih vec zakonskih i pravnih propisa od strane pandura i sudija pogotovu ,podrzavam i tu akciju zato sto se i meni desila par puta ista stvar
Comment