Smrdibube....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Smrdibube....

Zašto? Zbog poslednjeg reda u mailu...
    Staviću ih ovde da dobiju na rejtingu da ne bi maltretirali sve oko sebe...
    PRAVNI SEKTOR

Postovani,
    Pozivamo Vas da uzmete ucesce na seminaru:

NOVI ZAKON O PARNICNOM POSTUPKU

-nova zakonska resenja i primena u praksi-

koji ce u organizaciji Instituta za poslovna istrazivanja-MBA biti odrzan u Beogradu 03. februara 2012. godine.

(program seminara dostavljamo u attach-u)

Cilj ovog seminara je blagovremeno upoznavanje polaznika sa resenima koja su sadrzana u novom Zakonu o parnicnom postupku, koji stupa na snagu 01. februara 2012.godine.

Posebna paznja bice posvecena najvaznijim institutima, toku parnicnoh postupka i posebnim postupcima, od kojih su neki prvi put uvedeni kod nas. Polaznici u okviru kotizacije dobijaju brojnu i obimnu literaturu koja ce olaksati primenu ovog Zakona u praksi. Pored odstampane i ukoricene prezentacije predavaca i CD-a koji sadrzi ovu prezentaciju, tekst Zakona i izvode iz komentara Zakona, polaznici seminara ce dobiti i komentar novog Zakona o parnicnom postupku u B5 formatu ciji je obim 650 strana.

Mnogi sporovi kod privrednih subjekata, banaka, osiguravajucig organizacija i drugih institucija resavaju se na sudu u parnicnom postupku. Zbog toga smatramo da ce ovaj seminar biti od koristi svima koji rade u pravnom sektoru u spomenutim organizacijama i institucijama.

Srdacan pozdrav.

Prof. dr Milos R. Kastratovic

-----------------------------------------------------------------------------

INSTITUT ZA POSLOVNA ISTRAZIVANJA - MBA

Beograd,Visokog Stevana 43a

tel: 381 11/ 20-30-002; 29-28-005: 20-30-112

tel/fax: 381 11/ 29-28-015

E-mail: institutmba@sbb.rs ; ins@EUnet.rs

Ukoliko ne zelite da dobijate informacije sa ovakvom sadrzinom, javite nam kako bismo Vas iskljucili iz baze.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Odg: Smrdibube....

Lepo je što misle na tebe ali me zanima čime si to zaslužio da dospeš u njihovu bazu. I ja bih
    ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Nemam pojma, verovatno kao i mnogi drugi, kupe cd sa adresama i šikaj svima redom...

Znači treba da idem na kurs da mi uzmu neke pare a neznaju ni unsubsribe link da stave, nego ejjj javi se televunom da te sklonimo iz baze... pa nije ovo '41 da sedimo u bazi... Nisam ja tražio da me stavite a neću ni da me sklonite, ostaćete ovde kao smrdibube....
      Reciprocitet... ako vam smeta ova poruka, javite da vas sklonim iz baze...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Još jedna smrdibuba..

Izdvajam osvrt na tačnost baze, autogas Sale je neka druga firma iz NS-a a druga stvar je zbog ovakvih smrdibuba nas ili vas maltretiraju preko maila...

Naša posebnost je tačnost podataka koje prodajemo, naime nudimo vam bazu sa tačnošću od 93%, dok je uobičajena tačnost podataka dostupnih na našem tržištu 80%.

Poštovani Auto Gas Servis Sale,
        Dozvolite da Vam predstavimo jedinstvene proizvode na našem tržištu kojima otvarate vrata novih poslova, budućih klijenata i saradnika. Informacija je dobra samo ako je tačna i pravovremena.

B2B / Marketing baze podataka

B2B ili pun naziv Business To Business baze podataka su zapravo poslovni imenici koji se sastoje od: naziva firme, adrese, telefona, faksa, emaila, web adrese, šifri delatnosti, naziva delatnosti, PIB-a, matičnog broja firme itd.

Nudimo vam:
        1. Srbija B2B - Marketing baza podataka sa preko 140,000 firmi sa svim podacima potrebnim za kontaktiranje
        2. Hrvatska B2B - Marketing baza sa preko 65,000 firmi
        3. Slovenija B2B baza sa preko 70,000 firmi

Kontaktirajte nas za uzorke

Naša posebnost je tačnost podataka koje prodajemo, naime nudimo vam bazu sa tačnošću od 93%, dok je uobičajena tačnost podataka dostupnih na našem tržištu 80%.

Email marketing
        Ova tehnologija je omogućila da se preko interneta povežu medjusobno svi proizvodjači ili davaoci usluga sa svojim potrošačima i klijentima. Možemo da vam pomognemo da ostvarite svoju kampanju bez gubljenja vremena i novca na aktivnosti koje nemaju nikakvog smisla za vaše buduće klijente ili kupce. Ono po čemu smo posebni u ovom je da garantujemo isporuku vašeg promo lettera u inbox!

Naše prednosti

Pružamo vam mogućnost dizajna email flajera koji se u svim email klijentima vide isto. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i sofisticiranoj tehnologiji garantujemo isporuku vaših emailova direktno u inbox. U svakom trenutku možete imati uvid u statistiku vaše kampanje, gde možete pratiti koliko je mailova poslato a koliko otvoreno i pregledano.

Radujemo se potencijalnoj saradnji i očekujemo Vaš odgovor.
        Sve najbolje!

Neki od naših klijenata i saradnika

Dragan Gligorić | Menadžer prodaje
        T: +381 64 2242019
        E: dragan.gligoric@loara.biz
        W: www.loara.biz

Email za žalbe/reklamacije dpanic@loara.bizOdjavite se sa kampanje

https.autogas.rs

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Odg: Još jedna smrdibuba..

Originally posted by Dora View Post
          Izdvajam osvrt na tačnost baze
          Uz to bih dodao i ovo: Informacija je dobra samo ako je tačna i pravovremena.

Po Marfijevom zakonu, podatak koji ti je potreban će biti u onih 7%
          ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Opet ovi samo je sad drugi manager prodaje...
            Učite deco za spamere, to je najlakši način da imaš titulu manager prodaje
            Da ne bude zabune, nema im reklame besplatno, možda se neki pitaju šta je ona dipla strelica na kraj linka, to znači nofolow ili kako se već piše

Poštovani Auto Gas Servis Sale,
            Da li želite da vidite poslovnu ponudu firme Stekom D.O.O. (Loara Solutions)?

DA NE
            Radujemo se potencijalnoj saradnji i očekujemo Vaš odgovor.
            Sve najbolje!

Neki od naših klijenata i saradnika

Milisav Tadiić | Menadžer prodaje
            T: +381 65 222 00 83
            E: milisav.tadic@loara.biz
            W: www.loara.biz

Odjavite se sa kampanje

https.autogas.rs

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

OTP banka smrdibube

Rešio sam da ovo postane stalna tema a ako treba napraviću i poseban forum za to pa da svaka smrdibuba ima svoju temu...

Ukratko OTP banka, izlagali me ko da ne kažem šta u startu, nema ibankinga, ima ali softver će biti napravljen za 300 godina kad se vrate turci. Internet karticu vodi drugo odeljenje banke pa ako treba neštro jer ibanking ne radi izmedju moraš dva puta stajati u redu.. Uglavno lažovi, zatvorio sam račun pre skoro godinu dana i sad me je neki moron našao silovati sa SMS-om o životnom osiguranju koje mogu kod njih da uplatim..

Moron je zato što ne zna ništa o omeni jer da zna, znao bi da sam mator i da me nijedna kuća neće osigurati sem da im plaćam rate tek onako da im se nadje...
              Ono što ih uvrštava u listu smrdibuba je korišćenje mog broja telefona a za koji me nisu pitali da li želim primati reklame i pamaflete.

Možda bih donekle ali samo donekle razumeo da sam njihov komitent i dalje pa da me "obaveštavaju" a ovako je čista piraterija, bezobrazluk i jedenje bureka a najviše me iritira što mi kao daju mogućnost da se odjavim sa liste na neki broj...

Pa mater vam koristio slon uza zid nisam se ni prijavio, neko je treba oda me nazove i pita želiš l iti to a i to bih smatrao smaranjem, ako želim, pismen sam tražiću.

Isto kao moroni na Sezamu, to je servis i nemože da se isključi, more može...

https.autogas.rs

Comment

• marinac
                CBC Senator
                • 13.03.2006
                • 277
                • Beograd
                • Alfa 156 JTS

Mozda da podneses tuzbu, pa se i ovajdis od njih

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Zaboravio sam na ovu temu...

Nova smrdibuba...

Njega brinu njegova prava a što to mene ne zanima uopšte koga briga...
                  Ostaće mu ovde večita reklama kao smrdibubi....

Pravna pouka:
                  Ovaj e-mail sa prilozima (u daljem tekstu zajedno: „Poruka“) je vlasništvo „HM KAPITAL“ d.o.o. (u daljem tekstu: „HM KAPITAL“) i namenjena je isključivo primaocu/primaocima na koga/koje je adresirana. Ukoliko vam Poruku nije neposredno uputio pošiljalac koji je pisanim putem ovlašćen od HM KAPITAL za drugačije postupanje sa Porukom – o čemu ste slobodni da zatražite dokaz – umnožavanje, čuvanje, prosleđivanje, štampanje i objavljivanje celine, delova ili informacija iz poruke je neovlašćeno i zakonom zabranjeno, a sadržina poruke nije obavezujuća za HM KAPITAL. Radi prevencije pravnih posledica, potrebno je da o neovlašćenom prijemu odmah obavestite HM KAPITAL na adresu: dejan@hm-kapital.rs I poruku obrišete sa vašeg računara. HM KAPITAL ne snosi odgovornost u vezi sa eventualnim posledicama koje može pretrpeti bilo koje lice po osnovu informacija sadržanih u poruci, štetnog koda ili kompjuterskog virusa.

Legal notice:
                  This e-mail with attachments (hereinafter collectively reffered to as: “the Message“) is the ownership of „HM KAPITAL“ d.o.o. . (hereinafter: “ HM KAPITAL “) and it is designed exclusively for the recipient/recipients it has been addressed to. If the Message is not directly delivered to you by the sender who has been authorized by HM KAPITAL in writing to treat the Message otherwise – the proof of which you may ask for – copying, storage, distribution, printing and publishing of the whole Message, its parts of information from the Message is, therefore, unauthorized and prohibited by law, and the content of the Message shall not be binding for HM KAPITAL. In order to prevent legal consequences, it is necessary to immediately inform HM KAPITAL about the unauthorized reception at the following address: dejan@hm-kapital.rs and erase the Message from your computer. HM KAPITAL shall not bear responsibilty for any possibile consequences that any person may suffer on the basis of the information contained in the Message, a malicious code or a computer virus.

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Izgleda da samo ja imam smrdibube

Banka Intesa, šalje reklamne poruke na moj telefon na koje naravno ne možeš odgovoriti..
                    Dešavanje od malopre...

Kol centar (turim ih u ime centra, veri poslovno, najs, vanderfaul) treba da odslušaš pola sata dok ne dodješ do operatera a namerno je napravljeno tako da pola njih i ne shvata da možeš dobiti živog ćoveka, pardon ženu... Ne bih se iznenadio da to tarifiraju kao one dahćuće sajtove...
                    Uglavnom kad se konačno javi operaterka kažem da ne želim primati reklmne poruke a ona kaže sačekajte, ja čekam a ona posle nekog vremena opet sačekajte ako nije problem, naravno da jeste jer sam se iznervirao što sam dobio poruku a sad još i čekam pola sata i trošim impulse... Onda teta kaže ako nećete onda ugasite telefon, onda tek ja dopizdim (nisam je shvato ali je izgleda mislia u centrali) našta sam tek... Pa sam rekao da nisam ja ni upalio telefon da bi mi oni slali poruke a onda je rekla da sam neljubazan... Sramota, nisma rekao ni da mater ni fater ni išta, sam osam rekao da je problem što sedim i čekam u tišini, čak niko ni ne dahće... Nema pojma šta sam i kakav sam kad sam neljubazan... a onda sam probao da objasnim da neću da idem u centralu da ugasim telefon jer ga nisam zato ni upalio a niti njima kupio a onda ona meni kaže pa bato kad si potpisao ugovor to si dozvolio, to je uslov!!

A jel.... e onda idemo da ugasimo ugovor... danas me mrzi da se presvlačim ali sutra ću ići ranije... ionako su mi maznuli 15 evra sa računa a niko ne zna zašto a i uveli su brojeve kao da sam krimos ili penzioner a plus rade po 3 stranke na sat, katastrofa...

Isto i ove orionske smrdibube.. ista priča sa tim da se na kraju onaj na šalteru iznenadio kako to da su me isključili iz programa slanja kad igra film u Odeonu... O jeee, bato isključili su i tako će ostati...

Plus gore pomenuti gejovi iz sazveždja kažu da migracioni kod treba da čekam dan dva... pa bato do neba smrdite.....

I sad za svaku ustanovu gde sam ušao ja moram da se odjavljujem jer je njima normalno da me obaveštavaju kad je prdnula engleska kraljica i koliko košta karta u prvom redu za taj spektakli....

Uglavnom smrdibube...

P.S
                    Zašto svaka stoka danas smatra da sam ja kupio telefon da me oni mogu ********ti preko njega.. . Razumem klince ono zvrcnu pa pobegnu ali ovo su bre poslovni ljudi, pita se valjda prvo...

Sad će da mi kaže pa nisi čitao ugovor a ja ću da im kažem nek ga čita tvoj tata koji te napravio... Cepaj bato...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
                      Izgleda da samo ja imam smrdibube

Nemaš samo ti, al' lepo pišeš pa da ne kvarimo
                      ex SAABotražitelj

Comment

• expendable
                        CBC Senator XXL
                        • 04.11.2009
                        • 3662
                        • Bor

Originally posted by stevak View Post
                        Nemaš samo ti, al' lepo pišeš pa da ne kvarimo

Ili:
                        Ove (smrdibube, pre svega na šalterima) su se profinile (šiknule deodorans, nije baš okupano al' opet malo bolje).
                        Doduše medicinska sestra što htede da bije jednog momka (ni krivog ni dužnog) ... verovantno nisu stigle zalihe (parfema).
                        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Ide me danas ko ona stvar budalu... Smrdibuba pisačka za pauka mi je okačila doplatnu karticu za parking kod SBB-a na bulevaru oslobodjenja 62 valjda taj broj....

Piše ovako "opažen" u 19:25 a izdata u 19:48.. Čuj opazio me je, ma dojavili mu da dolazim garant neka da ne kažem šta jer kako bi me inače opazio u to vreme kad sam stigao par minuta kasnije, što će potvrditi gospodja iz SBB-a koju sam pitao koliko je sati ne zbog smrdibube pauka nego zbog toga da je ne maltretiram ako radi još malo, došao bih sutra. Mrzim kad mi neko upadne u 5 do 16 i kaže a jel može... Opazio... opazi se neprijatelj i slični dogadjaji a mi smo u istoj državi pa znači nismo neprijatelji ili jesmo ko zna... Išao sam da pitam kako da zasnujem pretplatnički odnos... Koji izraz brate kao da stupam u brak, još jedna izraz pa ne marširam ili ne daj dva božeta idem u vojsku mada kad bolje razmislim... no kaže gospodja ili gospodjica i daljem tekstu gospodja da radi do 20 i nije problem, dajte mi ličnu kartu i dokaz o vlasništvu nad nekretninom... Pa mislim se u sebi, e svaki dan nosam taj račun za struju i infostan ne bi li me neko pitao a jel to tvoja kuća... naravno da ličnu kartu nosim sa sobom ali to je pola potrebnog. Uglavnom kažem gospodji idem do kuće i ako stignem nazad za 15 minuta dolazim a ako ne onda sutra jer mi reče da je za ugovor potrebno 5 minuta...
                          Sednem u ljutu spravu i spičim se za Bele Njive na Podbari... Iz nekog razloga svi misle da je to negde bogu iza tregera u PM na teškim livadama 100 km od grada a ono je 500 metara od centra.. Zašto se zove Bele njive neki drugi put... Ne bih sad da hvalim auto a ni vozača uglavnom, sam bio nazad do parkinga negde oko 19:44 opet gledao na sat mobilnog da je ne maltretiram.. Ovaj put stanem direkt ispred SBB-a a prethodni put sam stao kod Dačmena irajfhajzen banke... Ispadam brzo i žurim ali me usput neki dobrovoljci obrlaćuju da platim razglednicu za pomoć nekoj deci, kažem žurim ali ne da se ni on, kaže objasniće mi usput i stvarno žuri pored mene, 10 za trud, stvarno... nisam čuo tačno šta konkretno ali sam čuo deca i kažem u hodu da zdravo žurim ali nemam sitno i čekaju me da pravim ugovor i da ću platiti kad se vraćam jer moram njima platiti pa će biti sitno...

Gospodju sretnem u holu i kaže da sam bio stvarno brz na šta sam ja rekao ne ja nego trabakula jer se uz stepenice vučem kao slina ... Iiii setim se da sam ostavio telefon na sedištu kad sam gledao koliko je sati i kažem gospodji moram se vratiti po telefon jer će mi neko razbiti staklo za bezvezni telefon.. Dam joj papire i LK a ja nazada sa stepenica do kola. Usput prerovašim novčanik i nadjem 100 dinara pa onom u prolazu turim na onaj podmetač što piše i kažem mu da i dalje žurim da mi ne treba razglednica ni priznanica, on se uredno zahvali i ja do kola, uzmem telefon i tu je več tih 46-7-8 minuta i dok ja zaključam i to, nije bilo cedulje. Sad ili je smrdibuba bila sakrivena iza točka sa druge strane auta ili je bio na drvetu i vrebao odgore, rekao bih da je bio na drvetu... Kad bolje razmislim siguran sam da žive na drveću... i jedu južno voće... i... Zaustavi se bre...

Uglavnom ušao sam unutra, gospodja je odradila skoro sve, sišla samnom do blagajne u prizemlju i sačekala da dobijem kusur. Izvadio sam telefon i pokazao joj vreme, bilo je 57, znači tri minuta pre fajronta, bio sam ponosan što je nisam malterirao posle radnog vremena.. I onda izadjem i zateknem cedulju od smrdibube paukovske na kojoj piše to što piše.. Sad voleo bih da znam da li važi i dalje ono 15 minuta pa onda piše za parkiranje ili odmah ali ja sam za pola sata došao na parking, otišao do kuće, našao račun a svi znaju kako ja uredno plaćam i držim račune ali u duminama, vratio se nazad i ostalo mi tri minuta...
                          I naravno stao na praking na dva mesta sa razmakom od 200 metara,
                          Pa šta lažeš zamlato jedna bre, bio je dva minuta pre toga i ostavio cedulju, tražio sam ga po parkingu, bulevar je, trotar širok i skoro prazan, vidi se do 500 metara a njega ili nje ga nema, kao duh, zato imsilim da se kreću po drveću, sad kad vratim film, mislim da sam video slomljenu grančicu pored auta samo nisam odmah povezao...

Znači usput sam toliko njaoke da će se svi setiti gde sam bio i tačno šta sam radio i to svaki minut. Što bi rekli u prevodu ćeraćemo se...

https.autogas.rs

Comment

• comi 1342
                            Moderator
                            • 28.09.2005
                            • 1126
                            • NS
                            • Giulietta ,PUG 106,

Koliko sam ja shvatio njihov metod, mora da te slika dva puta, kad te uočio, i kad tiga je zakačio (da prostiš,). Tu će se vidi da si promenio mesto parkiranja, a kako to oni tretiraju... Ako baš hoćeš da si čist kod njih, idi pa se raspravi, moraju imati slike. Inače, za jednu doplatnu (čak do 5 komada), neće te tužiti, jedino ako te odnesu, onda će tražiti i tu da platiš ...
                            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Mogu da ga duvnu za to, nikad ne stanem gde ne smem, uvek na parking.. i sad kapiram da su pojeftinili, 900 dinara umesto 1080, a posle kažu sve poskupljuje

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X