Smrdibube....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Juče sam razgovarao sa drugarom koji je dugo radio u poreskoj upravi, kaže došla im jednom neka njihova unutrašnja kontrola i stavila primedbu da nemaju dokaz da je poreski obveznik preuzeo rešenje te samim tim isto nije pravosnažnoOriginally posted by zoranbg View Postja sam cerki kupio Clia pre 10 dana.mora kopija LK prodavca. 3 puta se dolazi ako imas sve papire.prvo predas,drugi put platis odma.i sutradan dobijes resenje. da ga podigne moze bilo ko.ne mora ni prodavac ni kupac. samo da se ima uplatnica i ona cedulja sa brojem resenja.sve ukupno oko 5 dana zezanja.opstina Cukarica.
Zato su uveli u Zemunu da mora lično vlasnik vozila odnosno poreski obveznik da preuzme rešenje

Comment
-
-
To možeš. Prošlog oktobra sam klincu kupio auto i odmah platio porez na prenos a auto sam preveo na sina u aprilu ove godine kad mu je isticala registracija. Prethodni vasnik, koji je iz Mladenovca, je u njegovoj opštini završio poresku papirologiju za 3 dana uključujući i plaćanje i predao mi papire.Originally posted by Nelson View PostRecimo sad platim, i posle 6 meseci kad vratim auto iz Nemačke (a treba bi zbog bukvalno selidbe i funkcionisanja) nema da čekam gluposti već samo prenesem auto. Da li bi to moglo tako ? Država bi za malo bila u plusu.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
U Nisu moras dva dana da izdvojis,
jedan dan da predas obrazac, za 7 dana ides po resenje pre podne,
pa onda ides da uplatis pa po overeno resenje ides popodne.
Doduse nema guzve pa sve moze brzo da se zavrsi, ali mora 3 puta da se ide...Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
-
evo, 32. dan, rešenja nema.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
bgYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Triesssidvaaa danaaaa, na mom srcuuu ležiii ranaaaa
Comment
-
Comment