a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

ni traga od onog "voznja neprilagodjena uslovima puta"...
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• stevak
      CBC Senator XXL
      • 31.05.2009
      • 1215
      • Zemun
      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by alexa05 View Post
      ni traga od onog "voznja neprilagodjena uslovima puta"...
      Jel' ti znaš šta je lastiš? To je ono za gaće, pa se se rasteže kako kome treba. Nekad se i olabavi, pa gaće spadnu.

p.s. Ovo nema veze sa politikom...a ni sa polikitom (što bi rek'o čubs)
      ex SAABotražitelj

Comment

• kuzmar
        Moderator
        • 18.12.2009
        • 783
        • Lazarevac
        • Pezo 207 1.6 HDI

A sta ako je ovo neki kompromis zbog Urgentnog centra? Koliko se secam taj pesak je preminuo u UC nekoliko sati posle udesa ne docekavsi da ode na dijagnostiku radi snimanja unutrasnjih organa. I ako se dobro secam preminuo je zbog unutrasnjeg krvarenja. Ko bi iz UC trebao da odgovara?

P.S
        Ne opravdavam nikoga niti imam razlog za to, samo hocu da podsetim kako svako od nas moze da se nadje u jednoj od te dve uloge. Mi znamo sta se dogodilo samo iz medija, ali isto tako znamo da mediji veoma cesto pisu nesto sto i nema veze sa realnoscu pa je pitanje sta je tacno napisano o ovom slucaju.
        www.paluba.info

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

kadija te tuži, kadija ti sudi

Po principu kadija te tuži - kadija ti sudi, valjevska inspektorka Gordana Matić napisala je u odgovoru da su primedbe na rad Gordane Matić neosnovane, nakon čega se uredno potpisala i udarila pečat.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/442744/Inspektorka-odbacila-zalbu-na-svoj-rad-i-sama-se-potpisala
          ex SAABotražitelj

Comment

• kuzmar
            Moderator
            • 18.12.2009
            • 783
            • Lazarevac
            • Pezo 207 1.6 HDI

Nije to nista.

Plaćaju jer ih greje zid komšije?

IZVOR: B92Vrbas -- Mnogi građani Srbije plaćaju grejanje i van grejne sezone, ali ima i onih koji nemaju nikakvo grejanje u svojim domovima, ali su primorani da plate.

Tweet

Ilustracija (sxc.hu)
            U pitanju je takozvano "indirektno grejanje", koje je ovih dana iznenadilo mnoge Vrbašane na njihovim računima za komunalne usluge.
            Njima je na računima ponovo uračunata usluga grejanja, iako nju već godinama ne koriste. Nije u pitanju greška, već novi pravilnik Javno komunalnog preduzeća "Standard".
            Odjava grejanja ili plombiranje radijatora više ne pomažu, jer "indirektno grejanje" mora da se plati.

To je grejanje koje stiže u stanove ili lokale preko komšijskih zidova, plafona ili poda, a u JKP "Standard" kažu da je novi pravilnik donet u skladu sa načinom poslovanja u Srbiji i da će se time zaštiti i preduzeće i redovni korisnici.

Preduzeće je beležilo finansijske gubitke zbog gubljenja energije tokom sezone, a razlozi su brojni, ali najznačajniji su u takozvanom "indirektnom zagrevanju" odjavljenih korisnika čiji su se stanovi grejali preko instalacija i zidova.

Navodno, time su ugrozili i kvalitet grejanja postojećim korisnicima, ali preduzeću doneli dodatne troškove od preko tri miliona dinara po grejnoj sezoni.
            www.paluba.info

Comment

• rekordan
              CBC Član
              • 31.05.2009
              • 99
              • Nis

Ma blaga zima ove godine pa iskljucene komsije puste klimu na hladjenje da zeznu toplanu.
              Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

"indirektno grejanje" mora da se plati. To je grejanje koje stiže u stanove ili lokale preko komšijskih zidova, plafona ili poda."

Veću glupost od ove nisam video paaaa, ima tome desetak dana.

No, evo ideje za tužbu prema komunalnom preduzeću. Naime, svi oni koji su se otkačili sa njihovog grejanja su to uradili zato što nisu bili zadovoljni isporučenom količinom toplote i smem da se kladim da je sada u njihovim stanovima toplije nego kod onih koji se greju preko komunalnog a to nije teško ni proveriti i izmeriti.
                E sad, pitanje je ko tu koga dogreva i ko bi onda trebalo da doplaćuje. Jeste da je potrebno malo truda ali verujem da bi se isplatio, i da sam ja u takvoj poziciji, sigurno bih to i uradio
                Last edited by stevak; 15.02.2014, 02:13.
                ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

U zemlji Srbiji da bi zatvorio firmu ti kažu da moraš prethodno sklopiti ugovor o zakupu sam sa sobom jer iako si vlasnik objekta to ništa ne znači...
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

malo sam zapostavio temu, ali ne zbog nedostatka materijala.

POHAPŠENI: Srbi po Austriji krali katalizatore iz vozila! - Kurir

to se desavalo u evropi.

a pocelo je i kod nas...

covek ostavi uvece auto na parkingu a ujutru probudi ceo komsiluk...
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2009
                      • 3662
                      • Bor

Jedina razlika: tamo ih pohvatali, a ovde će im samo rebnuti reket (ako ih uopšte po'vataju).
                      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

u poštu nikad sa karticom !

HTML Code:
                          http://www.krediti.rs/vesti/u-postu-nikada-s-karticom/5937/
                          ja nisam znao za ovo.
                          platim dva računa za tv+internet u iznosu od 2 x 1900 din. uzmu mi proviziju 2 x 45 din i to je ukupno 3890 din. i ja to platim VISA electron karticom od SOC Gen banke. i to je uredu.
                          medjutim gledam izveštaj od banke online. Pošta mi uzela još 300 dinara,na ime provizije za podizanje gotovine !!.
                          ukupan trošak 390 dinara za plaćanje računa od 3800 dinara.!
                          od sad samo kešom plaćam. možda počnu tako i na pumpama , sipam za 2000 din benzin i uzmu mi plus 300 din provizije.
                          ovi iz pošte su namazani samo tako.podizanje gotovine nije nego... , ni jednog sekunda nisam taj novac imao u rukama.
                          Last edited by zoranbg; 20.04.2014, 09:06.
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• vladaomega
                            CBC Senator XXL
                            • 11.10.2010
                            • 484
                            • beograd

tv+internet u Surdulici 1400din.kazem ljudima da to isto u BGD placam 2600din oni neveruju.

Comment

• mupe
                              CBC Senator XXL
                              • 05.10.2006
                              • 822
                              • bg
                              • Laguna 3 GT 2.0T 205

Koliko tv-a i koliko interneta?

Comment

• tomamega
                                CBC Senator XXL
                                • 19.03.2009
                                • 715
                                • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                                • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Tačno tako, i da li je digitalna Tv uključena u tu cenu ili ne?

Ovo što je zoranbg platio u pošti je slično kao kad uzimate novac sa bankomata banke koja nije vaša. Mislim da je minimalna naknada 150din, i pošto je imao 2 transakcije, to je bilo 300 din. Ja svima kažem da je pošta postala vrlo skupa za obične uplate. Čak ima dosta banaka oje su jeftinije, ali navikao narod na poštu pa to ti je

Comment

Working...
                                X