a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Poskok na automobilu u centru Leskovca

31.07.2013. - 13:0128
    Ispred Narodne biblioteke "Radoje Domanović" u centru Leskovca jutros je nastao opšti metež, kada je na jednom automobilu primećena otrovna zmija - poskok.

Otrovnica je primećena na haubi službenog vozila kompanije "Frikom" u trenutku kada je vozač Mladen Mladenović (34) iz okoline Niške banje ušao u automobil.

Kako je rekla prodavačica iz obližnjeg kioska, koja je prva primetila zmiju, vozač je ušao u automobil i ne primetivši zmiju.

- Videla sam kako se zmija uplela oko brisača i počela da vrištim. Vozač je čuo moj vrisasak, pa je izašao napolje - rekla je prodavačica.

Sve se odigralo oko 8.50 sati, a već deset minuta kasnije stigla je i policija. Pozvana je služba iz Sektora za vanredne situacije, zatražena je pomoć i od Službe za zaštitu životne sredine, komunalne policije i vetrinarskih službi, ali su na kraju svi rekli da nisu nadležni za ovaj slučaj.

Pola sata kasnije zmija se uvukla kroz rešetke u motor automobila, a nešto posle 10 sati vozilo pauk servisa je uz pomoć policije odvezlo automobil sa zmijom na depo jedne auto kuće na periferiji grada.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• expendable
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2009
      • 3662
      • Bor

Originally posted by Dora View Post
      Da su imali 12 milion avra za kauciju, i danas bi imali posao a ovako...
      Ne mora čak ni 12 ... može i "sića" od okruglo milionče (ni prvo ni poslednje, na koje ni porez nije plaćen).
      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

"pauk odneo zmiju"

HTML Code:
        http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/396418/Pogledajte-Poskok-na-automobilu-u-centru-Leskovca

Sve se odigralo oko 8.50 sati, a već deset minuta kasnije stigla je i policija. Pozvana je služba iz Sektora za vanredne situacije, zatražena je pomoć i od Službe za zaštitu životne sredine, komunalne policije i vetrinarskih službi, ali su na kraju svi rekli da nisu nadležni za ovaj slučaj.

Pola sata kasnije zmija se uvukla kroz rešetke u motor automobila, a nešto posle 10 sati vozilo pauk servisa je uz pomoć policije odvezlo automobil sa zmijom na depo jedne auto kuće na periferiji grada.

sad videh da je @Chubbs vec postavio ovo . ovo je bre koma nad komama. ubice nas (vec je ubila) nesposobnost,nerad,preterano administrativno filozofiranje.gomila sluzbi i agencija.
        Last edited by zoranbg; 01.08.2013, 12:37.
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• expendable
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2009
          • 3662
          • Bor

Samo da nije automobil sa TNG instalacijom. Dok Atestirci utvrde da li je zmija homologizovana ... ostade čovek bez auta koju godinu! (a ako još nije po propisu instalacija ... bolje da nije taj slučaj).
          Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ako zmija ima ABS nalepnicu sve je ok.... Ako pregledaju smrdibubske atestirske spodobe sa Mašinskog fakulteta Novi Sad onda nema spasa jer zmija nema uput za atestiranje...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Zoran Miladinović iz kuršumlijskog sela Sagonjeva kažnjen je jer nije imao ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu.
              Nedavno je Miladinoviću stiglo rešenje suda da plati kaznu ili će u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru, objavio je internet portal "Jugmedia".

- Policajci su mi pretprošle godine napisali kaznu dok sam u ataru čuvao stoku. Rekao sam im da ličnu ne nosim da ne bi izbledela - izjavio je Miladinović.

On je dodao da su ga policajci uz pretnju sproveli sudiji za prekršaje. Miladinović je odlučio da ode u zatvor, jer kaznu ne želi da plati.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

Sreća naša pa nemamo Maglev ili TGV nego samo ove obične "brze".

Brzi voz Beograd - Bar iskočio iz šina nedaleko do Užica na mestu gde je brzina ograničena na 20 kilometara na sat. Koloseci u katastrofalnom stanju. Nema povređenih

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...ma-povredjenih
                ex SAABotražitelj

Comment

• tomamega
                  CBC Senator XXL
                  • 19.03.2009
                  • 715
                  • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                  • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Pročitao sam skoro jedan članak, u kojem je napravljeno poređenje voznog reda Beograd-Zagreb 1938. godine i danas. Te davne 1938. se stizalo od Bg do Zg za 4 i po sata, a danas zvanično za 7 sati. Šta reći

Comment

• Cp6uH
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2008
                    • 553
                    • Beograd
                    • Corolla TSn

Možda plavi voz koji nigde ne staje i nikog ne čeka...

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Normalna brzina parne lokomotive je bila 120 kilometara na sat a umela je i preko 200 da ide. Najbitniji faktor pruga, nisu je pravili ovi današnji što prave autoput koji traje mesec dana i raspadne se. Na ovim vrućinama vozovi izleću jer se zbog dilatacije šine toliko pokrive da se proširi razmak i eto njesra. '38 nije ni taj faktr bio, bila je dovoljna krema sa zaštitnim faktorom 1 ako je iko i znao da to postoji uopšte
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• chobo13
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2009
                        • 1274
                        • pozega,srbija
                        • AUDI,VW

igrom slucaja,u nedelju popodne,negde oko 19.30h,bio sam na mestu gde se to dogodilo,a to je na samom ulasku u pozegu,pre nadvoznjaka koji vodi za uzice.nije uopste nikakav voz iskocio iz sina,vec je stao 20ak metara pre mesta gde se deformisala sina.
                        najgore sto su ljudi koji su bili u vozu ostali na cekanju za popravku pruge vise sati.mada,u nesreci ima i srece te je prekoputa gde je voz stao,imala i prehrambena prodavnica a i restoran.
                        ironija je bila u svemu tome da nisu imali pravog strucnjaka koji je mogao da preveze iz stanice u pozegi tkzv trezinu za popravku pruge.nedelja,jbg,niko nije dezurao,ko vele to su brze pruge srbije pa nema kvarova a samim tim ni dezuranja...

Comment

• Franjo
                          Banovan
                          • 14.08.2009
                          • 2831
                          • Inđija - Beograd
                          • Renault megan II res

Lokomotiva je iskočila iz šina u blizini Užica, pa je kompoziciju (bez lokomotive), odvukla druga lokomotiva do Požege. Na TV je bio izveštaj sa lica mesta, sa očiglednom slikom. Rečeno je, da su putnici iz Požege, nakon dužeg čekanja, nastavili put ka CG. Nisam dobro čuo, na koji način, ali sigurno, na uobičajeni način na toj pruzi: kombinovano autobus-drugi voz.

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

Beograd -- Marijana Perić, trudnica u sedmom mesecu, tvrdi da joj nisu dopustili da preko reda izvadi papire u Socijalnom zato što nije imala dovoljno veliki stomak.

Ona kaže da portir na osnovu veličine stomaka određuje ko je koliko trudan i ko može da čeka.

"Kada sam nedavno menjala prezime na zdravstvenoj knjižici i otišla na informacije da vidim šta mi je sve od dokumenata potrebno, službenica mi je rekla da, ako sam trudna, ne moram da čekam. Naglasila je da to važi samo za trudnice čiji se stomak jasno vidi, a kako moj još nije bio veliki, iako sam bila na kraju šestog meseca, savetovala mi je da ponesem neki medicinski dokaz ", rekla je Perićeva. Kaže da je nakon dva dana došla sa svim potrebnim dokumentima. "Pokazala sam portiru ultrazvučni snimak trudnoće, a on me je značajno pogledao u stomak i pitao zašto ipak ne bih sačekala jer nije velika gužva. Nevoljno sam pristala i čekala skoro pola sata, ali sam bila šokirana kada je ispred mene pustio trudnicu čiji je stomak bio jasno vidljiv. Osećala sam se diskriminisano", rekla je Perićeva.
                            Iz Republičkog fonda za zadravstveno osiguranje niko nije odgovorio na pitanja poslata mejlom u vezi sa ovim slučajem, ali su javili da će odgovoriti čim dobiju dozvolu nadležnih.

Comment

• stevak
                              CBC Senator XXL
                              • 31.05.2009
                              • 1215
                              • Zemun
                              • Saab 9000 cs 2.0T

Stare navike se teško menjaju. Nekad je portir bio Bog i batina a izgleda da je to i danas
                              ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

Grad Novi Sad finansira "Centar za razvoj prava muškaraca heteroseksualnog opredeljenja"

Na konkursu Grada Novog Sada za sufinansiranje naučnoistraživačkih programa iz oblasti ekologije, od 59 projekata, najviše su dobila udruženja bizarnih interesa.

Podeljeno nešto više od 20 miliona dinara, a novac iz gradskog budžeta dobila je i organizacija Centar za razvoj prava muškaraca heteroseksualnog opredeljenja "Negovanje tradicije", koji je za projekat "Fotografija i ekologija" inkasirao 300.000 dinara.

Zastupnik ovog udruženja je Goran Puzić, prodekan za nastavu fakulteta Megatrend u Vršcu. On je u jednoj TV emisiji opisao nastanak svoje organizacije, kao i osnovna načela za koja se zalaže.

- Bio sam s nekim društvom, pili smo vino iz Iriga, a to je bilo u vreme gej parade. U neko doba noći kažem da prebace na B92, kad tamo neke feministkinje traže svoja prava. A gde smo mi muškarci? Mi smo za očuvanje izvornih vrednosti balkanskih naroda. Priroda je odredila tako da dva muškarca, ne daj bože, mogu da imaju dete. Zamislite sad jednu pudlicu, pa se Serž Bramerc napije i kaže da to nije pudlica nego krokodil. I sad nas sedam i po miliona stanovnika Srbije treba da verujemo da je ta pudlica zapravo krokodil -* kaže Puzić.

Inače, isti iznos je dobiloi udruženje "Futoški kupus" za "razvijanje svesti o značaju zaštite životne sredine kroz proizvodnju zdrave hrane".

Novac je dobio i Centar za demokratiju i razvoj, čiji je zastupnik bivši v.d. direktor Pozorišta mladih Miloš Savin.

Comment

Working...
                                X