a u medjuvremenu, negde u Srbiji...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Ima li sanse da se uvede "thumb up" opcija na forumu... Lakse je tako nego kucati i na taj nacin zahvaljivati i slagati se sa necijim misljenjem... Naravno to ako bi neko pre hteo short varijantu...

Bravo dr Doro[emoji106]
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Palac gore dole postoji samo nije upaljen, neki dan sam upalio rejting. Zvezdica u podnožju svake poruke. Nekako nije bilo od početka kad je bilo mnogo zaslužnih ljudi pa mi je sad truba da ga upalim No da ne kvarimo temu, razmisliću o tome još koji put
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Najveći problem je autoritet. 80setih kada sam bio klinac, imao sam strah i od starijih i od profesora i od roditelja i od policije..., danas mladi nemaju strah ni od čega i to je problem. Kontrolori 20 godina ništa nisu mogli da urade putnicima koji ne plate kartu i narod se navikao na švercovanje bez posledica. Nažalost, promena navike će da boli.

Lično smatram da moraš da snosiš odgovornost i kada pokušaš da ukradeš, ne samo kada već ukradeš.

Osnovno pitanje je bilo da li uvećati broj pripadnika policije ili uvesti novi rod policije. Rešenje je više organizacionog pitanja.

Nažalost, implementacija svega kod nas je problem. Sa jedne strane imamo raspušten, divalj i pretežno drčan i bezobrazan narod, a sa druge strane loše zakone i idiote koji pokušavaju sve to da implementiraju gledajući kroz svoju prizmu. Lakše bi nam bilo da nas neko porobi pa nametne diktaturu, jer bi brzo bio uveden red.

Država treba sa jedne strane da omogući uslove za normalan život, a sa druge strane da sankcioniše one koji svojim činjenjem vrše štetu trežim licima nepoštujući Zakone.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Ivan75
          CBC Član
          • 28.10.2014
          • 11
          • Beograd
          • Golf 7 1.6 TDI

Originally posted by expendable View Post
          Slažem se da je komunalna policija neophodna. To što nije zaživelo na pravi način je samo odraz onoga kakvi smo.

Netačno, ni obični ne rade ništa i treba ti veza za bilo šta a mogu i komunalne poslove da obavljaju. Plus što nas košta.

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Postoji regularna policija, postoji opštinska komunalna inspekcija a postoji i gradska komunalna inspekcija pa je prema tome komunalna policija potpuno nepotrebna. Prethodna vlast je izmislila istu zarad zapošljavanja partijskih pripadnika, a ova aktuelna samo nastavila dalje u istom pravcu. Plus, kako reče Dora, treba novi vozni park, nove uniforme, oprema, obuća, kancelarije...a to je sve lepa prilika nekome za "ugradnju".

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Da je sistem uređen i da je standard građana na zavidnom nivou, ne bi se mi mnogo trošili na potrebu postojanja komunalne policije.
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

al onda ne bi imali ovu temu i ovako druzenje a to je neprocenjivo...
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Kad
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

SMENJENI DIREKTOR Kopirao policijske značke, umislio da je agent 007 Blic Online | SMENJENI DIREKTOR Kopirao policijske značke, umislio da je agent 007

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

Dvoumio sam se da li da postavim ovde ili u zezanje. Ipak, i ovo je negde u Srbiji.

ex SAABotražitelj

Comment

• stevak
                        CBC Senator XXL
                        • 31.05.2009
                        • 1215
                        • Zemun
                        • Saab 9000 cs 2.0T

U zemlji sirotana jedino bi onaj Alija Sirotanović bio bogataš.

Mesečno prima milionče, a nema pas za šta da ga ujede! - Vesti - Aktuelno - ALO!
                        ex SAABotražitelj

Comment

• expendable
                          CBC Senator XXL
                          • 04.11.2009
                          • 3662
                          • Bor

To više nije ni licemerje, pa čak ni zahebavanje naroda (jeste i to ali je i više od toga) to je čista (čistijata) UTAJA POREZA.
                          Ali kad to rade visoki funkcioneri onda je o.k. a mi ako naučimo kamen gristi ima da se ugojimo, a ako ga budemo ređali možda i palate napravimo.
                          Sramota, jad, beda, poniženje (preko onog "default" (i neophodnog, mada izdržljivog) zbog samog života u Šljiva Republici).
                          Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Uvek me je zanimalo čime jedna kraljica ili kralj vrede onolike pare. Ovde toga nije bilo, i pre su direktori tih firmi imali velike plate u odnosu na pučanstvo ali je to bio neki faktor puta do 5 ili tako nekako... Zanima me na koji način se vrednije plata od 2+ miliona...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Originally posted by expendable View Post
                              To više nije ni licemerje, pa čak ni zahebavanje naroda (jeste i to ali je i više od toga) to je čista (čistijata) UTAJA POREZA.
                              Ali kad to rade visoki funkcioneri onda je o.k. a mi ako naučimo kamen gristi ima da se ugojimo, a ako ga budemo ređali možda i palate napravimo.
                              Sramota, jad, beda, poniženje (preko onog "default" (i neophodnog, mada izdržljivog) zbog samog života u Šljiva Republici).

Za utaju poreza me zabole jer ako bi se jednom sklonili, povratili bi se mi u nekom realnom vremenu.
                              Naravno da baš nije tako jer me sekira ali baš sekira što meni dolaze za svaki kjurac na vrata, dug od 5000 dinara je kao 40 kuća a kod njih je to ok.

Prblem je što sad više nema nikakvog obzira da se nešto uradi a da ne bode oči, jednostavno smatraju da mogu raditi šta hoće a mi ćemo i dalje biti ovce. Očigledno ovde više nema ko da ih smeni a da ne radi to isto...

Sa druge strane švaba mi isključi pristup serveru jer nije mogao naplatiti mesečnu apanažu pošto sam zakasnio da uplatim sredstva na karticu. Njima sam napisao da su ičke neopevane jer sam 4+ godine klijent koji redovno plaća više nego što koristi. Verujem d če se jako potresti...

https.autogas.rs

Comment

• kuzmar
                                Moderator
                                • 18.12.2009
                                • 783
                                • Lazarevac
                                • Pezo 207 1.6 HDI

Ako je za utehu ne prima ta 2 milion na jednom mestu vec na 5. E sad je pitanje kako neko moze istovremeno da radi 5 poslova i da prima platu kao da na svakom poslu provodi puno radno vreme. U koju je on to skolu isao kada je toliko sposoban?

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, Bajatović obavlja pet funkcija na kojima mesečno inkasira čak 17.700 evra. Kako je navedeno u poslednjem izveštaju od aprila ove godine, on radi u "Srbijagasu", "Jugorosgasu", Podzemnom skladištu gasa "Banatski dvor", u "Informatici" i kao narodni poslanik. Ipak, Bajatović Agenciji nije prijavio da zarađuje i dodatnih 20.000 evra svakog meseca, i to u firmama "Južni tok Srbija" i "Sogaz". Tako njegova ukupna mesečna primanja dostižu neverovatnih 37.700 evra ili 4,3 miliona dinara.
                                www.paluba.info

Comment

Working...
                                X